Перекласти (Translate)

27 травня 2019

КУДИ Й НАХ...ВІЩО ПЕРЕЇДЕ ЗЕЛЯ

КУДИ Й НАХ...ВІЩО ПЕРЕЇДЕ ЗЕЛЯ


Зеленський ще кандидатом упарював закоханому в нього лохторату, що хоче з нинішньої будівлі Адміністрації Президента України на вулиці Банковій у Києві переїхати в інше місце.


Я ще подумав: ну і дурень! А як же державний захищений зв'язок, як же "глуха кімната" для таємних перемовин (звідки ні звук не вийде, ні радіосигнал), як же вся офісно-канцелярська інфраструктура? Я ще подумав, що Зеля просто хоче сподобатися своїм виборцям, а насправді витрачати сотні мільйонів бюджетних гривень на дитячу забаганку хлопчика шмарклявого ніхто не стане.


Я помилився. Зеля стане витрачати наші гроші, щоб тільки Коломойський зміг до Зелі прилетіти вертольотом!


Ось, нова адміністрація Зе Голобородька розглядає за можливе переїхати у "Парковий" - це конгресово-виставковий центр у Києві, де в Зелі був президентсько-виборчий штаб. Побував у штабі Зеля і йому сподобалося. І Маріїнський парк тут поруч (буде Зелі як нагадування про Антимайдан тітушок, як на Майдані в Революцію 2014 року називали Маріїнку). Здається, дідусь Фройд все зрозумів про Зелю...


Ну, а головне, що на даху "Паркового" ще колишній Зеко-президент, той, що Янукович, збудував майданчик для прильоту гелікоптерів. Янукович думав так літати в Межигір'я. Ну, а Зеля просто спростив Коломойському відвідування президента Зелі. І високо, мовляв, й таємно. Ніякий журналіст не знатиме хто до Зелі прилетів.


Ну, це зайвий доказ, Зелю, що твій хазяїн Коломойський дбає про свою зручність і комфорт.


Ну, а ми вважаємо, що ти погодишся на переїзд іще тому, що пам'ятаєш як Вітюня Янукович драпав від народу гелікоптером аж у Крим...


На світлинах:

Це історичні місця, бо тут буде Адміністрація у президента Зелі. Ну, і ось майданчик, з якого Зелю скинуть аж додолу, коли Зелин вертольот "зламається" і не злетить, рятуючи Зе-президента від революційного народу.


27.05.2019

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: