Перекласти (Translate)

29 березня 2018

ГОРІТЬ-ПАЛАЙТЕ, СУЧІ ДІТИ!

ГОРІТЬ-ПАЛАЙТЕ, СУЧІ ДІТИ!

Російське місто Кемерове. Десятки, писали - сотні, жертв у розважальному Центрі "Зимова вишня", майже всі діти. Обгорілі трупи. Поліція оточила пожежу, жорстко не пускала навіть лементуючих з горя батьків. Черговий охоронець Центру при отриманні на пульті повідомлення про пожежу негайно... вимкнув надокучливий сигнал і продовжив ледарювати. Тупа, дебільна бабця-технічка з владою в той час у тім злощаснім холі більшою, ніж у Путіна, замкнула вхідні двері палаючого кінотеатру, бо, мовляв, вибігати з вогнища потрібно через вихід. Один з батьків, у якого у вогні живцем згоріло троє дочок від 5 до 11 років, побіг на 4 поверх Центру і не зміг пробитись через чорний дим, став задихатись, навіть повзаючи підлогою, злетів донизу до пожежників, лементуючи, щоб допомогли дітям у кінотеатрі. Пожежники неквапом вдягали маски і спорядження і лише через 3 хвилини почали рухатися вгору. Але на 3 поверсі їм сказали, що в іншому місці ще горить. І пожежники... забрались геть. "Дайте мені маску!", - кричав батько. "Ти не спіши, повинен буть порядок!", - маски не дали. Трупи не дають батькам, тільки після підписання документа про нерозголошення. А діти там були, в кінотеатрі, за безплатними квитками на кіно, які вручили їхнім батькам на виборчих дільницях, коли обирали Путіна. Тут ще момент один. Коли все зайнялося, то москалі почали... грабувати магазини і крамниці Центру. Жертв побільшало, бо слід було не грабувати, а виходити назовні...

...І от я чую в українців зойки... співчуття!! Ні, не радість, не прокляття. А сльози й співчуття ворожому народу і його щенятам!!

Ви з глузду з'їхали, ті, хто співчуває?! Ці дєточкі, як виростуть, прийдуть убити вас, ваших батьків, і ваші діти!!

І як нам вбити довбнею малоросійським баранам, що на Московії  - всі вороги, і діти, і дорослі?! Що їх усіх потрібно вбити, щоб жили твоя доця і твій син!

"Горіть-палайте, сучі діти!", - я вигукнув, коли почув про смерті в Кемерові.

На світлинах:
Хохли і малороси плачуться і виють за своїх майбутніх вбивць...
- Найдьонова з Макіївки, що нині живе у Києві. Ну, людину можна вивести з Донбасу. А Донбас вивести з людини - ні.
- Єкатєріна Збарская, депутатка міської ради, місто Дніпро. Ну, з цією все давно нам ясно. Захист 8 Березня і 9 Травня, російської мови та "нє прінуждайтє людєй к язику", "А у мєня муж в АТО ваюєт, а ґдє ви?!".
- Олександр Статіва. Ага, ще один "теж націоналіст". Суко, коли ці дєткі заріжуть твою дитину через те, що батько в неї український націоналіст і бєндєравєц, то я тоді ще нагадаю тобі, рило, твою жалість!
- є й розумні коментарі, що своїх майбутніх убивць оплакувати не варто.
Тут головним є спостереження: майже всі, хто плачеться "за дєток", - російськомовні. Усі, хто бачить в "дєтках" наших вбивць, - пишуть про це українською.

27 березня 2018 року
















ВИКРАДЕНО МИКОЛУ КАРПЮКА!

ВИКРАДЕНО МИКОЛУ КАРПЮКА!
(ФСБ Росії викрала активіста Правого Сектора Миколу Карпюка!)*

* допис 29 березня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Миколу Карпюка знаю особисто вже кільканадцять років.
Практично він мене приймав до УНА-УНСО та призначав на партійну посаду (див. у мене на ФБ, фотографії).
Істинний український націоналіст!
Десь на початку 2000-х до мене у Дніпропетровськ на моє запрошення прибула ціла делегація УНА (Андрій Шкіль, Микола Карпюк, нині покійний Руслан Зайченко, інші - усього до 8-10 осіб) для укладення союзу ДСУ-УНА у Дніпропетровській області.
Переночували в мене.
Усі спали на підлозі (2-кімнатна ж квартира - спробуй усіх розмістити!) - простелили всі ковдри, простирадла, одяг...
Наступного дня у Дніпропетровську було проведено для місцевих ЗМІ (газети, телебачення) спільну прес-конференцію (можна знайти ці матеріяли в їхніх архівах 2000-х років).
Я навіть не можу уявити що ці блядські москалі можуть учинити з Карпюком!
Не хочу згадувати, що герой чеченського народу Шаміль Басаєв теж був викрадений ФСБ і по-звірячому вбитий у Москві в ув'язненні...
Викрадення Миколи Карпюка спецслужбами Росії зайвий раз доводить, що Правий Сектор є справжній ворог нашого північного ворога та зайвий раз доводить недолугість теперішньої післяреволюційної влади та її короткозорість при визначенні внутрішніх друзів, спільників та ворогів.
Вбивство Сашка Білого (Олександра Музичка) за вказівкою чи через злочинну недбалість міністра МВС Авакова - зайвий доказ існування москвовірусу, що глибоко укорінився у розум і душі представників нинішньої державної влади!
Усі інсинуації про Правий Сектор - підкупи, таємні перемовини, зради, "роботу на Москву", "ПутінСектор" тощо - вже розвінчала сама Москва!
А мислячі патріоти ніколи не збивались москвопропагандою на манівці, оскільки не були уражені москвовірусом, бо Віра в Націю - є смертельною вакциною і протиотрутою від москвоблядства, хохляцтва, противсіхства, пацифізму і примиренництва, меншовартости, на що, на жаль, хворіє й досі наша влада, держава і народ!
На всіх з'їздах УНА-УНСО (на деяких я був делегатом чи учасником, навіть брав мого тоді ще 10-річного сина Богдана Якименка - Bogdan Yakymenko) наприкінці заходу, перед виконанням державного славня України, завжди наперед виходив Ігор Мазур (Тополя) - Ігор Мазур , випростував уперед пряму руку з кулаком та тричі виголошував унсовське гасло "Слава Нації!" і учасники заходу тричі гукали "Смерть ворогам!".
Це було і досі є незабутня подія і надзвичайно сильне враження від віри та єдности присутніх на заході!
Сподіваюся, що Микола Карпюк знов буде серед нас і теж тричі вигукне:
СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!