Перекласти (Translate)

03 листопада 2018

СЕКС ВИДАЛЕНО ТАМБЛЕРОМ... ))



СЕКС ВИДАЛЕНО ТАМБЛЕРОМ... ))
Маю ще одну соцмережу з моїх кількох, де публікую свої дописи. Це - Тамблер (Tumblr). Ось моя сторінка:
https://andriy-yakymenko.tumblr.com/.
Тамблер, звісно, не Фейсбук, але все ж краще, ніж нічого. Якісь правила у Тамблера існують, та не такі звірячо-семітські та маревно-ідіотські, придумані Цукербергом. Не пригадую, щоб Тамблер щось видаляв із того, що видалив мого Фейсбук.
І ось у Тамблері уздріли, що Якименко... займається сексом. Ну, сексуальна активність, поведінка і, взагалі, сексуальне життя притаманні кожній людині, це природна потреба і здорова фізіологія кожної живої істоти. Але щоб виставляти свій секс напоказ... Ну, не бачу в цьому потреби. Який сенс? Хіба за такий ролик виборці оберуть депутатом чи президентом?
Але Тамблер думає інакше. Тамблер думає, що у цьому ролику є секс, тому ролик Тамблер видалив (Фейсбук ролик не чіпає, подаю Фейсбук-посилання на допис 05.06.2018 "Перший досвід пиляння"):
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2082869918407890&id=100000547050920.
Ось що мені пише Тамблер: "Відео, яке ви опублікували, було вилучено через порушення наших Загальних положень та умов та правил спільноти: ми не дозволяємо завантажувати фільми сексуального характеру в Tumblr. Після надто багатьох порушень нам доведеться припинити ваш обліковий запис."
Гм... Ну-у-у, хіба що під пилянням мати на увазі, гм, "він пиляє" як буквально сексуальну дію, ги...
Я оскаржив Тамблерову маячню:
"Нема тут сексуального вмісту! Це я пиляю дрова електропилкою. Що тут сексуальне: дрова чи пилка? Ну, я за себе промовчу, "Я - мужчина у розквіті літ!" (©Карлсон, що живе на даху). Прошу відновити ролик. Дякую".
Чекаю на відповідь.
:)
03.11.2018