Перекласти (Translate)

28 червня 2018

МАЙБУТНІЙ АНТИСЕМІТ

МАЙБУТНІЙ АНТИСЕМІТ

Народний депутат України Андрій Денисенко з міста Дніпра (колись місто стане Січеславом) побив горшки зі своїми друзями Корбаном і Філатовим.

Корбан - це злочинець, котрий викрадав людей (голову Держкомзему Рудика у серпні 2014 року; тоді Корбан, цей "патрійот-спасітєль", ще був першим заступником голови ПриватОДА, гм, ДніпроОДА; нині Корбан є тіньовим і фактичним головою Дніпра-міста). А Філатов - це нинішній міський голова Дніпра (Денисенко, як побив горшки, називає свого колишнього друзяку вже тільки "городничий", ги), який - про Філатова мова - є прихвостнем і лизоблюдом жидівської діяспори у Січеславі та бігає навшпиньки навколо Корбана, виконуючи, як міський голова, його, Корбанови, забаганки та ідейки дерибану міського бюджету.

Так от, Денисенко вже дружив із Корбаном та Філатовим. Ну, люблять жиди тимчасово наближати до себе корисних їм ґоїв. От коли Денисенко був корисним, то його й наблизили до себе Коломойський, Корбан і Філатов. І навіть на виборах 2014 року українцю-ґою Денисенку виділили міський округ двадцять шість (26). Саме в тому окрузі Денисенко нині депутат парламенту.

А от на вибори 2019 року на той округ 26 жиди пророчать Гуфмана - "настоящого неґоя", ги. Отож, має Денисенко клопіт у житті. Вибори на носі, а жиди не хочуть бачити вкраїнця Денисенка у парламенті! І вже кілька місяців як проти Денисенка йде війна у місті на Дніпрі-ріці. Артилеристи-вороги - Корбан і Філатов. Поки що Андрію Денисенку виставляють звинувачення геть незначні. Ну, там підтримує нардеп водоканал чи сміттєвивезення чуже (чуже для Корбанофілатова). Але ми нюхом чуємо, що Денисенко скоро стане в нас антисемітом, ги. Навіть сам нардеп це шкурою відчув...

Ну, що ж, чекаємо тебе, Андрію Денисенко, у "Клюбі антисемітів", тобто - українців, ги! "Громадянство" в цьому клюбі примусово надають "семіти" - точно-точно як Сенцову нав'язали під час суду у Криму російський паспорт москалі!..

28.06.2018

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: