Перекласти (Translate)

10 березня 2020

СЛАВА ПАТРІОТИЧНИМ БЛЯДЯМ!

СЛАВА ПАТРІОТИЧНИМ БЛЯДЯМ!

У листопаді-грудні 1989 року, коли я мав без місяця-двох 25 років віку, у місті Дніпродзержинську Дніпропетровської области (нині місто Кам'янське) склалася група націоналістичних однодумців, зорганізованих в організацію українських державників під назвою Кам'янська міська філія УГС (Української Гельсинської Спілки).

Проти тодішніх ру́хманів, тобто членів НРУ за перебудову (Народного Руху України за перебудову), членами якого ми ще вважалися, невеличка група УГСівців вважалася "екстремістсько-провокативною", бо ми відкрито пропагували українську незалежність (до проголошення Незалежности 24 серпня 1991 року ще було огого як далеко!), а рухмани діяли методою "та ви, хлопці, не дуже розбурхуйте ще неготове до незалежности населення!".

Ми - це голова КМФ УГС (Кам'янської міської філії УГС) Владислав Вейссенберг, писар філії Андрій Якименко, члени філії Валерій Чорномаз, Артур Вакуленко (прийшов до нас уже під час УРП, Української Республіканської Партії), Кость Харагезов (згодом, уже коли мали кілька років Незалежність, відійшов від політичної діяльности, тепер став навіть ватником, як нині говорять, заперечує взагалі потребу Незалежної України), Ярослав Гриджин (пару років побув з нами, далі зв'язок з ним пропав), та інші.

Так от, у нашій "екстремістсько-державницькій" групі-"партії" при зустрічах точилися розмови на всілякі українські націоналістичні теми. І мені глибоко запало в пам'ять тодішнє моє прозріння і глибоке усвідомлення того, що Україна-як-Держава постане за наявности усіх ознак державних народів, коли всі прошарки і верстви населення будуть не за Совіцький Союз (тоді, у 1989-1990-х роках, населення було за Совок, як нині за Зеленського і дружбу-жвачку з Росією), а за Українську Державу. Коли навіть злодії, злочинці, вбивці чи повії розмовлятимуть українською і не вважатимуть СССР рідною країною - тоді відбудеться і самостійна Україна, говорили ми в своєму "екстремістському" на той час колі.

І от нині той час, про який ми мріяли, настав! Не всі повії мислять-розмовляють українською, та вже з'явилися повії-патріотки! Принадна на обличчя і дівочий стан українська лярва стала... вбивцею і одночасно героїнею в нинішній російсько-українській війні.

Відомий терорист Ґіві, за українським паспортом Михайло Толстих, був зліквідовиний о 6:12 ранку 8 лютого 2017 року на Донбасі. І бомбу в його кабінет підклала українська дівчина-повія, Ґівіна улюблена білявка, що неодноразово "була в гостях" у Ґіві, обслуговуючи його наданням своєрідних "жіночих послуг".

Ось вона, ця 20-річна білявка, ця Повія, Курва, героїчна Блядь (з великої літери!), ця агентка України, що вбила сепаратиста Ґіві у самому лігві звіра - в окупованому Росією Донбасі! Анастасія Петрига, що народилася у Павлограді (Дніпропетровська область, схід України!) і навчалася в КНУКіМі (Київському Національному Університеті Культури і Мистецтв). Куди там "героїні" Наді Савченко! Бери, Саво, приклад із Петриги!

Зрозуміло, що одразу після вибуху Петрига виїхала з окупованої території і нині переховується у надійному місці в Україні. У терористів її вирахували і так звана "МҐБ ДНР" (міністєрство ґосударствєнной бєзопасності донєцкой народной рєспублікі) оголосило нашу Героїню в розшук. Шукайте тепер вітра в полі, як і розкидані по штабу Ґівіні чоловічі "похотєлкі", ідіоти!

Ні, зараз українці навіть і не тямлять як це пронести вибухівку в штаб сепаратистів (мабуть, у піхві, де ж іще?!), наражаючись на смертельну небезпеку в разі викриття! Але колись ми знімемо для молоді український фільм про цю Геройку і Повію!

Ось, я обговорював цей геройський вчинок з 26-річним сином, ось що я писав йому у Телеґрамі:
«Три роки тому вибухом було вбито сепаратиста Ґіві на Донбасі.
Тут цікавий момент, що вибухівку підклала СБУ-агентка, що прикидалася повією. Я уявляю, що вона мала б обслужити багатьох сепарів, мала би обертатися у колі сепарських керівників, у клубах, барах-ресторанах тощо, щоб на неї поклав око Ґіві і запросив би її, мабуть, неодноразово, до себе. Там вона його неодноразово вдовольняла різноманітно, і у зручний час заклала вибухівку... Потім, звісно, зникла на територію України. СБУ, я впевнений, їй видала щедру премію. Корисна для держави, певно, професія ця - бути шльондрою! :))».

Так, у суспільстві зневажають тих жінок, що заробляють на прожиток проституцією. Зневажають, та... активно платять гроші шльондрам за отримані різноманітні втіхи. Платить той, хто не отримує "за так". От, наприклад, про народного депутата України Богдана Яременка, що замовляв через смартфон на засіданні парламенту собі повію (журналісти зазнімкували переписку) тепер говорять, що цей нардеп не лише має погоняло "100$ година і анал - табу!" (це йому таке писала проститутка), але він, бідолашний, з огляду на свою зовнішність, не годен "уламати" жінку набезплатно, ги.

Але коли повія - то професія-заради-України, то слід вітати таких Проституток! Вони не Батьківщиною торгують, а воюють своїм розкішним тілом, м'якими ручками, вологим язичком і червоним ротиком з ненависним ворогом! Тобто, чим уміють, тим і убивають ворогів! І справді переконуєшся, що краса - вбиває! Особливо небезпечна для всіляких ґів і моторол краса білявок-українок, ги.

Слава нашим українкам, слава Курвам, Шльондрам, Блядям і Повіям-патріоткам, що поклали своє тіло, гм, перед хтивим ворогом - на вівтар Перемоги!

Додатки:
1. Ось вона, патріотична, героїчна, безстрашна і зваблива повія - Анастасія Петрига.
2. Ось так Петрига, мабуть, вітала Ґіві в його кабінеті, ги.
Скульптура "Дівчина без трусиків" або "Мінетниця", або "Пам'ятник повії". Це народні назви. Насправді ця скульптурна композиція у Празі, у столиці Чехії, має назву "Лавочка розпусти". Гм, і де тут хоч щось з фантазій збоченців, закріплених в народних назвах? Ги. Пишуть, що після збурення в суспільстві цю скандальну композицію уже прибрали...
3. Обговорення цієї теми з сином.

10.03.2020
©Андрій Якименко