Перекласти (Translate)

18 вересня 2017

НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВОСУДДЯ

НАЦІОНАЛЬНЕ ПРАВОСУДДЯ

Ця моя стаття не скоро втілиться в життя. Можливо, й ніколи. Хоча я вірю, що українське суспільство рано чи пізно дійде такої ж думки.

Чорноморський суд виправдав організаторів та учасників сепаратистських заколотів в Одесі, що призвели до жертв 2 травня 2014 року. "Укрофашисти живцем спалили людей!", - кричала тоді російська пропаганда. "Український" суд надав Москві нового імпульсу, тепер сепари стали "нєвінно пострадавшімі от хунти", бо сиділи у СІЗО...

Преса пише, що досудове провадження у справі вела поліція, а на суді всі докази прокуратури було відкинуто судом. Пишуть, що якість підготовки справи була низькою і суд не міг інакше, ніж звільнити цих сепарів...

То все дурня й пуста балаканина! Нам потрібна Інквізиція сучасної епохи!

Інквізиція в середньовічній Західній Європі не страчувала людей, хоча Совок нам це упарював зі школи. Інквізиційні суди розслідували справи єресі. І коли було доказано, що це єретик, то передавали його світській владі. Саме світська влада і карала єресь! Але встановлювала, хто є єретик, - тільки Інквізиція!

Нам потрібен теж такий державний орган! І надати цьому органові інквізиційних функцій! Ні, ми живемо уже у 21 столітті, ніхто пекти й тортурувати підслідних не буде. Навіщо це робити, коли ми бачимо ідеологічний злочин з допису в Фейсбуці?

Цей політико-ідеологічний орган просто пише прокурору "Ця людина - ворог Нації" і все! Далі все іде скороченим порядком. Суд вже має висновок, що цей підсудний - є сепар! І суд тільки виносить вирок у відповідності з законом!

Отоді це буде Національне правосуддя. А не та насмішка над загиблими героями Майдану, Революції й війни!..

18 вересня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: