Перекласти (Translate)

30 липня 2019

ТАК, "НАЦІОНАЛІСТИ"?!

ТАК, "НАЦІОНАЛІСТИ"?!

"Хто завгодно, аби не барига!" (©) - гасло на цих президентських і парламентських виборах 2019 року усіх - від хохло-бидла, через зеленську погань і аж до... "націоналістів" зі Свободи Тягнибока, ОУН Червака, УДА Яроша та інших теж-націоналістів.

Висновок, який ми робимо: Націоналізму в Україні нема. Точніше, Націоналізм існує, є його носії (Порошенко-президент, Якименко-державник, Дніпровська-блогерка і багато-багато інших), але як політична організація, партія чи неформальна, нехай ще аморфна, сила Націоналізм існує у формі розпорошеної по окремих його активістах, блогерах, громадських діячах неорганізованої маси... Це все стосується Українського Націоналізму.

І от ми з наростаючим гнівом майбутньої гайдамацької помсти бачимо, як підростає Антиукраїнський націоналізм. Ну, щодо москалів Разумкова (кандидат на голову Верховної Ради), Бо́гдана (Перший Ледь Зеленошмарклі) та інших - то й так зрозуміло (та не всім): Москва всунула нам агентуру, нарешті розкривши свої засмерділі шпигунські консерви.

А що ви скажете про Вальцмана (він же Порошенко), Фротмана (він же Тягнибок), А́роша (він же Ярош), про яких ми чули всі п'ять років президентства Порошенка (2014-2019)? Цих "жидів" уже нема! Вже ніхто не рухає цієї теми. Навіть тягнибоківці давно не верещать про "Вальцманів при владі!" (©).

Зате ми бачимо "нову команду" (©) нових - і справжніх! - націоналістів. Таких твердих націоналістів, просто нацистів, що куди там пану Тягнибоку!

Жиди Дубінскій і Бужанскій - вже писатимуть усяким тягнибокам-ярошам свої - їхні! - закони, бо через зеленосписок бидла пройшли в парламент. Жид Бородянскій (що працював на телеканалах, що лляли бруд і брехні на державу Україну й українців) тепер є радником Зеленошмарклі з гуманітарних питань.
Жид Дубілет вже радник виконувача голови СБУ. Жид Шефір призначений першим помічником Зеленошмарклі. Жидівка Мендель - Зелина прессекретарка. Жидохохол Донець - вже є начальником служби безпеки Зеленого Непорозуміння. Чому жидохохол? Тому, що він багато років був охоронцем жида Коломойського, вже справжнього бариги й олігарха, а не "бариги" Порошенка (©), ти чуєш, Тягнибок?! Як Зелю стусанами Каломойша через свого адвоката Бо́гдана (приставленого тепер Ледею до Шмарклі) погнав у "президенти до цих дурних хохлів" (©), то жидохохла Донця поставили до Зелі в охорону охороняти Зелю від хохлобидлоти і в разі чого (як почне не те робити) за наказом Каломойші чи Москви допомогти вчинити Зелі харакірі або два-постріли-у-скроню-самогубство...

Та що казати, коли Зеля - сам є галахічний жид, як Коломойський розказав на пресу в Ізраї́лі, бо його Зеленська мама із жидівок і Беня тягне Зелю до жидівського народу.

І над всим цим бачимо цинічне рило жидо-диригента - Каломойшу...

То ви цього хотіли, яроші і тягнибоки, черваки та інші "націоналісти", що верещали проти Вальцмана, бариг й жидів при владі?!

Так, "націоналісти"?!

Я хочу чути відповідь від вас!!

30.07.2019
©Андрій Якименко