Перекласти (Translate)

11 травня 2017

КІНЕЦЬ ФІЛАТОВОЇ ЕРИ

КІНЕЦЬ ФІЛАТОВОЇ ЕРИ

Філатову, міському голові Січеслава (тимчасова назва - м. Дніпро) - кінець! Буквально й переносно. І як міському голові, і як людині. В розумінні, кінець "Філатової ери", яку він сам придумав і роздмухав на ввесь світ.

Спасітєль Днєпра і Атєчєства, кажеш, Філатов?
Обєщяєм фсьо, а вєшать будєм патом?
А тепер ти абіжаісся, що тобі не тиснуть простягнуту тобою з миром руку?
Кієв, услиш Днєпропєтровск?
Кієвскіє ублюдкі?
Забув все це, Філатов?! Це - твоє!!

Ти здолав Путінську навалу? Ну, нехай буде по-твоєму, промовчимо. То здолай же сепарську тітушню, Філатов!!

Ні, ми розуміємо, що закон ще має "9 Мая" за державне свято. Державне свято! Ми розуміємо, що за трудовим кодексом це ще й вихідний. Ми розуміємо, що Росія через агентуру ФСБ розкручує населення своїм підпіллям і п'ятою колоною...

Але ж, Філатов, "Ето - наш город!" - це твої ж слова! Ти ж верещав, що ти - хазяїн міста!! То що, коли все добре, то твоя заслуга, а коли зле - то вже не ти?

Що ти зробив, щоб на 9 травня в місті Січеславі було тихо? Ти подав, як голова, до суду позов для заборони ходи Бєссмєртного полку? А можна ж було судовим рішенням того не допустити. Ти же знаєш, що треба судам для рішення. Скільки підприємств ти прибрав собі до рук через суди! Або судом можна було заборонити будь-яку символіку, окрім державної. Це ти повинен був  сказати в позові до суду! Ти котиш бочку на поліцію (Авакова) і прокуратуру (Луценка), що вони не навели лад у місті? Ти кажеш, що закрив фінансування міської поліції з міського бюджету (дурний аргумент, навіть проти тебе!)? А як же твоя Муніципальна поліція, Філатов? З її мільйонним бюджетом, автівками, кийками, раціями, зброєю? Чого злякався свою поліцію кинути на тітушню, Філатов?!

Ти хочеш обиратися удруге у міські керівники? Облиш, Філатов! Твоїй ері - вже кінець!

Ти не станеш вже ніколи головою міста на Дніпрі!!

На світлинах:
Народ усе сказав Філатову про події 9 травня 2017 року у Січеславі (тимчасова назва - м. Дніпро).





















































10 травня 2017 року