Перекласти (Translate)

31 серпня 2018

ВИБУХИ ПІД РАДОЮ. 2015 рік

ВИБУХИ ПІД РАДОЮ, 2015 рік

Масон Лемберг у своєму дописі нагадав про кинуту гранату у ряд нацгвардійців під Верховною Радою 31 серпня 2015 року.

Фейсбук мені теж нагадав мою статтю "Рука Москви". Я і сьогодні підтверджую цю тезу: такі заколоти біля воріт Української Влади інспіровано Москвою! І неважливо, що метальник гранати і весь навіжений натовп під парламентом діяли з ложно усвідомлених патріотичних міркувань. Головне, що ті події були розбурхано в інтересах Кремля, навіть якщо учасники подій це щиро заперечували тоді, та заперечують і нині.

І уявіть, якби той біснуватий натовп увірвався б до Парламенту... Тоді б, я впевнений, настав би хаос і нова Руїна...

А згодом русскій чєлавєк прилюдно вішав би тих мітингарів на ліхтарях від Маріїнського палацу вздовж Хрещатика до Бесарабки... А Путін був би Муравйовим номер два...

31.08.2018

Додаток:
«РУКА МОСКВИ*

* допис 31.08.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

Не здивуюся, коли руку спійманого гранатометника під нинішньою ВРУ спрямувала Москва. Нехай СБУ перевірить життєпис метальника.

Але якщо навіть цей метальник керувався мотивом, який він вважатиме проукраїнським - "проти федералізації, проти статусу Донбасу, проти амністії моторолам тощо",- то все одно метальник вчинив зло і злочин, що їх використає Москва у своїй пропаганді!

На Майдані ми не жбурляли в беркутню гранат! Навіщо ми жбурляємо гранати у свою Нацгвардію?! Ложне розуміння добра для народу призвело до жертв серед народу!

Одному відвало ногу, іншому вибило око, десятки покалічених, один вже вмер, небезпечний для суспільства спосіб протесту - це ТЕРОРИЗМ!

Метальнику загрожує довічне.

Хто хоче мені заперечити, той - ворог! Хоча б про Бостонських підривників на святі в США ви прочитали!».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: