Перекласти (Translate)

05 травня 2019

БИДЛО, КОМУ ТИ ДАЛО ВЛАДУ?!

БИДЛО, КОМУ ТИ ДАЛО ВЛАДУ!?


Уже давно, дуже давно зневажаю зеленський на́рід. Ще з того часу, як пірнув восени 1989 року з головою у політику (мав тоді 25 років віку, нині 54), увірував в ідеологію Націоналізму і зрозумів, що українського народу, вважай, не існує. Є певний відсоток національно свідомих ватажків, ідеологічних верховодів, пророків і віруючих в українство-як-релігію і є стадо хохлів і малоросів, бидла, яких Тарас Шевченко називав "раби, подножки, грязь Москви, варшавське сміття".


От нині, після виборів президента України 21 квітня 2019 року, можна стверджувати, що маємо умовну цифру в 25 відсотків більш-менш сформованих у на́рід українців, а решта насєлєнія - то стадо бидла, то виборці Зеленського, то зеленський народ. Яке стадо, такого й пастуха вони собі обрали. Звертаю увагу: Зеленського обрали президентом у квітні цього року, а зеленський на́рід існував ще до Шевченка, і існуватиме, на жаль, ще дуже довго...


Читаю Нойта...

Бидло, кому ти дало владу!?


На світлині:

Обговорення у Верховній Раді дати інавгурації Бені КалоМойші президентом України. Перепрошую, обговорюється дата вступу на посаду Президента-клоуна, Бениного песика - Вовочки Зеленського. Песик другий зліва на світлині. Третій зліва на світлині - Бенин наглядач над песиком - адвокат Бо́гдан. Адже кожен песик має наглядача-дресирувальника, правда ж? Ото й смикає наглядач нашийною мотузкою песика щоразу як песик не під той кущик забіг ніжку підняти, щоби справити потребу...


©Андрій Якименко

05.05.2019


Alex Noyt, 04.05.2019, Enigma:


«Весьма красноречивый пример произшел сегодня в ВР, который ясно показывает "самостоятельность" и "независимость" президента Зеленского даже в мелких вопросах.


Сегодня, на встрече с главами фракций в ВР по поводу даты инаугурации, после долгой дискуссии Зеленский был готов согласится на 28 мая или 1 июня. Но за мгновение до этого Богдан (смотрящий от Коломйского), сидящий рядом, вдруг дернулся, и заполошенно уткнул лицо Зеленского в экран своего смартфона. Прочитав текст на экране, Вовочка мгновенно уперся в 19 мая и начал грозится поставить голосовалку на сайт по этому поводу, чтобы давить на ВР.


Возникает вопрос, как вот "это" будет отстаивать позицию Украины в труднейших международных переговорах, в том числе с врагом, один на один? В переговорах которые могут идти по 10-12 часов или больше, как это было неоднократно в практике Пороха? А ведь это всего лишь дата инаугурации, а не что то более серьезное. Представьте каким образом , и главное -кем, будут приниматься стратегические решения по национальной безопасности или обороне?»

©Alex Noyt


Как происходит управление страной в реальности, а не в сериале

https://enigma.ua/articles/kak-proiskhodit-upravlenie-stranoy-v-realnosti-a-ne-v-seriale