Перекласти (Translate)

20 червня 2015

ДУРНЯ ТА Й ГОДІ!

ДУРНЯ ТА Й ГОДІ!

Сміх та й годі! - українська приказка на ознаку якогось кумедного випадку. І хоч щоб там було, але головне, що випадок надто смішний. Ну, просто сміх та й годі!

Але коли 19.06.2015 прочитав народного депутата України з міста Дніпродзержинська Дніпропетровської области Віталія Купрія (соратник Корбана і Коломойського, на сьогодні - член партії Укроп) на його сторінці у Фейсбуці... то, зареготавши від його дурні, я зрозумів, що до Купрія пасує інше: Дурня та й годі!

Ось що придумала ПриватКоманда, яка вже називається Укропом.

На російському телеканалі РенТВ показано сюжет, що Олег Ляшко нібито мав ґейський зв'язок у зоні АТО з мобілізованим солдатом. Купрій "дюже вумно" аналізує: цей матеріял російській ФСБ для показу по РенТВ могла передати українська СБУ за наказом Порошенка. Це потрібно було Порошенку, щоби приструнити Олега Ляшка, який не хотів голосувати за зняття Наливайченка. Сюжет на РенТВ вийшов. Ляшко покараний. А Порошенко розкрив себе як друга Путіна і агента Русского міра. І Ляшко, якщо лишиться в Коаліції, то покаже свою безпринципність і безпорадність...

Ні, я розумію, що Корбан балотується на Чернігівщині і в разі обрання нардепом (цього ніколи не буде, але ж Корбан балотується!) може очолити жидівську групу Укроп у парламенті. Ні, я розумію, що жидопартія Укроп буде йти і на місцеві вибори восени і на подальші вибори в країні. Ні, я розумію, що Коломойського президентом знято з посади і фактично вигнано до США. Ні, я розумію, що жидопартія Укроп буде валити і вже валить Порошенка...

Але ж не можна бути таким тупим, як ця стаття від Купрія!! Невже Купрій насправді вірить у виссану із пальця жидівську маячню?! Тоді за кого вони мають нас, корінний народ, ці жидововки в патріотичних шкурах?

Не знаю, як вони, але ми їх маємо за дурнів! Бо писати купрієву маячню - це справді є: Дурня та й годі!

Коментарі до публікації Віталія Купрія 19 червня 2015 року на його сторінці у Фейсбуці:

<<Станислава Козий:
- ниче не поняла. походу, автор и сам не понял, што написал. логические віводі после фантазий автора))) хахаха. давно вас читаю, но такого не ожидала. зі. и какое всем дело кто и какой ориентации? или ві гомофоб?

Oleh Matviykiv:
- класний висновок: Ляшко гомік, значить Порошенко має внєбрачні связі з "руцкім міром"... А чьо, всьо логічно!
також раніше подобались Ваші політичні коментарі, но тут... слів бракує...

Андрій Якименко:
- Брєд самошедшєґо!
Порошенко передає матеріяли Путіну?..
Що за тупа маячня?!

Андрій Якименко:
- Та це ще Беня Коломойський з пранкером-"Губарєвим" по Скайпу обговорював. Ну, не поширюйте дурні! Ну, не робіть себе дурнями!

Тарас Рокош:
- Идиот...>>

На світлині: Віталій Купрій, або Той, хто міняє партії, як рукавички

<<Юлия Клименко:
- О, и снова Вы меняете партию!!!!!!!!! А вообще будет предел !!!! Свобода, солидарность, укроп..... И это только за 3 года!!!!!!! А вообще есть принципы? Или главный - вокруг одни пи..... И только вы Дартаньян?>>

20 червня 2015 року