Перекласти (Translate)

27 травня 2019

КУДИ Й НАХ...ВІЩО ПЕРЕЇДЕ ЗЕЛЯ

КУДИ Й НАХ...ВІЩО ПЕРЕЇДЕ ЗЕЛЯ


Зеленський ще кандидатом упарював закоханому в нього лохторату, що хоче з нинішньої будівлі Адміністрації Президента України на вулиці Банковій у Києві переїхати в інше місце.


Я ще подумав: ну і дурень! А як же державний захищений зв'язок, як же "глуха кімната" для таємних перемовин (звідки ні звук не вийде, ні радіосигнал), як же вся офісно-канцелярська інфраструктура? Я ще подумав, що Зеля просто хоче сподобатися своїм виборцям, а насправді витрачати сотні мільйонів бюджетних гривень на дитячу забаганку хлопчика шмарклявого ніхто не стане.


Я помилився. Зеля стане витрачати наші гроші, щоб тільки Коломойський зміг до Зелі прилетіти вертольотом!


Ось, нова адміністрація Зе Голобородька розглядає за можливе переїхати у "Парковий" - це конгресово-виставковий центр у Києві, де в Зелі був президентсько-виборчий штаб. Побував у штабі Зеля і йому сподобалося. І Маріїнський парк тут поруч (буде Зелі як нагадування про Антимайдан тітушок, як на Майдані в Революцію 2014 року називали Маріїнку). Здається, дідусь Фройд все зрозумів про Зелю...


Ну, а головне, що на даху "Паркового" ще колишній Зеко-президент, той, що Янукович, збудував майданчик для прильоту гелікоптерів. Янукович думав так літати в Межигір'я. Ну, а Зеля просто спростив Коломойському відвідування президента Зелі. І високо, мовляв, й таємно. Ніякий журналіст не знатиме хто до Зелі прилетів.


Ну, це зайвий доказ, Зелю, що твій хазяїн Коломойський дбає про свою зручність і комфорт.


Ну, а ми вважаємо, що ти погодишся на переїзд іще тому, що пам'ятаєш як Вітюня Янукович драпав від народу гелікоптером аж у Крим...


На світлинах:

Це історичні місця, бо тут буде Адміністрація у президента Зелі. Ну, і ось майданчик, з якого Зелю скинуть аж додолу, коли Зелин вертольот "зламається" і не злетить, рятуючи Зе-президента від революційного народу.


27.05.2019

ЗВАЛЮЙ ГЕТЬ, ПРИДУРОК!

ЗВАЛЮЙ ГЕТЬ, ПРИДУРОК!


Артем Романюков із Демальянсу ("Є така партія!"©Ленін, ги-ги) ще перебуває зі мною у Фейсбук-приятелях. Думаю, що це недовго. Бо коли він прочитає цей мій допис, я передбачаю, що роздружиться, а то й забанить мене к бісу на Фейсбуці. Або звалить геть із України, як то пише для народу. Щоб не чути як Якименко називає його дурнем.


Російськомовний місцевий актівістъ, що нічим не відрізняється від Зелі-ідіота, провів у Січеславі (тимчасова назва міста - Дніпро) форум екології під гаслом "Врятуй Дніпро! Save Dnipro!" (25.05.2019, місто Дніпро, майбутній Січеслав). Романюков був співзасновником цього форуму, як пише сайт "Відкритий". На́зву форуму "Валить нельзя остаться" (російською, до речі... Ідіоте, ми вже маємо Закон про мову!) придумав сам Романюков. Ну, як мислить, так і пише, ги.


Розуму в Романюкова вистачило саме на цю назву форуму. Валити, тобто, бігти з України чи лишитися (кожен ставить ко́му, де йому потрібно) - ось що турбує міського апчєствєнніка. Романюков, як бачимо із преси, є головою правління апчєствєнной організації "Платформа громадський контроль" (думаю, така назва за статутом, хоча преса й сам Романюков це подають па-русскі). От громадському "контролерові" (мені це нагадало тітку з сумкою квитків в трамваї) і набридли вибори ("ведь все просто помешались на теме выборов" ©Романюков-на-форумі, російською). Тож побалакаймо, ніби каже "контролер громадськости", трохи й про довкілля.


Ні, я ж не проти чистого довкілля! І не проти форуму на тему екології. Тим більше, коли сам міністр екології освятив цей форум участю (Остап Семерак, міністр екології й природних ресурсів, теж був на форумі і навіть виступав).


Я проти того, щоб російськомовне зелеподібне демальянство й далі щось верзло на людях по-російському. І проти того, щоб чувак (©Зєлєнскій) придумував дебільні, як і в москалів, назви-імена громадським форумам.


На скринах:

Романюков (лисий бородань) на форумі роздумує: валити з України чи не треба. Та звалюй звідси геть, придурок!

Ще один місцевий активіст - Поєзднік - кривляється на форумі, але валити з України він не буде.


26.05.2019