Перекласти (Translate)

27 травня 2019

ЗВАЛЮЙ ГЕТЬ, ПРИДУРОК!

ЗВАЛЮЙ ГЕТЬ, ПРИДУРОК!


Артем Романюков із Демальянсу ("Є така партія!"©Ленін, ги-ги) ще перебуває зі мною у Фейсбук-приятелях. Думаю, що це недовго. Бо коли він прочитає цей мій допис, я передбачаю, що роздружиться, а то й забанить мене к бісу на Фейсбуці. Або звалить геть із України, як то пише для народу. Щоб не чути як Якименко називає його дурнем.


Російськомовний місцевий актівістъ, що нічим не відрізняється від Зелі-ідіота, провів у Січеславі (тимчасова назва міста - Дніпро) форум екології під гаслом "Врятуй Дніпро! Save Dnipro!" (25.05.2019, місто Дніпро, майбутній Січеслав). Романюков був співзасновником цього форуму, як пише сайт "Відкритий". На́зву форуму "Валить нельзя остаться" (російською, до речі... Ідіоте, ми вже маємо Закон про мову!) придумав сам Романюков. Ну, як мислить, так і пише, ги.


Розуму в Романюкова вистачило саме на цю назву форуму. Валити, тобто, бігти з України чи лишитися (кожен ставить ко́му, де йому потрібно) - ось що турбує міського апчєствєнніка. Романюков, як бачимо із преси, є головою правління апчєствєнной організації "Платформа громадський контроль" (думаю, така назва за статутом, хоча преса й сам Романюков це подають па-русскі). От громадському "контролерові" (мені це нагадало тітку з сумкою квитків в трамваї) і набридли вибори ("ведь все просто помешались на теме выборов" ©Романюков-на-форумі, російською). Тож побалакаймо, ніби каже "контролер громадськости", трохи й про довкілля.


Ні, я ж не проти чистого довкілля! І не проти форуму на тему екології. Тим більше, коли сам міністр екології освятив цей форум участю (Остап Семерак, міністр екології й природних ресурсів, теж був на форумі і навіть виступав).


Я проти того, щоб російськомовне зелеподібне демальянство й далі щось верзло на людях по-російському. І проти того, щоб чувак (©Зєлєнскій) придумував дебільні, як і в москалів, назви-імена громадським форумам.


На скринах:

Романюков (лисий бородань) на форумі роздумує: валити з України чи не треба. Та звалюй звідси геть, придурок!

Ще один місцевий активіст - Поєзднік - кривляється на форумі, але валити з України він не буде.


26.05.2019

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: