Перекласти (Translate)

24 жовтня 2018

СПАСІТЄЛІ СПАСАЮТЬСЯ

СПАСІТЄЛІ СПАСАЮТЬСЯ

Тижнів зо два тому по інтернету пішов правдивий поголос, що Ігор Коломойський утік з улюбленої Женеви, Швейцарія, де він має садибу на березі Женевського озера, до Ізраїля.

Подейкують, що Коломойський більше любить Женеву, ніж свою Землю Обітовану. Але після запиту із США, з Федерального Бюро Розслідувань щодо Коломойського, Коломойський своїм жидівським чуттям допер, що його будуть дубасити і, можливо, навіть ногами. Частину свого бізнесу Коломойський також уже переніс туди, в Жидівсьеу Палестину. І забрав увесь свій топ-менеджмент разом із сім'ями. З якою неохотою ці топарі покинули спокійну, розжирілу Європу, плентучися вслід за своїм босом на територію війни!..

І ось я від нардепа Андрія Денисенка узнаю, що тижнів зо два тому із Січеслава (нині це місто Дніпро) до Ізраїля мерщій утік ще один "спасітєль України" - Ґєна Корбан. Математично вираховую, що два спасітєлі летіли разом одним чартером у приватнім літаку Коломойського. Спасатися чи гинути, то краще разом!

І прогнозую я, що скоро третій "рятівник і попєчітєль" Філатов Боря полетить не в космос, як він вже 15 років мріє, а до своїх друзяк в Ізраїль. Якщо НАБУ раніше Борю не зачепить на гачок.

24.10.2018

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: