Перекласти (Translate)

23 вересня 2017

РОСІЙСЬКИЙ ДУРАК

РОСІЙСЬКИЙ ДУРАК *

* допис 22 травня 2016 року, Андрій Якименко, Фейсбук

ПолітОлух Небоженко висра... гм... висказався щодо останніх подій. Якби ж його ніхто не слухав, то ця миршавка не викликала б злости. Але хохло-загал його навіть поширює...

Тому доводиться мені відповідати і пояснювати українцям правдиве бачення подій. І то висловлююся тимчасово. В розумінні, що коли Нація прийде до влади, то небоженків будемо топити в їхньому ж смердючому лайні!

"Небоженко - дурак! Російський дурак! Коли Порошенко говорив про швидке закінчення АТО, тоді Росія ЩЕ НЕ ВВЕЛА армію свою на нашу територію! Порошенка 25.05.2014 обрали президентом. Якраз у момент 24.08.2014, коли був парад у Києві і коли на Сході ми місто за містом звільняли, тоді ж, 24 серпня 2014, паРаша на нас відкрито поперла. Відтоді і всі трагедії котлів і т.д. Ну, ніхто ж не вірив, на жаль, що паРаша так нахабно, як свиня, попре! Були такі, як партія Свобода, як Андрій Якименко, котрі завжди знали, що буде війна і слід готуватися, але хохло-бидло, у тім числі такі, як ця тварина Небоженко, лайном через горло своє срали, що Росія - вєчний друг! Цьому Небоженку за його ідеологічну проросійську вонь треба кілок у горляку забити кувалдою, щоб здохла ця падлюка!
(Андрій Якименко)

22 травня 2016 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: