Перекласти (Translate)

29 березня 2018

ГОРІТЬ-ПАЛАЙТЕ, СУЧІ ДІТИ!

ГОРІТЬ-ПАЛАЙТЕ, СУЧІ ДІТИ!

Російське місто Кемерове. Десятки, писали - сотні, жертв у розважальному Центрі "Зимова вишня", майже всі діти. Обгорілі трупи. Поліція оточила пожежу, жорстко не пускала навіть лементуючих з горя батьків. Черговий охоронець Центру при отриманні на пульті повідомлення про пожежу негайно... вимкнув надокучливий сигнал і продовжив ледарювати. Тупа, дебільна бабця-технічка з владою в той час у тім злощаснім холі більшою, ніж у Путіна, замкнула вхідні двері палаючого кінотеатру, бо, мовляв, вибігати з вогнища потрібно через вихід. Один з батьків, у якого у вогні живцем згоріло троє дочок від 5 до 11 років, побіг на 4 поверх Центру і не зміг пробитись через чорний дим, став задихатись, навіть повзаючи підлогою, злетів донизу до пожежників, лементуючи, щоб допомогли дітям у кінотеатрі. Пожежники неквапом вдягали маски і спорядження і лише через 3 хвилини почали рухатися вгору. Але на 3 поверсі їм сказали, що в іншому місці ще горить. І пожежники... забрались геть. "Дайте мені маску!", - кричав батько. "Ти не спіши, повинен буть порядок!", - маски не дали. Трупи не дають батькам, тільки після підписання документа про нерозголошення. А діти там були, в кінотеатрі, за безплатними квитками на кіно, які вручили їхнім батькам на виборчих дільницях, коли обирали Путіна. Тут ще момент один. Коли все зайнялося, то москалі почали... грабувати магазини і крамниці Центру. Жертв побільшало, бо слід було не грабувати, а виходити назовні...

...І от я чую в українців зойки... співчуття!! Ні, не радість, не прокляття. А сльози й співчуття ворожому народу і його щенятам!!

Ви з глузду з'їхали, ті, хто співчуває?! Ці дєточкі, як виростуть, прийдуть убити вас, ваших батьків, і ваші діти!!

І як нам вбити довбнею малоросійським баранам, що на Московії  - всі вороги, і діти, і дорослі?! Що їх усіх потрібно вбити, щоб жили твоя доця і твій син!

"Горіть-палайте, сучі діти!", - я вигукнув, коли почув про смерті в Кемерові.

На світлинах:
Хохли і малороси плачуться і виють за своїх майбутніх вбивць...
- Найдьонова з Макіївки, що нині живе у Києві. Ну, людину можна вивести з Донбасу. А Донбас вивести з людини - ні.
- Єкатєріна Збарская, депутатка міської ради, місто Дніпро. Ну, з цією все давно нам ясно. Захист 8 Березня і 9 Травня, російської мови та "нє прінуждайтє людєй к язику", "А у мєня муж в АТО ваюєт, а ґдє ви?!".
- Олександр Статіва. Ага, ще один "теж націоналіст". Суко, коли ці дєткі заріжуть твою дитину через те, що батько в неї український націоналіст і бєндєравєц, то я тоді ще нагадаю тобі, рило, твою жалість!
- є й розумні коментарі, що своїх майбутніх убивць оплакувати не варто.
Тут головним є спостереження: майже всі, хто плачеться "за дєток", - російськомовні. Усі, хто бачить в "дєтках" наших вбивць, - пишуть про це українською.

27 березня 2018 року
















Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: