Перекласти (Translate)

29 квітня 2020

КОРИСНИЙ ІДІОТ КРЕМЛЯ - ЦЕЙ ТЯГНИБОК

КОРИСНИЙ ІДІОТ КРЕМЛЯ - ЦЕЙ ТЯГНИБОК

Сторінка Олега Тягнибока, голови партії "Свобода", 28.04.2020.

Тягнибок обурюється зеленою владою. Заборонили, мовляв, українцям виїжджати на заробітки за кордон. Читаю коментарі. Так, є коментарі на підтримку Тягнибока, є з обуреннями дій уряду Зеленського. Нема співів дифірамбів партійному голові. Тобто, коментарі живих людей, не так, як у Зеленського на сторінках - самі закохано-верескливі боти. І слід сказати, що Тягнибок не видаляє критики, намагається відповідати. Я вважаю, що критичних закидів на адресу Тягнибока десь до 30-ти, чи навіть більше, відсотків.

Я зібрав ці коментарі, де не хвалять Тягнибока, а говорять йому правду. У квадратних дужках [ ] мої пояснення. На сторінці Тягнибока я не писав нічого. Бо якщо я почну йому, дурневі, писати, то мене Facebook забанить.

Коментарі на Facebook-сторінці Олега Тягнибока:

Міша Водецький:
- Тут дуже цікаво пишуть було двоє Петя і зелене а що у першому турі крім них не було достойного були але не згуртувалися і не висунули одного єдиного а ле усі хотіли булави грицики,смішки,кушелиньські і ТД хотя добре знали що шансу немає от і маємо те що маємо жуйте що навибирали

Олег Тягнибок:
- Міша Водецький, а в парламент за вашою логікою вибір у вас був - чому такий результат?

Міша Водецький:
- Олег Тягнибок, того кого я вибирав він є у парламенті Батьківщина Тимошенко.

Alex Rivne:
- 73% манкуртів, які привели до влади собі подібних ЗЕбілоїдів це результат того, що всі націоналісти і патріоти будучи при владі ніхріна не робили для вірного виховування народу. Займались тільки балаболізмом і разовим піаром. Не об'єднувались в єдину і потужну силу а кожен тягнув ковдру на себе. Це стосується всіх Свободи, УНА УНСО, молодіжного конгресу, народного Руху, правого чи кривого сектору інших. Зараз повна дупа і реванш. І ні в кого з вас пригодованих владною годівницею не спрацьовують мізки, що основним ворогом всі ці роки для України є олігархат та його посіпаки у владі! А ви дрочіть Муму і далі.

Олег Тягнибок:
- Alex Rivne, це коли націоналісти неправильно виховували народ, дрочуне, га? Нагадую, в 2019 в списках «Свободи» йшли в парламент усі націоналісти.

Alex Rivne:
- Народ потрібно було виховувати до 2019 року! А весь цей період історії у нас крім розбрату серед націоналістичних кіл нічого не було. Кожен думав тільки про депутатські мандати для своєї політичної сили. Щоб потім вирішувати свої шкурняки на місцях чи по Україні. Чи я не правий? Біда в тому, що об'єднуватись в 2019 році було вже за пізно!  Коли в Україні був Народний Рух то були сильні політичні процеси в державі. Коли кожна мавпа почала бачити трон для себе і своїх шкурняків при владі то ми отримали розбрат і купу націоналістичних осередків. Ось про, що я вам кажу. За 30 років як Україна відновила свою незалежність у нас немає ні ідеології ні потужної націоналістичної партії, якаб не давала рило відкрити продажному олігархату, хохло-манкуртам і москалям. Це моя критика яка стосується не тільки Вас пане Олеже але всіх інших націоналпатріотів.  Зараз потрібно негайно створювати нову або консолідуватись навколо існуючої націоналполітичної сили всім! Ще раз кажу всім без винятку патріотам.! Бо якщо цього не зробити то втратимо для наших нащадків Україну остаточно! Москва свої ставки вже зробила. А у на до цих пір на весь антимайданівський реванш від патріотів тільки соплі в ефірі, одинокі акції не байдужих і фейс Яроша в екрані, що ми блін всіх порвемо якщо буде перейдено чергову червону лінію.!

Наталія Кунцяк:
- "Свобода" дуже наполегливо працювала, щоб прийшла нова [зелена] влада! Радійте, хлопці, перемінам! Я не тішуся, мені дуже прикро!

Олег Тягнибок:
- Наталія Кунцяк, і мені за вас прикро, бо зазомбовані довічно обирати між двох сортів лайна. Шмигаль, до речі, в часи Порошенка топ-чиновником Міндоходів і зборів був...

[Баран ти, Тягнибок! Тобі досі Порошенко - сорт лайна?! От такої ж думки Путін, Медведчук, Портнов. І коли ти, хохло-падло, записався до їх лав?].

Maria Pushyk:
- Олег Тягнибок, ну й що?! Ви ось з Чечетовим обнімались і нічого.

[А слушне зауваження, Маріє! Свободівці, ваш вождь продався регіоналам ще тоді! А тепер продався Путіну!].

Володимир Байса:
- Що ви,Олеже, хотіли, те і маєте.

Олег Тягнибок:
- Володимир Байса, навпаки, я хотів, щоб в парламенті була фракція націоналістів, яка б не допустила до цього

[Ідіот! Придурок! Довбойоб! Засунь собі у чорну дупу свої хотіння! Це ти зробив, щоб президент і народні депутати не були націоналістами, топлячи проти націоналіста Порошенка!].

Anastasia Khytruk:
- Ти цього зеленого щура притягнув і такі як ти !

Тамара Кузьменко:
- Правильно сказав але треба було правильно голосувати на виборах а не зраджувати Украіну

Олег Тягнибок:
- Тамара Кузьменко, я і правильно голосував - за націоналістів. Тому ваші закиди залишіть собі і вам подібним.

[Гнидо Тягнибоцька! Тобі прості люди плюють в очі, кажучи, що це ти, псевдонаціоналіст, привів до влади проросійську зелень! Це ти зрадив Україну!!].

Тамара Кузьменко:
- Олег Тягнибок, ви не праві ви ж державник якщо був вибір між злом і більшим злом ви повинні були підтримати порошенка я нічого не маю проти Кошулинського але він був зовсім не прохідний і треба було в даному випадку поступитися своім а так зараз моємо те що маємо

Олег Тягнибок:
- Тамара Кузьменко, даруйте, але це був вибір між двома сортами лайна. Ми тому в такому проваллі і живемо, що люди щоразу піддаються на маніпуляцію - обери ліпше зло...

[Боооже! Можна я в'їбу межі очі Тягнибоку?! Люди піддались маніпуляції?! А ти, падлюко, підгавкував кремлівським псам проти Порошенка! Телепень ти, Тягнибок, якщо досі не допер, що зло не Порошенко, а Зеленський!!].

Олег Будзин:
- Якщо б у свій час " Свобода " не травила Пороха а його підтримала, то ситуація була б інакша. А так пане Олеже, що  хотів то й маєш! Ви експлуатуєте виборців  тільки у Західній Україні і тільки. Мені шкода що ти того не розумієш

[Не можна тут казати, що Тягнибок не розуміє. Розуміє. Просто він - тупий баран в Націоналізмі. Тягнибок - не націоналіст! Він - як Зеленський! Шмаркач і засцяне дитя, що впало, верещить, реве і рюмсає, і борсається, і синіє: "Я хочу іграшку! Я хочу!"].

Орися Біляк:
- п.Олеже, ви і ваша партія допустили до влади тих, хто зараз з нас роблять рабів і заганяють в стойло. Ви прекрасно знали, що ЗЕ вгробить Україну, але чомусь не підтримали Порошенка. Те що зараз твориться в Україні це тоже ваша вина .

Олег Тягнибок:
- Орися Біляк, малороса Зеленського сотворив і допустив до влади Порошенко і його оточення. 
Ваша вина - що не підтримали українського кандидата Кошулинського і українську партію «Свободу»!

[Чоорт! Дебіл! Дегенерат! І яким чином Порошенко привів до влади Зелю-дурачка́?! Як Поршенко "сотворив" Зеленського?! Розкажи, дегенерате! Тільки не забудь встромити ролю Коломойського, гаразд? Якого ти боїшся називати!].

Oksana Zavadska:
- Олег Тягнибок, та не бреши, чоловіче, не думай що всі геть дурні і не вміють скласти до купи 2 і 2.

Олег Тягнибок:
- Oksana Zavadska, собаки брешуть..., бачу, що з матиматикою в порохоботів туговато.

[Бляааадь, та ти дебіл ще раз! Тобі усі - порохоботи?! Тобі сказали: ти - брехлива сука! З цим погонялом ти ввійшов в Історію!].

Орися Біляк:
- Олег Тягнибок, Кошулинського на посаду мера Львова я підтримаю. А щодо вашої партії то я вній розчарувалася. А особливо після виборів, коли ваша партія не підтримала Порошенка а значить і  Україну , і її курс в ЄС і НАТО. Виходить ви зрадили Україну! Це особисто моя думка , мій вибір . Але  я знаю, що я не одна маю  таку думку.

Назар Собко:
- Олег Тягнибок, з математикою в нас якраз все ок. Мова йде про другий тур. І всі хто проголосував за зелене лайно, чи проти всіх винні в тому що відбувається. І не треба зараз розказувати про велике і мале зло- то навіть не до порівняння!!! Армія, Мова, Віра - ваша партія засунула все це в велику зелену дупу!!!! Що робить Порошенко я бачу, а от вашу крикливу партію тільки видно на провокаціях! Колись голосував за вас і підтримував.....тотальне розчарування....

Ганна Мончак:
- На жаль, ви дуже докладалися до цього,і тепер довіри до вас немає.

(©Facebook-сторінка Олега Тягнибока, 28.04.2020).

Отак народ все висловив кремлівській курві - Тягнибоку. Ні, не думаю, що Тягнибоку платить Кремль, як то часто пишуть в інтернеті. Просто Тягнибок - хохляцький рагуль і дебіл, егоїст і інфантил. "Якщо я не президент, то не треба й України!", - з такою вірою живе цей Тягнибок. Корисний ідіот Кремля, коротше.

Так, Зеленський - зло. Це ж очевидно. І Путін - зло. І тільки тягнибоки-малороси надають їм владу, збиваючи людей з державного шляху!

Бандера Тягнибока б розстріляв! Я теж зробив би це! Настане час - колись зроблю! "Помсти смерть великих лицарів!", - говорить Декалог.

Помщу!!

29.04.2020
©Андрій Якименко