Перекласти (Translate)

23 травня 2018

ДЕЛІКАТНА ЧАСТИНА ОПАСИСТОГО БОРІ

ДЕЛІКАТНА ЧАСТИНА ОПАСИСТОГО БОРІ

Міський голова Січеслава (нині місто має тимчасову назву Дніпро) Борис Філатов є частим об'єктом обговорень на соцмережних сторінках. Дістається чимало від містян не лише Філатовому хамству, ідіотизму в рішеннях або зверхнім, обов'язково принижуючим співбесідника відповідям на запитання, але й пухким тілесам міського голови.

Я вже писав про ожиріння, на яке страждає (а, можливо, насолоджується ним, ги) міський голова (допис "Опасистий Боря", 27.02.2017, Андрій Якименко, Фейсбук). Щоправда, мова в мене йшла про об'єктивну неможливість через ожиріння полетіти Борі до космосу, попри витрачені ним 200 тисяч доларів на космічний політ. Американські медики не хочуть брати на своє сумління нещасні випадки з огрядними космотуристами.

І ось знаходжу нещодавно у Фейсбуці (23.05.2018) нове обговорення людьми цього Борі Філатова. Там мені зустрілася оцінка делікатної частини Бориного тіла, ги.

До речі, нагадаю, що Борина дружина Марина Філатова стежить за своєю фігурою (в інтернеті багато світлин зі спортзалів) і навіть очолює Дніпропетровську обласну федерацію легкої атлетики (з  27.10.2017, коли "жену мэра" достроково обрали з міської головині на обласний рівень ФЛА). Але на чоловіка, як Марина признається, вона вплинути ніяк не може, щоб той зайнявся правильним харчуванням або спортом.

Додатки:
1. Допис "Опасистий Боря", 27.02.2017, Андрій Якименко, Фейсбук.
2. Світлини: про делікатну Борину частину тіла, ги; Філатов Боря; подружжя Філатових; тлумачення слова "опасистий" для тих, хто не знає.

23 травня 2018 року

«Опасистий Боря
(допис 27.02.2017, Андрій Якименко, Фейсбук)

Дивлюся я на цього Борю і думаю: "Та куди тобі у космонавти, Борю! Ти спочатку до тренажерної зали сходи!".

Хто такий цей Боря? Боря - це Боріс Альбертович Філатов, міський голова міста Дніпро. Ось він, на світлині. Він млинці пече. Наш Боря русскій. Народився він у Росії. Сюди до нас цього Борю занесла доля. Батьки його малим до нас привезли. Тут на українських харчах і виріс Боря, став пухким, опасистим.

А млинці Боря пече до свята Маслєнніца. Боря дуже полюбляє російські свята. І нехай Маслєнніца, яку москалі нав'язали нам як Масляну, в Україні не святкують (українці не святкують), Боря це московське свято досі нам нав'язує у місті над Дніпром.

Майже все свідоме життя Боря прожив в Україні. Але мови так і не вивчив, українського патріотизму не набрався, з українцями Боря не здружився, з жидами тільки.

А до чого тут космонавт, спитаєте ви? Таж усім відомо, і давно, що Боря наш летить у космос. Ну, хоче дуже полетіти. Навіть 200 тисяч долярів Боря заплатив американській фірмі за політ у безповітряний простір, де є невагомість. Боря навіть тренувався в Америці перед космічним польотом. Про це кільканадцять років тому Боря розтрубив по всіх усюдах.

Потім Боря про космос - анічичирк! "То коли ти полетиш у космос, Борю?" - такі питання Боря геть не чув. Згодом Боря все ж таки признався, що медкомісія не пропустила його в космос. Комісія, до речі, американська, там Боря нікому не міг піднести. "Але то американська бюрократія!" - кричав наш Боря. "Я її здолаю - і полечу!" - божився Боря. І досі медкомісію долає.

А ми здогадуємося, що з хворим серцем, тиском гіпертоніка і зайвим черевцем американці космонавтів і за гроші не стануть робити! Помре той космонавт у космосі, хто відповість?

Якби ти менше їв млинців борошняних та добряче регулярно скидав піт у спортзалі, то, може, Борю, ти б і в космос полетів!

На світлинах:
1. Опасистий Боря хоче стати ще більш опасистим на дієті борошняних млинців.
2. Опасистий - тлумачення слова.

27 лютого 2017 року».



Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: