Перекласти (Translate)

23 вересня 2017

ПРО БЛОКУВАННЯ МОСКАЛЬСЬКИХ СОЦМЕРЕЖ

ПРО БЛОКУВАННЯ МОСКАЛЬСЬКИХ СОЦМЕРЕЖ

Сталингулаг, 17 травня 2017 року, Telegram:

"Не стоит удивляться тому, что упыри, которые последние годы принимали законы, ограничивающие свободу в интернете, вдруг стали противниками цензуры и жёстко осудили решение украинских властей запретить некоторые соцсети на территории Украины. Эти сволочи, ещё вчера блокировавшие ресурсы в России, сегодня сделали морды кирпичом и рассказывают о бессмысленности подобных запретов, делают вид, будто мы забыли их свинячьи рыла, когда они из каждого утюга визжали о необходимости полного контроля над сетевым пространством. Российская власть, живущая выдуманным прошлым, ничего не может предложить миру. Люди вежливо слушают их мифы о панфиловцах, а потом спрашивают: а дальше-то что? нам как жить? куда двигаться? слыша в ответ только заезженную пластинку очередного политрука: да подождите, зачем куда-то двигаться, я вам ещё сказок расскажу, вот тут случай был у Александра Невского... За неимением собственной повестки Кремль вынужден быть кривым зеркалом: если где-то разрешают – в России запрещают, и наоборот. Если завтра в Киеве будет принят закон аналогичный российскому о запрете гей-пропаганды, то уже к вечеру в Думе будет устроена оргия, которой не видел Калигула и постеснялся бы маркиз де Сад. Как Милонов сношает Фёдорова, всех их вместе под живое исполнение песен Кобзона имеет Рашкин на фоне целующихся Мизулиной и Яровой – увидит вся страна. По всем федеральным каналам пройдут прямые трансляции, где штатные пропагандисты будут верещать: пока мы ебемся в жопу, мы сильны, только ебля в жопу спасла нас от Чингисхана/Наполеона/Гитлера, за многовековую историю никому не удалось нас выебать в жопу – ебали себя только сами! Пойдут разнарядки в регионы – ебаться всем в жопу на главной площади города по пять раз на дню. Следственный комитет начнёт заводить уголовные дела на противников анальных половых утех. Потому что, когда у вас нет своей жизни, приходится жить искаженной чужой".

t.me/stalin_gulag

МІСЬКИЙ БЕЗСИЛИЙ ЧАКЛУН

МІСЬКИЙ БЕЗСИЛИЙ ЧАКЛУН

Філеботам хоч довбнею по казану довбай, все одно не доведеш нарцисичної вдачі Філатова - міського голови м. Дніпро.

Ну, от все-все-все, що є чудовим, добрим, позитивним (навіть коли не зроблено Філатовим, ба більше того, не могло бути ним зроблено, бо виходить за межі повноважень міського голови), отже, все позитивне - зроблено, з його слів, Філатовим, присвоюється ним. А все погане, негативне, провальне (навіть коли воно входило у повноваження і службові обов'язки міського голови), отже, все провалене Філатовим - то, з його слів, провалено не ним, то дія надприродніх сил, то кара небес на містян, то винен хто завгодно, та не Боря.

Чи забули цю зиму з її снігами, ожеледицями і заторами на вулицях? Ні, ми не вимагали від Філатова припинити опади дзвінком до бога. Ми просили просто прибирати сніг! Втім, насправді ми не могли просити: Боря наш на різдвяні свята ніжився у закордонних відпочинках...

Так само й тут. Якась бабця просить "волшебніка" Борю заборонити в'їзд до міста Січеслава (нині це м. Дніпро) Вілкулові та Краснову. Бабцю ж можна зрозуміти? Наш Боря самому Путіну в'їзд до міста й области, та навіть в Україну, самому Путіну дорогу перекрив! А тут нещасні опоненти Вілкул і Краснов! Заборони, всесильний Борю, зроби старій на старість радість!

І Боря радо відповів: не можу, бабцю, хоча й хочу, а поліція у нас - несамовита!..

Я взагалі дивуюсь, Борю, навіщо ти відповідав на анонімне звернення? Та ще й самозакохано це виставив прилюдно? Їх за законом же не розглядають! Скидається на театрально-піарну виставу з двох акторів - чаклун-всесильний-Боря і якийсь Борин друг-анонім.
Ги.

13 травня 2017 року

РОСІЙСЬКИЙ ДУРАК

РОСІЙСЬКИЙ ДУРАК *

* допис 22 травня 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

ПолітОлух Небоженко висра... гм... висказався щодо останніх подій. Якби ж його ніхто не слухав, то ця миршавка не викликала б злости. Але хохло-загал його навіть поширює...

Тому доводиться мені відповідати і пояснювати українцям правдиве бачення подій. І то висловлююся тимчасово. В розумінні, що коли Нація прийде до влади, то небоженків будемо топити в їхньому ж смердючому лайні!

"Небоженко - дурак! Російський дурак! Коли Порошенко говорив про швидке закінчення АТО, тоді Росія ЩЕ НЕ ВВЕЛА армію свою на нашу територію! Порошенка 25.05.2014 обрали президентом. Якраз у момент 24.08.2014, коли був парад у Києві і коли на Сході ми місто за містом звільняли, тоді ж, 24 серпня 2014, паРаша на нас відкрито поперла. Відтоді і всі трагедії котлів і т.д. Ну, ніхто ж не вірив, на жаль, що паРаша так нахабно, як свиня, попре! Були такі, як партія Свобода, як Андрій Якименко, котрі завжди знали, що буде війна і слід готуватися, але хохло-бидло, у тім числі такі, як ця тварина Небоженко, лайном через горло своє срали, що Росія - вєчний друг! Цьому Небоженку за його ідеологічну проросійську вонь треба кілок у горляку забити кувалдою, щоб здохла ця падлюка!
(Андрій Якименко)

22 травня 2016 року