Перекласти (Translate)

23 січня 2018

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЛЕДАРІ І ЯК ЇХ НАВЧИТИ

ПОЛІЦЕЙСЬКІ ЛЕДАРІ І ЯК ЇХ НАВЧИТИ

Український хлопак Павло Гриб був виманений москальською сучкою-дівулею до Білорусі, де цього недоумкуватого хлопака злапала російська ФСБ. Про цей випадок уже неодноразово писала інтернетна преса. Справа ускладнюється для дурного хлопака тим, що його батько є працівником прикордонної служби України, а сам хлоп люто сперечався на політико-українські теми з кацапнею на російських соцмережах, ганив російського вождя Путіна, російський суспільний лад, і взагалі заперечував провідну ролю керуючої партії (©) тощо, а в Мордорі такі дії в інтернеті є кримінально караними. От ФСБ і здійснила таку спецоперацію з виманення на острах іншим дурним українцям.

"Не кохайтесь з москальками, не бувайте у Росії й Білорусі!" (~©Т.Шевченко) - писав наш Кобзар.

Так от, батько цього Павла давно ще подав до поліції Чернігова, звідки цей хлоп, заяву про зникнення сина. Було відкрито провадження за статтею про вбивство. Це ще тоді не знали де Павло. Далі його доля з'ясувалася. Павла судять у Росії за тероризм. Це ж Мордор... А що ви хочете?

Тобто, Павло виявився живий. І український слідчий-ідіот справу... закриває. Батько скаржиться до суду, що, мовляв, справу ж не завершено! Павло живий, але ж він не власною волею потрапив до Росії, його викрали! Невже слідак не знає про статтю про викрадення?! Справу треба не закрити, а перекваліфікувати, каже батько. І районний суд Чернігова погоджується з ним! Постанову слідчого скасовано і зобов'язано ретельніше у справі працювати (Online.ua, 23.01.2018).

Не знаю як там далі буде. Мене мучає одне питання. Як же ти, слідак-мудак, валиш неньку-Україну! Політв'язня Павла Гриба судять, ти закрив питання вбивства і помив свої криваві руки?! В той же час кримінальний процес - читай кодекс! - просто зобов'язує дурного слідака перекваліфікувати справу і вчинити слідчі дії щодо викрадення хлопця!

Ну, і як з таким недбальством нам боротись? Я читав всіляких авторів. Хто картає слідчих, а хто правосуддя, хто ненавидить державу, а хто і поліцію...

Я ж вважаю, що нам треба взяти щось у комуністів. Справа Гриба - то політична справа. А дурний слідак не завжди тямить в тому. Тому потрібен політичний орган - СБУ, Мінінформації, провідна й єдина Партія абощо - який би справу цю й подібні контролював би політично, відкинувши юридичну складову. І щоб цей державний орган дубцями би лупив по сраці ледарів, щоб землю рили поліцейські!

І тоді на них не скажуть: "Мусорня!".

23 січня 2018 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: