Перекласти (Translate)

23 травня 2018

МІЙ ВИРОК МИНУЛИМ ПРЕЗИДЕНТАМ

МІЙ ВИРОК МИНУЛИМ ПРЕЗИДЕНТАМ

Суспільство не було готове у 2015 році, коли я написав свою статтю, суспільство не готове й нині, у 2018-му, винести якщо й не смертні вироки колишнім президентам України, то хоча б убити їх морально й політично.

Досі цих колишніх, "дозеківських", мудаків запрошують на телепередачі і запитують їх як би вони розвивали Україну, воювали б та підносили б економіку держави. І ці три старих засмальцьованих пердуни, розмазуючи по старечих мармизах свої зелені гнилі шмарклі, ще й, паскуди, ганять нинішнього президента Порошенка!

Пару місяців тому юЩенок, даючи відповідь за Крим, пропищав, що він би Криму не віддав... Ах, ти ж падло і сволота! Ти підло здав завоювання Помаранчевої революції Януковичу-зеку, а ще варнякаєш про своє геройство проти Путіна й Росії, суко!?

Коротше, українці, вбийте цих трьох мудаків у своїх спогадах і пам'яті навічно!

Додаток:
1. Допис "Смерть колишнім президентам України!", 07.02.2015, Андрій Якименко, Фейсбук.
2. Світлини: Нещодавно Кравчук, Кучма, Ющенко патякали у телевізорі про те, як би вони перемогли Росію...

23 травня 2018 року

«Смерть колишнім президентам України!
(допис 07 лютого 2015 року, Андрій Якименко, Фейсбук)

Читаю зведення зі Східного фронту, згадую усі події, що відбувалися від 24 серпня 1991 року - дати проголошення Незалежности - і зайвий раз укотре переконуюся: винні в теперішній війні, смертях і народному горі колишні президенти України!

Кравчук зробив Республіку Крим, хоча об'єктивних підстав того не було, і порізав стратегічну авіацію, почав позбуватися ядерної зброї.

Кучма народив жахливу корупцію і розкрадання народного багатства України купкою пройдисвітів-олігархів, уклав на туалетному папері - інакше й не скажеш! - меморандум з обіцянкою вовка-Росії ніколи не їсти ягнятини.

Ющенко жував свої шмарклі та розводив руками "Ці руки нічого не крали!", і ганебно втратив нагоду покарати бандитів, зрадивши вимогу народу "Бандитам тюрми!", і приєднати Україну до НАТО.

І це ще не весь - лише початковий - перелік злочинів колишніх керманичів держави!

Тепер широкий люд інакше сприймає "хулігана і провокатора" Степана Хмару - народного депутата, якого Кравчук через парламент позбавив недоторканности і посадив до СІЗО, інакше сприймає заарештованих Кучмою на вимогу Росії українських добровольців з УНА-УНСО, котрі воювали на Кавказі за незалежність Чеченії, інакше сприймає Ющенкове тюхтійство, коли президент, слимак і нездара, дозволяв Вітренчисі та Корчинському у центрі Києва - на Майдані! - проводити проросійські та антинатівські мітинги-збіговиська.

Одні з перелічених колишніх президентів просто в силу свого тупого, проросійського ("Росія - наш друг і стратегічний партнер!"), недержавного мислення (Кравчук, Кучма) не доганяли (слабо-літературний термін - розумію, але як висловити свою ненависть і презирство до мудаків і зрадників?), що Росія - ворог, і слід розбудовувати армію, інший телепень і йолоп (Ющенко) це розумів, але замість держави займався вуликами і бджолами, а тепер щоразу скиглить "Це не ті бджоли (мовляв, не той нарід), і вони роблять неправильний мед (мовляв, неправильно проголосували)!".

У цьому списку немає Януковича, але нині всім і так зрозуміло, що він винен і заслуговує на смерть.

Розумію, що суспільство не готово заподіяти президентам якоїсь шкоди, тим більше смертного вироку: закони там усякі, Євросоюз і США не схвалять, мораль і християнство проти...

Але тоді слід знищити про президентів усяку згадку й пам'ять про їхні імена - вбити їх морально і умовно.

Втім - я впевнений! - після війни, коли буде зруйновано Москву, а хтось із перелічених мною президентів іще житиме, їх слід прилюдно покарати Трибуналом, а потім виконати смертний вирок на Майдані!».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: