Перекласти (Translate)

31 серпня 2018

ВИБУХИ ПІД РАДОЮ. 2015 рік

ВИБУХИ ПІД РАДОЮ, 2015 рік

Масон Лемберг у своєму дописі нагадав про кинуту гранату у ряд нацгвардійців під Верховною Радою 31 серпня 2015 року.

Фейсбук мені теж нагадав мою статтю "Рука Москви". Я і сьогодні підтверджую цю тезу: такі заколоти біля воріт Української Влади інспіровано Москвою! І неважливо, що метальник гранати і весь навіжений натовп під парламентом діяли з ложно усвідомлених патріотичних міркувань. Головне, що ті події були розбурхано в інтересах Кремля, навіть якщо учасники подій це щиро заперечували тоді, та заперечують і нині.

І уявіть, якби той біснуватий натовп увірвався б до Парламенту... Тоді б, я впевнений, настав би хаос і нова Руїна...

А згодом русскій чєлавєк прилюдно вішав би тих мітингарів на ліхтарях від Маріїнського палацу вздовж Хрещатика до Бесарабки... А Путін був би Муравйовим номер два...

31.08.2018

Додаток:
«РУКА МОСКВИ*

* допис 31.08.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Не здивуюся, коли руку спійманого гранатометника під нинішньою ВРУ спрямувала Москва. Нехай СБУ перевірить життєпис метальника.

Але якщо навіть цей метальник керувався мотивом, який він вважатиме проукраїнським - "проти федералізації, проти статусу Донбасу, проти амністії моторолам тощо",- то все одно метальник вчинив зло і злочин, що їх використає Москва у своїй пропаганді!

На Майдані ми не жбурляли в беркутню гранат! Навіщо ми жбурляємо гранати у свою Нацгвардію?! Ложне розуміння добра для народу призвело до жертв серед народу!

Одному відвало ногу, іншому вибило око, десятки покалічених, один вже вмер, небезпечний для суспільства спосіб протесту - це ТЕРОРИЗМ!

Метальнику загрожує довічне.

Хто хоче мені заперечити, той - ворог! Хоча б про Бостонських підривників на святі в США ви прочитали!».

САНКЦІЇ ПІШЛИ НА КОРИСТЬ

САНКЦІЇ ПІШЛИ НА КОРИСТЬ 

А санкції таки пішли на користь! Особливо Йосі Кобзону, ги. Як він лаяв перед смертю Путіна через неможливість лікуватись за кордоном!

Преса пише, що після довгих мук помер співак і член Держдуми Росії Кобзон. Він пробув добу у комі в одній з московських клінік, а потім здох. Йому діагностували рак простати. Кобзон лікувався від раку останні 15 років свого життя (тобто, з 65-річного віку), але настала четверта, смертельна, ступінь хвороби. Рак простати - суто чоловіча хвороба, бо в жінок нема такого органу статевої системи. Йосю довго лікували й оперували, в основному за кордоном. «Найкраща» ж російська медицина не була у змозі помогти.

Москалі, звісно, пишуть про Кобзона, що народний артист Союзу, Росії, «защітнік Донєцкой народной рєспублікі» і прочая, і прочая дуууже багато працював та лікувався, тому «долґая, продолжітєльная болєзнь забрала із нашіх рядов і т.д., і т.п.». Але як пов'язана робота ротом на сцені з порушеннями еректильної функції, статево-сексуальною неміччю та з дуже частим ходінням до вбиральні «по малому» 80-річного дідугана москалі не пояснюють.

Кобзона давно і довго лікували за кордоном. Але з 2015 року він уже був під санкціями Євросозу через російську агресію в Україні. Наш «Миротворець» теж заніс Кобзона до своїх списків за поїздки та концерти в окупованому Донбасі та під час анексії Криму. А США йому так і не дали в'їзну візу, хоча Кобзон дуже просив, підозрюючи його у зв'язках із мафією та у торгівлі зброєю і наркотою. Наркоту, я думаю, він сам вживав для знеболення собі анусної области, де знаходиться в чоловіків передміхурова залоза (простата).

Попри перебування під санкціями, все ж виключно для медичної мети у 2015 році Кобзона італійці впустили до Італії на кілька днів у клініку для операції. Подейкують, що цього дуже просив італійського прем'єра сам президент Росії Путін і, погодивши з усіма країнами Євросоюзу (!), Йосі виняток зробили... В італійській клініці йому вирізали сечовий міхур і дали тиждень-півтора життя. Шакал прожив іще три роки...

Після Італії Кобзон іще літав до Німеччини, де йому у клініці зі шматка його тонкої кишки сформували штучний сечовий міхур із виведенням дренажної трубочки назовні в пляшечку або памперс. Тобто, сцяти падло по-звичайному уже не міг. Зайве казати, що «найкраща в світі» медицина у Росії таких операцій робити не вміє. І якби не «заґнівающій Запад», то Кобзон уже б давно помер. Отож, Європа для Кобзона з гуманітарних міркувань зробила виняток...

Але цікавинка полягає в тім, що Путіна, який Кобзону допоміг у лікуванні, ротовий співак проклинав теж ротом перед смертю. Близькі родичі співака не стримали гніву на російську владу й президента і розказали журналістам як Йося лаявся за анексію Криму і війну на Донбасі і в Сирії. Кобзону знову б полетіти до Європи у лікарню, але хорошого потроху, там відповіли, й не пустили до ЄС. Кобзон був дуже злий коли російські лікарі сказали, що нічим не можуть йому допомогти, таке лікування тільки в США або Європі.

Російські журналісти одного з опозиційних інтернет-видань побували у Кобзона в клініці та поспілкувалися в день смерти Йосі з його родичами. Не розкриваючи хто саме, вказавши тільки жіночу стать, опозиційні журналісти процитували (російською):

«Да будь проклят тот Крым, и вся та ерунда на Донбассе и в Сирии! Из-за Путина и его действий меня не пускают на нормальное лечение, а здесь одни идиоты!»
(©Йосиф Кобзон).

Кобзон дуже хотів жити, кажуть журналістам родичі (ги-ги, скажу я, примусь Путіна припинити війну!).

А ще років два тому Кобзон відвідував бурятів та інших російських вояків, які воювали на стороні терористів на українському Донбасі проти України. Пізніше він літав до Сирії співати для російських пілотів, які бомбили і продовжують бомбити досі мирні квартали Сирії. Кобзон також схвалював анексію Криму і закликАв окупувати взагалі всю Лівобережну Україну та вбивати в Україні «фашистів».

У Донецьку ще за життя Кобзона йому поставлено пам'ятник (досі стоїть), а сам Донбас Кобзон любив, бо народився там (Часів Яр, Донецька область). Російські журналісти пишуть (російською): «Донбасс - моя родина многострадальная, я от нее никогда не откажусь, - говорил Иосиф Давыдович, - И плевать на любые санкции, родина для меня всегда открыта». Доплювався співак ротом, ги.

У травні 2018 року Україна позбавила Кобзона всіх українських державних нагород (до речі, якого біса ти його нагороджував, Кучма?!). А коли Кобзона Краматорськ і Слов'янськ (міста, що побували під Русскімъ міромъ, уже деокуповані) позбавили звань почесного громадянина цих міст, Кобзон виблював знов ротом (російською):

«Пускай лишают. Для меня не существует Украины, в которой существует фашистский режим. Поэтому я не хочу быть почётным гражданином».

Але карма божа таки існує, Йосю! Помстилися тобі, тварюко, з самого неба загиблі в цій війні, яку і ти роздмухав, падло, всі герої України!

Затям, Кобзон, яке б життя ти не прожив, тебе запам'ятають за твоїм останнім передсмертним поросячим верещанням (російською):

«Да будь проклят тот Крым, и вся та ерунда на Донбассе и в Сирии! Из-за Путина и его действий меня не пускают на нормальное лечение, а здесь одни идиоты!».

Санкції для Росії тільки на користь!(©).
Ага, Кобзон Йося уже знає...

31.08.2018