Перекласти (Translate)

27 квітня 2017

У ЧОМУ ПОМИЛИВСЯ БЕКТЕМІРОВ?

У ЧОМУ ПОМИЛИВСЯ БЕКТЕМІРОВ?

На Адєссє міська рада відновила російсько-комуністичні назви вулиць-площ. Суцільний сепаратний шабаш просто!.. І почалися прогнози-пояснення. Відкидаю цілком марсіянські вигадки та фантазії. Найбільш мені сподобалось пояснення Марата Бектемірова.

Мовляв, НАБУ і ГПУ, та інші органи держави підійшли впритул до можновладців міста. Знайшли порушення закону і всім "світить". Ну, так адєсская еліта поміняла назви вулиць. Тисне, мовляв, на президента Порошенка. Петре Олексійовичу, каже ця "еліта", приструни своїх архарів і ми не будемо "назво-сепаратничати у тилу"! З цього наш Марат Бектеміров робить висновок: Не шукайте ворога в Росії, там нема його, це все місцеві війни, розберіться тут, внутрі!

Слід сказати, що я вірю (ще не перевіряв, але вірю), що правоохоронці дещо "накопали" проти деяких знакових фігур Адєсси. Але щодо повернення сепаратних і російсько-комуністичних назв - я геть не згоден з Бектеміровим, який не бачить суть речей!

Скажіть, будь ласка, чи буде український патріот вчиняти так, як депутати-адєссіти? Та ні ж, ніколи! Українцеві і в голову не прийде відновити назви, повернути Леніна на площу (хоч одну!)! Тому, що це все буде грати - на користь Росії! Це все розбурхає сепаратизм, підніме голови російському підпіллю!

Тому ти, Бектеміров, помилився в основному: зміна назв - це російська дія! Це - рука Москви! Це - прямий сепаратизм, яким місцева сепаратна адєссіцка влада шантажує Київ! Це - агресія Росії! Це - Росія в Адєссє, а не "внутрішнє питання України"!!

Не думаю, що була така команда із Кремля. Але ці дії - явно проросійські! Тому казати, що це "місцеві перегиби" - теж є злочин!

Не розуміти, що Росія досі жевріє в Адєссє, - недопустимо для держави!

Я недаремно місто називаю по-російському - Адєсса. Коли ми випалимо розпеченим залізом в Адєссє російський сепаратизм, коли ми уб'ємо його, а їхніх носіїв повісимо на Дерибасівській в Адєссє, тоді і місто стане українським, перлиною Чорного моря - Одесою!

27 квітня 2017 року

НЕХАЙ ПРИВАТ-КОМАНДА КОЛОМОЙСЬКОГО ПОКАЖЕ ЧЕКИ!

НЕХАЙ ПРИВАТ-КОМАНДА КОЛОМОЙСЬКОГО ПОКАЖЕ ЧЕКИ!

ГОНТАРЕВА ПРО КОЛОМОЙСЬКОГО

ГОНТАРЕВА ПРО КОЛОМОЙСЬКОГО