Перекласти (Translate)

16 жовтня 2018

ДАТУ ПЕРЕНОСИТЬСЯ!

ДАТУ ПЕРЕНОСИТЬСЯ!

Я вже закривав пляжний і купальний сезон на водоймах України (https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2257946150900265&id=100000547050920). Але погода й клімат - речі непостійні. Довелося перенести дату закриття купання. Дату закриття сезону переноситься на 15 жовтня. Сезон закрито саме вчора. Хто порушував раніше мою дату - амністується!

На ролику:
Андрій Якименко (53 роки) закрив купальний сезон. Вода 15°C, повітря 19°C, але на осонні навіть припікає. Коли запливаю на глибину, то долонею показую рівень поверхні води, якщо стати на дно.
Ріка Самара (притока Дніпра-ріки), півострів, 15 жовтня 2018 року.
Фільмує дружина Наталка Якименко. То саме її слова у ролику, що так стають моржами. Побачимо...
На жаль, знято проти сонця, затемнено. Але наприкінці, уже на березі, освітлення поліпшилось.

Тривалість ролика: 6 хв. 18 с.

:)

16.10.2018.

ЄДИНО ПРАВИЛЬНИЙ ШЛЯХ ДЛЯ СВОБОДИ

ЄДИНО ПРАВИЛЬНИЙ ШЛЯХ ДЛЯ СВОБОДИ

Взагалі-то "Єдино правильний шлях" - це гасло націоналістичної газети "Шлях перемоги". Вказує це гасло на справді єдиний і правильний шлях для українського народу - шлях націоналізму.

Але й відмова голови партії "Свобода" Олега Тягнибока від намірів боротися за гетьманську (президентську) булаву - теж є єдино правильним вибором як для Тягнибока, так і для Свободи.

Знаєте, моя дружина Наталка має тонкий розум і значний педагогічний та психологічний досвід, як практичний насамперед, так і з теорії. То вона вже роками мені каже, що Тягнибок не видається їй сильною особистістю. А от Ірина Фаріон - то криця! І це при тому, що великою прихильницею Свободи Наталка не є. І я згоден з дружиною.

Тому правильно вчинив Тягнибок, зійшовши з колії. Кошулинський, що досі був у тіні, набере більше голосів на виборах, ніж би взяв Тягнибок. І це кажу при тому, що я сам голосував і віддам на виборах-2019 свій голос Порошенку.

А Кошулинський - гідний кандидат. Він мені навічно запав у пам'ять, коли, лишившися 21-22 лютого 2014 року єдиною найвищою легітимною посадовою особою держави (усі втекли, від президента й уряду до голови парламенту, найвища влада в Кошулинського, заступника голови Верховної Ради), Кошулинський своїм розпорядженням заступника голови Ради скликав надзвичайну сесію, де було замість самоусунутого Януковича-президента і голови парламенту Рибака, що теж дав драла, обрано головою ВРУ і виконувачем обов'язків президента Олександра Турчинова.

Тому я дуже поважаю Кошулинського. Але державне мислення моє не дасть йому мій голос. Може, на виборах 2024 року, побачимо.

І ще одне. Тягнибок десятиліттями очолював СНПУ-Свободу. Він провів титанічну працю в партії, за що йому подяка. І хоч я не член партії Свобода, я б радив би свободівцям обрати на свого вождя Руслана Кошулинського.

15.10.2018

ЗАПИСАВСЯ В ДУРНИКИ ))

ЗАПИСАВСЯ В ДУРНИКИ ))