Перекласти (Translate)

24 жовтня 2018

Я ТУТ НАПЕРЕД УЖЕ ПРОГОЛОСУВАВ...

Я ТУТ НАПЕРЕД УЖЕ ПРОГОЛОСУВАВ...

СПАСІТЄЛІ СПАСАЮТЬСЯ

СПАСІТЄЛІ СПАСАЮТЬСЯ

Тижнів зо два тому по інтернету пішов правдивий поголос, що Ігор Коломойський утік з улюбленої Женеви, Швейцарія, де він має садибу на березі Женевського озера, до Ізраїля.

Подейкують, що Коломойський більше любить Женеву, ніж свою Землю Обітовану. Але після запиту із США, з Федерального Бюро Розслідувань щодо Коломойського, Коломойський своїм жидівським чуттям допер, що його будуть дубасити і, можливо, навіть ногами. Частину свого бізнесу Коломойський також уже переніс туди, в Жидівсьеу Палестину. І забрав увесь свій топ-менеджмент разом із сім'ями. З якою неохотою ці топарі покинули спокійну, розжирілу Європу, плентучися вслід за своїм босом на територію війни!..

І ось я від нардепа Андрія Денисенка узнаю, що тижнів зо два тому із Січеслава (нині це місто Дніпро) до Ізраїля мерщій утік ще один "спасітєль України" - Ґєна Корбан. Математично вираховую, що два спасітєлі летіли разом одним чартером у приватнім літаку Коломойського. Спасатися чи гинути, то краще разом!

І прогнозую я, що скоро третій "рятівник і попєчітєль" Філатов Боря полетить не в космос, як він вже 15 років мріє, а до своїх друзяк в Ізраїль. Якщо НАБУ раніше Борю не зачепить на гачок.

24.10.2018

РЕФЕРЕНДУМ СЕРЕД МУХ

РЕФЕРЕНДУМ СЕРЕД МУХ

Тільки наївний може стверджувати, що Москва просто так після Томосу відпустить Українську Церкву, а з нею й Україну. Москалі обізвали розкольником православ'я самого Вселенського Константинопільського Патріярха Варфоломія! А ви кажете... Боротьба за українську Незалежність триває. І закінчиться тільки остаточним вирішенням московитського питання! І виключно за зразком остаточного вирішення жидівського питання у Третьому Райху. І так буде. Не жартую.

Москва, програвши Вселенський Синод, вирішила капостити на місцевому рівні. Зараз по всіх москвоєпархіях в Україні проходять серед архіпастирів, чи як вони там по-церковному величаються, "референдуми", на яких попам таємним голосуванням пропонується висловитися за Москвопархат.

От в Одесі нещодавно пройшов такий попівський референдум, для демократичної видимости - таємний. Попам роздали папірці із запитанням (з сайту "Православная Одесса", російською):

«Поддерживаете ли Вы сохранение существующего статуса Украинской Православной Церкви и позицию ее Предстоятеля, Блаженнейшего митрополита Киевского и всея Украины Онуфрия?».
Майже всі проголосували "так".

Я б і до цього попівського москвореферендуму сказав би, що з такою пропозицією "вибору" іншого вибору і не було б. Я ще пам'ятаю голосування на депутатських виборах за влади комуністів у Радянському Союзі. Дали тобі бюлетеня з одним прізвищем, заходь до таємної кабінки (а на біса так "таємно"?) і "обирай" одногО-єдиного з однОго...

Одеський москвореферендум серед попів нагадує мені референдум серед мух. Зібрали мільярд мух на референдум, поставили перед ними діжку з лайном і вклали в лапи мухам бюлетені з запитанням: "Чи мухи оберуть лайно?". Не думаю, що якась муха в бюлетень упише "Хочу меду!"...

24.10.2018