Перекласти (Translate)

18 вересня 2017

НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВОСУДДЯ

НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВОСУДДЯ

Ця моя стаття не скоро втілиться в життя. Можливо, й ніколи. Хоча я вірю, що українське суспільство рано чи пізно дійде такої ж думки.

Чорноморський суд виправдав організаторів та учасників сепаратистських заколотів в Одесі, що призвели до жертв 2 травня 2014 року. "Укрофашисти живцем спалили людей!", - кричала тоді російська пропаганда. "Український" суд надав Москві нового імпульсу, тепер сепари стали "нєвінно пострадавшімі от хунти", бо сиділи у СІЗО...

Преса пише, що досудове провадження у справі вела поліція, а на суді всі докази прокуратури було відкинуто судом. Пишуть, що якість підготовки справи була низькою і суд не міг інакше, ніж звільнити цих сепарів...

То все дурня й пуста балаканина! Нам потрібна Інквізиція сучасної епохи!

Інквізиція в середньовічній Західній Європі не страчувала людей, хоча Совок нам це упарював зі школи. Інквізиційні суди розслідували справи єресі. І коли було доказано, що це єретик, то передавали його світській владі. Саме світська влада і карала єресь! Але встановлювала, хто є єретик, - тільки Інквізиція!

Нам потрібен теж такий державний орган! І надати цьому органові інквізиційних функцій! Ні, ми живемо уже у 21 столітті, ніхто пекти й тортурувати підслідних не буде. Навіщо це робити, коли ми бачимо ідеологічний злочин з допису в Фейсбуці?

Цей політико-ідеологічний орган просто пише прокурору "Ця людина - ворог Нації" і все! Далі все іде скороченим порядком. Суд вже має висновок, що цей підсудний - є сепар! І суд тільки виносить вирок у відповідності з законом!

Отоді це буде Національне правосуддя. А не та насмішка над загиблими героями Майдану, Революції й війни!..

18 вересня 2017 року

ЗАБАНИВ ХУЄЗОНА ЗА ЙОГО ЯЗЫКЪ ))

ЗАБАНИВ ХУЄЗОНА ЗА ЙОГО ЯЗЫКЪ ))


БЕЗТАБУ БЕЗ ТАБУ І КЛЕПКИ В ГОЛОВІ

БЕЗТАБУ БЕЗ ТАБУ І КЛЕПКИ В ГОЛОВІ

Ні, таки державний орган ідеології і пропаганди нам потрібен! І надати йому повноважень штрафувати редакторів і журналістів. А при злісному повторі неправдивих дописів або єхидних антидержавних коментарів - садовити до в'язниці. Спочатку як адмінарешт. Скажімо, діб так десь на 30.

Нині в Києві відбувся Ялтинський форум YES (15 вересня 2017 року). Виступав і Порошенко. У виступі він висловився, що не треба в Україні для розгляду корупційних справ утворювати спецсуди - антикорупційні спецсуди.

І за дописом у Безтабу (beztabu.net, 15.09.2017) колишній держсекретар США Джон Керрі "не зміг промовчати" і "буквально однією фразою знищив усі твердження Порошенка", і після того Порошенку "заперечити вже було нічим" Джону Керрі. Так Безтабу дало новий поштовх зрадойобства серед хохло-бидла, яке не вірить президенту.

А що ж насправді сказав Керрі після Порошенка? А ось що: "У нас кожен суд - антикорупційний". І де тут "знищив Порошенка", тупе й дебільне Безтабу?!

Це означає, що ніхто нікого на лопатки не клав. Порошенко сказав, що нема сенсу спеціяльні антикорупційні суди утворювати в Україні, бо в інших країнах таких судів нема (крім африканських Уганди й Кенії).

Керрі ж сказав, що в США кожен суд є антикорупційним. Ну, і що, він спростував Порошенка? Ні. Порошенко теж хоче, щоб наші суди розглядали антикорупційні справи, і не потрібно для цього утворювати спецсуди!

Спеціяльні суди в Україні й так вже існують. Це як нині  окремі господарські, окремі адміністративні, окремі загальні суди. Який сенс утворювати ще й антикорупційні?

У цих Безтабу, певно, не лише табу на брехню немає, але й клепки в голові!

15 вересня 2017 року