Перекласти (Translate)

23 травня 2018

ПРО ФІЛАТОВА. АРХІВНЕ. 23.05.2014

ПРО ФІЛАТОВА. АРХІВНЕ. 23.05.2014


МІЙ ВИРОК МИНУЛИМ ПРЕЗИДЕНТАМ

МІЙ ВИРОК МИНУЛИМ ПРЕЗИДЕНТАМ

Суспільство не було готове у 2015 році, коли я написав свою статтю, суспільство не готове й нині, у 2018-му, винести якщо й не смертні вироки колишнім президентам України, то хоча б убити їх морально й політично.

Досі цих колишніх, "дозеківських", мудаків запрошують на телепередачі і запитують їх як би вони розвивали Україну, воювали б та підносили б економіку держави. І ці три старих засмальцьованих пердуни, розмазуючи по старечих мармизах свої зелені гнилі шмарклі, ще й, паскуди, ганять нинішнього президента Порошенка!

Пару місяців тому юЩенок, даючи відповідь за Крим, пропищав, що він би Криму не віддав... Ах, ти ж падло і сволота! Ти підло здав завоювання Помаранчевої революції Януковичу-зеку, а ще варнякаєш про своє геройство проти Путіна й Росії, суко!?

Коротше, українці, вбийте цих трьох мудаків у своїх спогадах і пам'яті навічно!

Додаток:
1. Допис "Смерть колишнім президентам України!", 07.02.2015, Андрій Якименко, Фейсбук.
2. Світлини: Нещодавно Кравчук, Кучма, Ющенко патякали у телевізорі про те, як би вони перемогли Росію...

23 травня 2018 року

«Смерть колишнім президентам України!
(допис 07 лютого 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук)

Читаю зведення зі Східного фронту, згадую усі події, що відбувалися від 24 серпня 1991 року - дати проголошення Незалежности - і зайвий раз укотре переконуюся: винні в теперішній війні, смертях і народному горі колишні президенти України!

Кравчук зробив Республіку Крим, хоча об'єктивних підстав того не було, і порізав стратегічну авіацію, почав позбуватися ядерної зброї.

Кучма народив жахливу корупцію і розкрадання народного багатства України купкою пройдисвітів-олігархів, уклав на туалетному папері - інакше й не скажеш! - меморандум з обіцянкою вовка-Росії ніколи не їсти ягнятини.

Ющенко жував свої шмарклі та розводив руками "Ці руки нічого не крали!", і ганебно втратив нагоду покарати бандитів, зрадивши вимогу народу "Бандитам тюрми!", і приєднати Україну до НАТО.

І це ще не весь - лише початковий - перелік злочинів колишніх керманичів держави!

Тепер широкий люд інакше сприймає "хулігана і провокатора" Степана Хмару - народного депутата, якого Кравчук через парламент позбавив недоторканности і посадив до СІЗО, інакше сприймає заарештованих Кучмою на вимогу Росії українських добровольців з УНА-УНСО, котрі воювали на Кавказі за незалежність Чеченії, інакше сприймає Ющенкове тюхтійство, коли президент, слимак і нездара, дозволяв Вітренчисі та Корчинському у центрі Києва - на Майдані! - проводити проросійські та антинатівські мітинги-збіговиська.

Одні з перелічених колишніх президентів просто в силу свого тупого, проросійського ("Росія - наш друг і стратегічний партнер!"), недержавного мислення (Кравчук, Кучма) не доганяли (слабо-літературний термін - розумію, але як висловити свою ненависть і презирство до мудаків і зрадників?), що Росія - ворог, і слід розбудовувати армію, інший телепень і йолоп (Ющенко) це розумів, але замість держави займався вуликами і бджолами, а тепер щоразу скиглить "Це не ті бджоли (мовляв, не той нарід), і вони роблять неправильний мед (мовляв, неправильно проголосували)!".

У цьому списку немає Януковича, але нині всім і так зрозуміло, що він винен і заслуговує на смерть.

Розумію, що суспільство не готово заподіяти президентам якоїсь шкоди, тим більше смертного вироку: закони там усякі, Євросоюз і США не схвалять, мораль і християнство проти...

Але тоді слід знищити про президентів усяку згадку й пам'ять про їхні імена - вбити їх морально і умовно.

Втім - я впевнений! - після війни, коли буде зруйновано Москву, а хтось із перелічених мною президентів іще житиме, їх слід прилюдно покарати Трибуналом, а потім виконати смертний вирок на Майдані!».

КРИМСЬКИМ ЗРАДНИКАМ УЖЕ ДОХОДИТЬ...

КРИМСЬКИМ ЗРАДНИКАМ УЖЕ ДОХОДИТЬ...

ФІЛАТОВА - ДО ПСИХІАТРА!

ФІЛАТОВА - ДО ПСИХІАТРА!

Я тихо втішений. Тихо тому, що не верещу з радощів, не підстрибую до стелі. Я просто тихо втішений від того, що народні маси вже спрокволу стали мислити, як я!

Ну, от, ще у вересні 2014 року я писав, що Філатов - чистий медичний взірець нарцисизму. Якби ви знали, друзі, скільки бруду і лайна на мене було виллято на Фейсбук-сторінці!! Пам'ятаєте той час? Коломойський, Корбан і Філатов - наші спасітєлі Днєпра, Атєчєства і всєґо міра!.. Їхній авторитет і їхнє слово - беззаперечні! Ти хто такий, Андрій Якименко, що зводиш брехні на вождів?!

Минає час і маси узнаЮть, що ці "вожді" брехали масам, викрадали й били держслужбовців, рейдерили підприємства, навіть мріяли піти походом на столицю, бо, бачте, "Кієв мноґа трєбуєт от рєґіонов"!..

Ну, от, сьогодні, свіже (23.05.2018). Народ обговорює Філатова. І Геннадій Сахаров, мені знайомий журналіст, теж відсилає голову Дніпра Філатова до психіатра з підозрою на нарцисизм!
;)

Додатки:
1. Допис "Політичне збочення. Нарцисизм Філатова", 12.09.2014, Андрій Якименко, Фейсбук.
2. Знімок з коментарів (23.05.2018).

23 травня 2018 року

«Політичне збочення. Нарцисизм Філатова
(допис 12 вересня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук)

Нарцисизм, як твердить тлумачний словник, є самозакоханість, самозамилування**.
Але, коли читаю допис (щойно) на Фейсбуці Бориса Філатова, заступника голови Дніпропетровської ПриватОДА ім. Коломойського, мені на думку спадає трішки інше визначення цього регіонального недержавного (ну, не державного ж, обласного!) діяча.
І не тому, що Філатов самозакохано милується своїми кількатисячними, проти 150 штук у керівників партій, уподобаннями (лайками) до своїх публікацій.
І не тому, що сам же Філатов вимкнув можливість коментувати свої дописи (крім друзям), а отже спотворює статистику цих "кількатисячних" уподобань (увімкни коментарі - матимеш реальну думку від мільйонного оточення, Філатов!).
І не тому, що перший же коментар до Філатового допису був: "Так і до манії величі недовго!".
Трішки інше визначення Філатова зумовлене його ж дописом.
Ну, хіба не здивує нормального читача фраза зі "статистичного самоаналізу" про керівників партій політичної "та іншої" орієнтації?
Досі мені здавалося, що навіть наші вороги - комуністи, сепаратисти та інша мерзота - мають, хоча й ворожу Україні, але політичну "орієнтацію".
Начитавшись самозакоханого Філатова, саме від нього узнаєш, що орієнтація може бути політичною та "іншою".
Дивно, що сам Філатов не розкрив своєї ж "іншої орієнтації", яка - не має сумніву! - існує.
І доказом її - іншої орієнтації самозакоханого Філатова-нарциса - є той же тлумачний словник, згідно з яким нарцисизм є формою статевого збочення, за якого сексуальне задоволення досягається спогляданням власного оголеного тіла!**

** Нарцисизм, нарцизм - Самозакоханість, самозамилування. Форма статевого збочення, за якого сексуальне задоволення досягається спогляданням власного оголеного тіла.
(Великий тлумачний словник сучасної української мови, видавництво "Перун", Київ-Ірпінь, 2007 рік, с. 734)».

ДЕЛІКАТНА ЧАСТИНА ОПАСИСТОГО БОРІ

ДЕЛІКАТНА ЧАСТИНА ОПАСИСТОГО БОРІ

Міський голова Січеслава (нині місто має тимчасову назву Дніпро) Борис Філатов є частим об'єктом обговорень на соцмережних сторінках. Дістається чимало від містян не лише Філатовому хамству, ідіотизму в рішеннях або зверхнім, обов'язково принижуючим співбесідника відповідям на запитання, але й пухким тілесам міського голови.

Я вже писав про ожиріння, на яке страждає (а, можливо, насолоджується ним, ги) міський голова (допис "Опасистий Боря", 27.02.2017, Андрій Якименко, Фейсбук). Щоправда, мова в мене йшла про об'єктивну неможливість через ожиріння полетіти Борі до космосу, попри витрачені ним 200 тисяч доларів на космічний політ. Американські медики не хочуть брати на своє сумління нещасні випадки з огрядними космотуристами.

І ось знаходжу нещодавно у Фейсбуці (23.05.2018) нове обговорення людьми цього Борі Філатова. Там мені зустрілася оцінка делікатної частини Бориного тіла, ги.

До речі, нагадаю, що Борина дружина Марина Філатова стежить за своєю фігурою (в інтернеті багато світлин зі спортзалів) і навіть очолює Дніпропетровську обласну федерацію легкої атлетики (з  27.10.2017, коли "жену мэра" достроково обрали з міської головині на обласний рівень ФЛА). Але на чоловіка, як Марина признається, вона вплинути ніяк не може, щоб той зайнявся правильним харчуванням або спортом.

Додатки:
1. Допис "Опасистий Боря", 27.02.2017, Андрій Якименко, Фейсбук.
2. Світлини: про делікатну Борину частину тіла, ги; Філатов Боря; подружжя Філатових; тлумачення слова "опасистий" для тих, хто не знає.

23 травня 2018 року

«Опасистий Боря
(допис 27.02.2017, Андрій Якименко, Фейсбук)

Дивлюся я на цього Борю і думаю: "Та куди тобі у космонавти, Борю! Ти спочатку до тренажерної зали сходи!".

Хто такий цей Боря? Боря - це Боріс Альбертович Філатов, міський голова міста Дніпро. Ось він, на світлині. Він млинці пече. Наш Боря русскій. Народився він у Росії. Сюди до нас цього Борю занесла доля. Батьки його малим до нас привезли. Тут на українських харчах і виріс Боря, став пухким, опасистим.

А млинці Боря пече до свята Маслєнніца. Боря дуже полюбляє російські свята. І нехай Маслєнніца, яку москалі нав'язали нам як Масляну, в Україні не святкують (українці не святкують), Боря це московське свято досі нам нав'язує у місті над Дніпром.

Майже все свідоме життя Боря прожив в Україні. Але мови так і не вивчив, українського патріотизму не набрався, з українцями Боря не здружився, з жидами тільки.

А до чого тут космонавт, спитаєте ви? Таж усім відомо, і давно, що Боря наш летить у космос. Ну, хоче дуже полетіти. Навіть 200 тисяч долярів Боря заплатив американській фірмі за політ у безповітряний простір, де є невагомість. Боря навіть тренувався в Америці перед космічним польотом. Про це кільканадцять років тому Боря розтрубив по всіх усюдах.

Потім Боря про космос - анічичирк! "То коли ти полетиш у космос, Борю?" - такі питання Боря геть не чув. Згодом Боря все ж таки признався, що медкомісія не пропустила його в космос. Комісія, до речі, американська, там Боря нікому не міг піднести. "Але то американська бюрократія!" - кричав наш Боря. "Я її здолаю - і полечу!" - божився Боря. І досі медкомісію долає.

А ми здогадуємося, що з хворим серцем, тиском гіпертоніка і зайвим черевцем американці космонавтів і за гроші не стануть робити! Помре той космонавт у космосі, хто відповість?

Якби ти менше їв млинців борошняних та добряче регулярно скидав піт у спортзалі, то, може, Борю, ти б і в космос полетів!

На світлинах:
1. Опасистий Боря хоче стати ще більш опасистим на дієті борошняних млинців.
2. Опасистий - тлумачення слова.

27 лютого 2017 року».



ОПАСИСТИЙ БОРЯ

ОПАСИСТИЙ БОРЯ*

* допис 27.02.2017, Андрій Якименко, Фейсбук

Дивлюся я на цього Борю і думаю: "Та куди тобі у космонавти, Борю! Ти спочатку до тренажерної зали сходи!".

Хто такий цей Боря? Боря - це Боріс Альбертович Філатов, міський голова міста Дніпро. Ось він, на світлині. Він млинці пече. Наш Боря русскій. Народився він у Росії. Сюди до нас цього Борю занесла доля. Батьки його малим до нас привезли. Тут на українських харчах і виріс Боря, став пухким, опасистим.

А млинці Боря пече до свята Маслєнніца. Боря дуже полюбляє російські свята. І нехай Маслєнніца, яку москалі нав'язали нам як Масляну, в Україні не святкують (українці не святкують), Боря це московське свято досі нам нав'язує у місті над Дніпром.

Майже все свідоме життя Боря прожив в Україні. Але мови так і не вивчив, українського патріотизму не набрався, з українцями Боря не здружився, з жидами тільки.

А до чого тут космонавт, спитаєте ви? Таж усім відомо, і давно, що Боря наш летить у космос. Ну, хоче дуже полетіти. Навіть 200 тисяч долярів Боря заплатив американській фірмі за політ у безповітряний простір, де є невагомість. Боря навіть тренувався в Америці перед космічним польотом. Про це кільканадцять років тому Боря розтрубив по всіх усюдах.

Потім Боря про космос - анічичирк! "То коли ти полетиш у космос, Борю?" - такі питання Боря геть не чув. Згодом Боря все ж таки признався, що медкомісія не пропустила його в космос. Комісія, до речі, американська, там Боря нікому не міг піднести. "Але то американська бюрократія!" - кричав наш Боря. "Я її здолаю - і полечу!" - божився Боря. І досі медкомісію долає.

А ми здогадуємося, що з хворим серцем, тиском гіпертоніка і зайвим черевцем американці космонавтів і за гроші не стануть робити! Помре той космонавт у космосі, хто відповість?

Якби ти менше їв млинців борошняних та добряче регулярно скидав піт у спортзалі, то, може, Борю, ти б і в космос полетів!

На світлинах:
1. Опасистий Боря хоче стати ще більш опасистим на дієті борошняних млинців.
2. Опасистий - тлумачення слова.

27 лютого 2017 року

А ТЕПЕР ДОВЕДИ, ЩО ВОНА НЕ ВЕРБЛЮД... )))

А ТЕПЕР ДОВЕДИ, ЩО ВОНА НЕ ВЕРБЛЮД... )))

ПРАВДИВЕ СПОСТЕРЕЖЕННЯ (до знищення Мамієва на Донбасі)

ПРАВДИВЕ СПОСТЕРЕЖЕННЯ
(до знищення Мамієва на Донбасі)

СТЕЖТЕ ЗА АНДРЮХОЮ!

СТЕЖТЕ ЗА АНДРЮХОЮ!

Пропоную постежити за Андрюхою. Андрюха - це народний депутат України Андрій Денисенко. Андрюхою його з 2014 року Боря Філатов обзи...називав, ще коли був заступником голови ПриватОДА. Нині Філатов свої оборудки, у тім числі ідеологічні антиукраїнські капості, продовжує крутити на посаді міського голови Січеслава (так буде названо нинішнє місто Дніпро). Щоправда, нещодавно між Андрюхою і Борюхою пробігла чорна кішка, дружба похитнулася, а, може, вже й завалена...

А стежити за Андрюхою потрібно у справі Розенблата, якого усілякі каломойші-корбани-філатови сунуть на парламентський Антикорупційний комітет. Ага, пусти козла в город капусти!..

Отож, погляньмо чи наш юдо-український патрійот прилюдно виступить проти Розенблата, чи скаже своє слово із трибуни, чи проголосує проти нього.

Отоді і ясно стане чи Андрюха досі крутиться в орбіті корбанів та іншої юдейської діяспори Дніпра, міста на Дніпрі.

23 травня 2018 року