Перекласти (Translate)

23 січня 2018

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЛЕДАРІ І ЯК ЇХ НАВЧИТИ

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЛЕДАРІ І ЯК ЇХ НАВЧИТИ

Український хлопак Павло Гриб був виманений москальською сучкою-дівулею до Білорусі, де цього недоумкуватого хлопака злапала російська ФСБ. Про цей випадок уже неодноразово писала інтернетна преса. Справа ускладнюється для дурного хлопака тим, що його батько є працівником прикордонної служби України, а сам хлоп люто сперечався на політико-українські теми з кацапнею на російських соцмережах, ганив російського вождя Путіна, російський суспільний лад, і взагалі заперечував провідну ролю керуючої партії (©) тощо, а в Мордорі такі дії в інтернеті є кримінально караними. От ФСБ і здійснила таку спецоперацію з виманення на острах іншим дурним українцям.

"Не кохайтесь з москальками, не бувайте у Росії й Білорусі!" (~©Т.Шевченко) - писав наш Кобзар.

Так от, батько цього Павла давно ще подав до поліції Чернігова, звідки цей хлоп, заяву про зникнення сина. Було відкрито провадження за статтею про вбивство. Це ще тоді не знали де Павло. Далі його доля з'ясувалася. Павла судять у Росії за тероризм. Це ж Мордор... А що ви хочете?

Тобто, Павло виявився живий. І український слідчий-ідіот справу... закриває. Батько скаржиться до суду, що, мовляв, справу ж не завершено! Павло живий, але ж він не власною волею потрапив до Росії, його викрали! Невже слідак не знає про статтю про викрадення?! Справу треба не закрити, а перекваліфікувати, каже батько. І районний суд Чернігова погоджується з ним! Постанову слідчого скасовано і зобов'язано ретельніше у справі працювати (Online.ua, 23.01.2018).

Не знаю як там далі буде. Мене мучає одне питання. Як же ти, слідак-мудак, валиш неньку-Україну! Політв'язня Павла Гриба судять, ти закрив питання вбивства і помив свої криваві руки?! В той же час кримінальний процес - читай кодекс! - просто зобов'язує дурного слідака перекваліфікувати справу і вчинити слідчі дії щодо викрадення хлопця!

Ну, і як з таким недбальством нам боротись? Я читав всіляких авторів. Хто картає слідчих, а хто правосуддя, хто ненавидить державу, а хто і поліцію...

Я ж вважаю, що нам треба взяти щось у комуністів. Справа Гриба - то політична справа. А дурний слідак не завжди тямить в тому. Тому потрібен політичний орган - СБУ, Мінінформації, провідна й єдина Партія абощо - який би справу цю й подібні контролював би політично, відкинувши юридичну складову. І щоб цей державний орган дубцями би лупив по сраці ледарів, щоб землю рили поліцейські!

І тоді на них не скажуть: "Мусорня!".

23 січня 2018 року

ПЕНСІОНЕР

ПЕНСІОНЕР

Мій батько, Якименко Григорій Васильович, 19 вересня 1940 року народження, нині пенсіонер. Мешкає у приватній хаті на околиці міста Кам'янського, Дніпропетровська область. Тобто, нині йому 77 з гаком років. Що робити пенсіонерові? Городиками-садочками займатися. Квіти поливати. Вивірок (білочок) з горобчиками годувати, насипаючи до годівниці хліб і горішки. Мешкає батько зі своєю дружиною Любою, мамою моєю, біля гаю у Самишиній балці. Ну, іще пенсіонер має час читати. Багато часу, і багато читати. Там, у батьковій хаті, на полицях стоять книжки. Його книжки і мої книжки, куплені за час школярства-студентства аж донині. А нині мені 53 роки. П'ять тисяч книжок, казав батько. І от нещодавно батько каже, що прочитав усю Біблію, українською мовою переклад. "Як! - здивувався я, - Усю Біблію, понад тисячу сторінок?!". "Так, - каже батько, - все прочитав, від палітурки до палітурки!". Враження таке, сказав батько, що то кривава книга. Брат убиває брата, батько сина, син батька. І - багатобожжя. Єгова, Саваоф, Господь... Багатьом богам поклонялися люди. Про Старий заповіт таке каже батько. А щодо Євангелії, Нового заповіту, то ця віра м'якша і терпиміша за жидівську віру з Тори - Старого заповіту. Але теж - і в Євангелії простежується багатобожжя: то Ісус-Господь, то Діва Марія, то Дух божий. А що Коран, питаю я (ми маємо Коран в російському перекладі). Коран, каже батько, то тверде єдинобожжя. Аллаг - єдиний бог! Ну, і теж криваві чвари, бо Мухаммад багато чого взяв до Корану з обох Заповітів. Узяв, каже батько, але перекрутив по-свойому. І накидав купою і безсистемно, і свого додав. Біблія, каже батько, більш системна і логічна книга. І тому я ствердився у атеїзмі, каже батько. То все казочки, релігія ота. А тепер читаю я РУНВіру. "Знаєш, що таке РУНВіра?". "Знаю", - я відповідаю. "То віра наших предків", - мовить батько далі. Ото як Володимир охрестився і Русь охрестив, ото тоді на нас напали усі біди. То печеніги, то хозари з половцями. І аж донині мстяться нам численні Боги наших предків. Оця навала москалів - то їхня помста, що зреклися батьківської віри. Ну, а як Націоналізм як віра чи релігія, питаю. "Ну, так, читаю в інтернеті і Донцова, і Бандеру", - каже батько. То патріотизм. Релігія? Ну, може, і релігія, а радше віра в політичному оздобленні. Отакий мій батько, пенсіонер, з яким я щойно телефоном розмовляв...

23 січня 2018 року

ДО ПОЛІТИЧНОЇ РІЧНИЦІ ЮДИ-ЗРАДНИКА

ДО ПОЛІТИЧНОЇ РІЧНИЦІ ЮДИ-ЗРАДНИКА*

* допис 23 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

23 січня 2005 року офіційно посів посаду президента України після перемоги Помаранчевої революції Віктор Андрійович Ющенко - фактичний призвідця Громадянської війни в Україні 2014 - ...? років.

Віктор Ющенко увійшов в історію як тюхтій, політичний нікчема і нездара, боягуз, телепень-бджоляр і юда-зрадник.

Саме своєю недоумкуватою політикою і національно-зрадницькими діями слабовільний президент В.А.Ющенко підніс із політичного небуття і фактично привів до державної влади нинішнього президента Віктора Януковича, за час президентства якого було порушено Конституцію України, всі базові закони і міжнародні конвенції щодо людських прав і свобід, розв'язано Громадянську війну в Україні 2014-...? років, а можливо, й окупацію частини України російськими військами.

Віктор Андрійович Ющенко буде притягнутий до відповідальности, засуджений та покараний нарівні та разом з тими, кого він фактично привів до влади та через велике горе, біду й лихо, завдане його наступником народові.

Помста - є втілення священного народного гніву, як справедлива плата.

Віктору Ющенку Український нарід заплатить сповна!

ПОЛІТИЧНО ВИРІШИТИ ПРОТИСТОЯННЯ

ПОЛІТИЧНО ВИРІШИТИ ПРОТИСТОЯННЯ*

* допис 23 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Для "дюже рішучих" і "дюже лякливих" потрібно прочитати цю статтю.
Суть навіть не у тому, що Беркут із західних областей України, як "неблагонадійний" не бере участи у звірствах, бо "не посилають".

Головна суть повідомлення анонімного беркутівця:

"Сили такі, що, повірте, можемо знести Майдан за годину, якщо буде команда, не задумуючись", - додав службовець.

І давайте не кривити душею, махаючи руками, заперечуючи, бо це ж є чистісінька правда!

Але! Нехай гарячі голови, котрі рвуться у бій "із шаблею на танки" та лякливі панікери, що волають "Майдан загинув!", зрозуміють врешті-решт:

ТРІЙЦЯ ОПОЗИЦІЇ, хоч яка б вона була, НАМАГАЄТЬСЯ НЕ ДОПУСТИТИ ЦЬОГО ВАРІЯНТУ!

На війні, як на війні. Пропаганда, погрози, гра м'язами, бійки, парламентери, переговори тощо.

Український козак Омелян Пугач (Пугачов) - російська опозиція 18-го століття - замало Москви не здобув, але програв і був жорстоко страчений. А як катували повстанців! Бо це тоді було нормальним, загальноприйнятим явищем Європи! Європа тоді відьом шукала і палила живцем!

Тепер же Європа інша, правила інші, права людини, гуманізм та інше, крім того, Європа і міжнародна думка, здається, підтримує нас - Майдан, Опозицію і мирне врегулювання протистояння.

Тому ті, хто досі ганить опозицію, трьох її керівників, забувають, що крім них ніхто на розмову з Януковичем допущений не буде. Хоч як би ми не зневажали цього президента.

А Європа тисне на Майдан і на Януковича: ніякої сили! тільки переговори! тільки мирний шлях!

Беркут звіріє, суди сучішають, але, мабуть, ще не досягла суспільна напруга тієї сили, щоб вибухнути збройним повстанням. Бо коли досягне, то збройна війна розпочнеться.

Покищо вирішуємо суспільний конфлікт мирним, політичним шляхом.

Режим теж розуміє: Майдан вони знесуть за годину.

Але тоді за годину народ у збройній боротьбі знесе цей бандитський режим!

ВСІХ МЕНТІВ - ДО ПСИХОЛОГА!

ВСІХ МЕНТІВ - ДО ПСИХОЛОГА!*

* допис 23 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Для всіх працівників міліції, беркуту, сбу, інших силових структур перед призначенням на посаду, перед підвищенням і т.п. потрібно запровадити ретельну перевірку його психологічної придатности служити в цих органах, перевірку психологічної стійкости та адекватности при прийнятті службових рішень, при застосуванні зброї, проведенні допитів тощо.
Причому, мається на увазі не існуюча практика отримання "довідки від психіатра", а повноцінне, за сучасною психологічною наукою обстеження, включаючи й перевірку на детекторі брехні (поліграфі).

Тоді матимемо спосіб не допускати до служби в правоохоронних органах садистів, фашистів, катів, дегенератів та іншої наволочі, що спостерігаємо повсюдно нині.

У Сполучених Штатах Америки такий підхід і прикладне застосування науки психології дуже розвинені.