Перекласти (Translate)

16 квітня 2016

СУКНЯ ЯК ЄРЕСЬ

СУКНЯ ЯК ЄРЕСЬ

Наше українське суспільство настільки насичене антиукраїнством, що пересічний загал не лише цього не помічає, але й буде гаряче заперечувати висловлену мною тезу.

Якщо широкі маси вже розуміють, що українська мова - то є ознака справжньої, не малоросійської, України, але "фсьо какось по-руську лєхчє", бо "Єдіная страна - ето Єдина Україна", то глибші й тонші ознаки українства широким верствам населення доперти годі. Так, не зрозуміти, а саме доперти. Слово відповідає національному рівневі пересічного українця.

Докази? Подивіться телеканал Інтер або нещодавній сепаратистський фільм на Ахметовому каналі "Украина". Чому Держава не розстріляла власників і режисерів цих телеканалів? Гаразд, не "не розстріляла", а не ув'язнила, не позбавила канали ліцензій? Чому? Тому, що "пересічні" маси не вважають, що ці канали пропагують антидержавні й антиукраїнські речі!

Або ось бозна-який конкурс української краси. Знайшов у нетрях Інтернету. Нехай я не є фахівцем у галузі українського народного одягу чи мистецтва. Нехай. Але ж я маю певне уявлення що є українством. І я маю уявлення про московство з його кроєм одягу, типом народних мелодій, про балалайку, як народний інструмент, дерев'яним житлом-зрубом ("топорная работа" - зроблено без жодного цвяха, сокирою), народною вдачею, піснями, приказками і казками тощо.

Тому я авторитетно стверджую, що сукня і жито-кокошник, яку вдягла українська красуня (на світлинах) - то російський вкид в мистецтво, то навмисне, або через власну національну безграмотність і тупість, помилкове вихолощення українства з України!

Комуно-совітська пропаганда за Союзу нав'язала нам уявлення про католицьку Інквізицію як щось жахливе і страшне. Як туди потрапиш, то після тортур ти помреш на вогнищі, мовляв. Насправді ж європейське право (тодішнє) не дозволяло більш, ніж тричі катувати підозрілого. Читайте "Молот відьом" Шпенґлера та Інститоріса - тодішній кримінальний кодекс! І багатьох підозрюваних в єресі було відпущено під, як би зараз це сказали, адміністративний нагляд. Витримав же три тортури, значить - вільний!

Та й катувати теж не слід, якщо обвинувачений своїми діями розкрився, як запеклий єретик! Французьку героїню Жанну Д'Арк не торкнувся і катів батіг, не кажучи про розпечені кліщі! Некатована зійшла на вогнище! Чому ж спалили? Тому, що на судовому процесі їй заборонили носити чоловічий одяг, як ознаку перевтілення в диявола. На третій день довічного ув'язнення Жанна, дівчина незаймана, злякалася погроз англійських в'язничних наглядачів, що її зґвалтують. Англійська провокація? Нехай. Але Жанна вдягла чоловічі штани та інший одяг, навмисне їй залишений у камері, а отже її було визнано за відьму! Чоловічий одяг Жанни Д'Арк - як звинувачення у єресі!..

Тому усі кокошники та сукні по-москальському - то єресь антиукраїнства!

Випалімо ж єресь з України назавжди!

16 квітня 2016 року

ЖИДІВСЬКА ТЕМА ГРОЙСМАНА

ЖИДІВСЬКА ТЕМА ГРОЙСМАНА

На світлині - жидівська тема. Не сумніваюся, що світлину виготовила ФСБ Росфедерації. Ну, гаразд, нехай не ФСБ, а якийсь інший державний орган Росії. Спеціяльний або ні. Або якийсь, накручений роспропагандою, москво-кремлівський патріот. Якщо почитаєте російські ЗМІ, то зрозумієте, що Україну захватілі єврєі. А хіба ні? - думає пересічний москаль. Гройсман (ну, канєчно, он єврєй!) вже очолив уряд!

Я ж вам скажу, що Гройсман більший українець, ніж дехто таким є за іншим прізвищем. От Геннадій Корбан, котрий наказував викрадати урядовців та замішаний у рейдерському захопленні української нерухомости, є справжній жид! Тому, що він позиціонує себе таким! Носить кіпу. Читає сувої Тори. Радиться з равином. Не порушує Мойсеєвих законів. Порушує закони ґоїв, так, але то таке. То не є гріхом. Жидівським. Коли Корбана спитали щодо причетности до злочинів, він відповів, що заповіді Б-га він не порушував. Тобто, непрямо визнав, що не вважає вчинення ґойського злочину злочином жидівським.

Тому Корбан - жид, а Гройсман - українець!

А жидівську тему і світлини в Україні розкручує Москва. Немає в цьому сумніву! Якщо вже Фаріон жидівка (на світлині), то вже ясно звідки ноги!

Ні, жидівська тема в Україні від Москви - не основна. Головне, що ми - бившіє братья, бендери і фашисти. Ну, і як вишенька на тістечку, додатково - ще й єврєі. Всі. Від президента і прем'єра до "єврєя" Тягнибока.

І кожен з вас, мої читачі, теж - єврєй! Тобто, станете єврєєм, коли очолите парламент, уряд чи державу. Жидівська тема в Україні для Росії - благодатний ґрунт. Ротенберг - друг Путіна - нє в щьот!

А от я, Якименко, ще українець! Ги. Поки що. Тимчасово. Навряд Росії я цікавий нині. Хочете, щоб я був жид? Оберіть мене в парламент!

ДОДАТОК*.
Тема "жидівського коріння" будь-якого українського політика не є новою. Повторно публікую свою статтю "Я дивуюся". Сподіваюся, що в ній все зрозуміло. Ги.

16 квітня 2016 року.

* Я ДИВУЮСЯ◆
(Допис 15 грудня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук)

Я дивуюся, що досі моїми глузманами (від слова "глузи") та іншими закидувачами не розкрито мого жидівського коріння у моєму родоводі.
Хіба не було би вбивчим компроматом проти мене опублікувати, що мій прадідусь Ізя (Ізяслав) Барінбаум при одруженні з моєю прабабусею Брухою Покутською з міркувань безпеки для їхньої дитини, тобто мого дідуся, надали моєму дідусеві нейтральне ім'я Борис, а під час жидівських погромів ще за царської влади за дві свині (поросна паця й жирний хрунь з курятника прадідуся - ех, любили ж вони сало!) нібито продані (насправді віддані як хабар) сільському священикові, змінили прізвище мого дідуся на Пурименко?
Дідусь потім, як одружився з моєю бабусею, знов же з міркувань безпеки узяв прізвище дружини Меноренко, а їхню дитину - мого батька - навіть хрестили (в уніятській синагозі Жидачівського матріярхату, до речі!).
Батько ж при своєму одруженні, знов таки для мети заплутати "жидівський послід біографії", навмисне одружився з українкою і взяв прізвище своєї дружини Якименко, яким і досі послуговується їхній син Андрій, тобто я.
Я дивуюсь, чому досі не розкрито корупційної оборудки, особисто мною геніяльно вигаданої та втіленої, коли я досить таки вдало втюхав якимсь телепням десять тисяч тухлих яєць, викрадених з овочевої скотобази, що підлягала приватизації (чи націоналізації, вже й не пам'ятаю), а на виручені гроші придбав акції донецького підприємства, що було штучно доведено до банкрутства Зграєю Примат з Дніпропетровська, підняв виробництво паперових скріпок (профіль цього підприємства) до ста мільйонів штук на рік і вигідно продав це підприємство ідіотам з Лугандону, ще до початку "Новоросії".
А за виручені з цієї оборудки донецькі вуглики (назва нової їхньої валюти) я придбав садибу на Берингов-біч (Аляска, США), квартиру в іспанському Мадриді (на жаль, не центр, тільки передмістя), та ще й вигідно поклав залишок на депозит в офшорну зону у Науру.
А скріпковий завод, до речі, розбомбили фашисти і карателі з Лівого Лаштунка.
Ця потолоч і не таке вчиняла!
Я дивуюсь, що досі у Мережі не з'явилися світлини моїх автівок та повітрівок, якими я щодня дістаюся на роботу з Конча-Заспи до станції метро Вокзальна, місто Київ: Твійбах-6000 1951 року (раритет!) і гелікоптер-безпілотник, перероблений на чартерний Цеппелін-3749,28" (крута модифікація, еге ж?).
Ще я дивуюся, коли мої опоненти і вороги досі не найняли папарацці для таємної зйомки моїх щоранкових сніданків.
Ну, хіба не буде це доказом корупції на моєму двоповерховому балконі з ліфтом - їсти страусячий омлет з викопних яєць динозавра (200 мільйонів років витримки!), засмажений у печінковому смальці білої акули, спійманої біля айсберга майже під Антарктидою, але у теплому Індійському океані (!) та запиваючи все це пивом, зготовленим у високогірному племенному поселенні Анд нащадками ацтеків за старовинним рецептом давніх майя, вибитому на кам'яних брилах пірамід Латинської Тьмуторокані?
Я ще багато з чого б дивувався.
Але найбільше мене дивуватиме й дивує, що вищенаведену - та й подібну! - вигадану мною маячню з моєї "біографії" моїми супротивниками й візаві колись буде поширено як цілком правдивий інсайдерський матеріял!

◆ Навіяно різноманітними "дослідженнями", поширеними у Мережі, про "жидівство", "корупцію" і "зраду" Порошенка**, Яценюка***, і Яроша****. Та й не тільки їх...

** президент України
*** прем'єр України
**** нардеп України