Перекласти (Translate)

27 квітня 2018

ОРВЕЛ. «1984». НАОЧНИЙ ПРИКЛАД

ОРВЕЛ. «1984». НАОЧНИЙ ПРИКЛАД

ПРО КЛІМЄНТЬЄВА УТРЕТЄ

ПРО КЛІМЄНТЬЄВА УТРЕТЄ

ІЩЕ РАЗ ПРО КЛІМЄНТЬЄВА

ІЩЕ РАЗ ПРО КЛІМЄНТЬЄВА

ПРО КЛІМЄНТЬЄВА

ПРО КЛІМЄНТЬЄВА


ДО ДНЯ ПРИКОРДОННИКА

ДО ДНЯ ПРИКОРДОННИКА

Не смійте ганити президента Порошенка!

Хто до цього президента вів родоводи силових структур (Армія, СБУ, Прикордонники тощо) від УНР? Хіба забули як нам Москва нав'язувала "рождьонниє рєволюцієй" дати РККА, ЧК-ОГПУ, паґранічніков?!

Так, ми у 1918 році встановили прикордонні стовпи у тій уже розваленій Російській імперії! Самі! Отак, прийшли до останнього хутора Михайлівського, приклали долоню як козирок, поглянули туди, у бік РСФСР, і спиталися себе: "Де ж кінчається Українська Республіка?". "Агов, хлопці! Ставмо прикордонного стовпа ось тут!". І ми поставили стовпа! І не питалися Росії, не було ні демаркації, ні взаємно визначених кордонів. Ми сказали: "Наше - тут!". Ми це зробили! Це був 1918 рік. Саме від того Першого стовпа на прикордонні йде Історія Прикордонної Служби!

Зі святом, прикордонники!

27 квітня 2018 року

Додаток:

Петро Порошенко, 27.04.2018, Фейсбук:

«Державна прикордонна служба України веде свій родовід від спеціальних військових формувань доби Української революції 1917–1921 років.

30 квітня 1918-го українські війська біля станції Колпакове встановили свої символи на кордоні Української держави – два високі стовпи, розмальовані у кольори нашого прапора. На кожному з двох стовпів намалювали тризуб, а під написали «У.Н.Р.».

Сьогодні виповнюється 100 років синьо-жовтому кордону.»

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1259212984213091&id=474409562693441

ХУЦПА АМЕРИКАНСЬКИХ ОПО

ХУЦПА АМЕРИКАНСЬКИХ ОПО

56 американських жопоблоківців звинуватили ОУН, УПА, Бандеру, українських націоналістів, взагалі українців (повторюю: українців!) в антисемітизмі.

Ага, це при тому, що в Україні за оцінками американської анти-антисемітської організації (є така, назва - в інтернеті), отож, в Україні найменший рівень антисемітизму, ніж у Європі, включно з Росією. І це при тому, що у Бібліотеці Конгресу США лежать оригінали матеріялів, десятки томів, Нюрнбергського процесу 1946 року (США були одними з суддів), де немає жодного - жодного! - антисемітського звинувачення на адресу ОУН, УПА, Бандери, українських націоналістів. Навіть навпаки, у томі 39 якраз говориться - документально! - як німцями видавалися накази і розстрілювалися ОУН, УПА, бандерівці, українські націоналісти. Коротше, американський Опоблок вчинив звичайнісіньку хуцпу.

Ну, а як там у Конгресі насправді? Згідно з Вікіпедією: Конгрес США - федеральний законодавчий орган США, що складається з двох палат: Палати представників (435 депутатів) та Сенату (100 сенаторів). Отож, у Конгресі 535 депутатів, з них 56, тобто 10,5%, виявилися звичайнісіньким американським Опоблоком. Ці конгресмени є звичайнісінькими американськими Опо, що звели брехні на Україну та українців.

За тією ж Вікіпедією: Хуцпа - це особливо цинічна, підла, зухвала брехня, верх цинізму та нахабства, що буквально паралізує опонента. Ну, я б не сказав би, що нас, українців, паралізувала ця американська хуцпа. Якраз ми на народному рівні дали гідну відсіч (В'ятрович, маса статтей тощо). За МЗС України я промовчу, бо йому з політичних міркувань не можна юдо-конгресменів обзивати хуцпою. Міжнародна політика, розумієш?

Але хуцпа таки була, попри те, що українці згуртувалися й дали жорстку відсіч, не паралізувало нас, як то було раніше у подібних випадках. У будь-якому разі я вельми задоволений. Хуцпа американських Опо в Україні не пройшла. Якраз навпаки, показала хто є ху в Конгресі США.

27 квітня 2018 року