Перекласти (Translate)

23 травня 2018

ОПАСИСТИЙ БОРЯ

ОПАСИСТИЙ БОРЯ*

* допис 27.02.2017, Андрій Якименко, Фейсбук

Дивлюся я на цього Борю і думаю: "Та куди тобі у космонавти, Борю! Ти спочатку до тренажерної зали сходи!".

Хто такий цей Боря? Боря - це Боріс Альбертович Філатов, міський голова міста Дніпро. Ось він, на світлині. Він млинці пече. Наш Боря русскій. Народився він у Росії. Сюди до нас цього Борю занесла доля. Батьки його малим до нас привезли. Тут на українських харчах і виріс Боря, став пухким, опасистим.

А млинці Боря пече до свята Маслєнніца. Боря дуже полюбляє російські свята. І нехай Маслєнніца, яку москалі нав'язали нам як Масляну, в Україні не святкують (українці не святкують), Боря це московське свято досі нам нав'язує у місті над Дніпром.

Майже все свідоме життя Боря прожив в Україні. Але мови так і не вивчив, українського патріотизму не набрався, з українцями Боря не здружився, з жидами тільки.

А до чого тут космонавт, спитаєте ви? Таж усім відомо, і давно, що Боря наш летить у космос. Ну, хоче дуже полетіти. Навіть 200 тисяч долярів Боря заплатив американській фірмі за політ у безповітряний простір, де є невагомість. Боря навіть тренувався в Америці перед космічним польотом. Про це кільканадцять років тому Боря розтрубив по всіх усюдах.

Потім Боря про космос - анічичирк! "То коли ти полетиш у космос, Борю?" - такі питання Боря геть не чув. Згодом Боря все ж таки признався, що медкомісія не пропустила його в космос. Комісія, до речі, американська, там Боря нікому не міг піднести. "Але то американська бюрократія!" - кричав наш Боря. "Я її здолаю - і полечу!" - божився Боря. І досі медкомісію долає.

А ми здогадуємося, що з хворим серцем, тиском гіпертоніка і зайвим черевцем американці космонавтів і за гроші не стануть робити! Помре той космонавт у космосі, хто відповість?

Якби ти менше їв млинців борошняних та добряче регулярно скидав піт у спортзалі, то, може, Борю, ти б і в космос полетів!

На світлинах:
1. Опасистий Боря хоче стати ще більш опасистим на дієті борошняних млинців.
2. Опасистий - тлумачення слова.

27 лютого 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: