Перекласти (Translate)

27 квітня 2018

ХУЦПА АМЕРИКАНСЬКИХ ОПО

ХУЦПА АМЕРИКАНСЬКИХ ОПО

56 американських жопоблоківців звинуватили ОУН, УПА, Бандеру, українських націоналістів, взагалі українців (повторюю: українців!) в антисемітизмі.

Ага, це при тому, що в Україні за оцінками американської анти-антисемітської організації (є така, назва - в інтернеті), отож, в Україні найменший рівень антисемітизму, ніж у Європі, включно з Росією. І це при тому, що у Бібліотеці Конгресу США лежать оригінали матеріялів, десятки томів, Нюрнбергського процесу 1946 року (США були одними з суддів), де немає жодного - жодного! - антисемітського звинувачення на адресу ОУН, УПА, Бандери, українських націоналістів. Навіть навпаки, у томі 39 якраз говориться - документально! - як німцями видавалися накази і розстрілювалися ОУН, УПА, бандерівці, українські націоналісти. Коротше, американський Опоблок вчинив звичайнісіньку хуцпу.

Ну, а як там у Конгресі насправді? Згідно з Вікіпедією: Конгрес США - федеральний законодавчий орган США, що складається з двох палат: Палати представників (435 депутатів) та Сенату (100 сенаторів). Отож, у Конгресі 535 депутатів, з них 56, тобто 10,5%, виявилися звичайнісіньким американським Опоблоком. Ці конгресмени є звичайнісінькими американськими Опо, що звели брехні на Україну та українців.

За тією ж Вікіпедією: Хуцпа - це особливо цинічна, підла, зухвала брехня, верх цинізму та нахабства, що буквально паралізує опонента. Ну, я б не сказав би, що нас, українців, паралізувала ця американська хуцпа. Якраз ми на народному рівні дали гідну відсіч (В'ятрович, маса статтей тощо). За МЗС України я промовчу, бо йому з політичних міркувань не можна юдо-конгресменів обзивати хуцпою. Міжнародна політика, розумієш?

Але хуцпа таки була, попри те, що українці згуртувалися й дали жорстку відсіч, не паралізувало нас, як то було раніше у подібних випадках. У будь-якому разі я вельми задоволений. Хуцпа американських Опо в Україні не пройшла. Якраз навпаки, показала хто є ху в Конгресі США.

27 квітня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: