Перекласти (Translate)

27 вересня 2017

РУСО-ОНАЛІТЄК ТЕЖ ПРО ПІДПАЛ, А НЕ ДИВЕРСІЮ...

РУСО-ОНАЛІТЄК ТЕЖ ПРО ПІДПАЛ, А НЕ ДИВЕРСІЮ...




ГОРДОН-ЧОРНОРОБ ЯК ''ВАЄННЫЙ ОНАЛІТЄҐ'', ГНИДА...

ГОРДОН-ЧОРНОРОБ ЯК ''ВАЄННЫЙ ОНАЛІТЄҐ'', ГНИДА...

ДУБИНА ПО-ДУБОВОМУ ВЕРЗЕ

ДУБИНА ПО-ДУБОВОМУ ВЕРЗЕ

"Как-то по-дебільному напісано" (©Допа-Добкін).

Давно спостерігаю, що всілякі дубінскіє, коломойскіє, ґусінскіє і прочіє з 5-ї графи, яких відсунули від приватбанківської годівниці-корита, нападають на українського президента.

Як по-дубовому верзе Дубінскій, Порошенко пішов у президенти "зараді бабок, ти шо, нє всосал?!". І це в той час, коли президент видав своїх особистих 500 мільйонів гривень на армію - тоді, коли ригівський бюджет держави виділяв дрібні копійки, а ворог сунув вглиб країни!

А ти, Дубінскій, хоча б телефонував у 2014 році на спецномер, щоб знялось на армію 5 гривень за дзвінок, як це робили мільйони українців, га?!

Заради грошей узяти відповідальність за країну?! Заради грошей  -  в і д п о в і д а л ь н і с т ь,  щоб врятувати Україну?..

"Как-то по-дубовому верзеш дурнЮ, Дубино!" (©).

27 вересня 2017 року

ПАПИНЕ ВИХОВАННЯ ПРО ГРОМАДЯНСЬКУ ВІЙНУ

ПАПИНЕ ВИХОВАННЯ ПРО ГРОМАДЯНСЬКУ ВІЙНУ

Знаєте, коли читаю зрадойобів, то мені закрадається думка, що то не зрадойоби, а просто вдарені чимсь важким по казанку психічно хворі люди. Ні логіки, ні ідеології. Набір незв'язних фраз і какофонія абзаців.

Ну, от - народний депутат Купрій. Папине виховання 6-річного сина про президента-баригу... Ти б, Віталію, синочкові у цьому б віці ще й курс політології почав читати, щоб дитя швидше заснуло! :)

Порошенко - прихвостень у Путіна?! В нас іде громадянська війна?!. Втім, що можемо ми іншого почути від коломойського собачки?

27 вересня 2017 року





ЛОЗИНСЬКИЙ-2 або БЕРЕЗА

ЛОЗИНСЬКИЙ-2 або БЕРЕЗА

Серіал "Лозинський". Випуск номер 2. "Береза".

Чи пам'ятає хто Віктора Лозинського, депутата парламенту від партії БЮТ Юлі Тимошенко? 2010 рік, 16 червня, Кіровоградська область, поле-степ. В "священні угіддя" нардепа забрів  "злодюжка-волоцюжка-браконьєр", а простіше селянин з села Грушки непрацюючий Валерій Олійник. І він, цей миршавець, цей селянин, зустрівся на священній території з Лозинським та районним прокурором і керівником міліції. І накинувся на них, став їх, цих трьох, тут же убивати! Але чомусь Олійник випадково сам помер...

Невдовзі після "покарання" злодіяки- селянина колеги по фракції БЮТ Андрій Кожем'якін та Володимир Пилипенко запропонували нагородити Лозінського медаллю за начебто знешкодженого браконьєра. Також на захист Лозінського тоді ще висловились віце-прем'єр-міністр України Олександр Турчинов та міністр МВС Юрій Луценко...

Щоправда, вже 1 липня 2010 року Лозинський став не свідком у справі, а підозрюваним у вбивстві. Тодішній генпрокурор Медведько подав до Ради подання, недоторканність було знято і Лозинського судили. Дали 15 років, але, відсидівши десь 6, Лозинський нині вже на волі (за законом Савченко).

Що ж там, в угіддях, відбулося? Слідство встановило, що всі ці троє владних мужів (нардеп, прокурор та міліціянт) заподіяли тяжких тілесних ушкоджень селянинові, били-катували його, а потім Лозинський добив Олійника картеччю.

Не нагадує сценарій з Юрієм Березою? "Лозинський-2. Береза. Свіжа кров".

Гаразд, злодюжка вдерся до садиби. Гаразд, підпалив машину і кімнату. Гаразд, мав у руці гранату... А де взяв цей псих, який покинув психлікарню, цю гранату, не в Берези? Гаразд, спіймали цього психа... Але стрибати по людині кілька годин (з 2 до 6), бити-катувати, коли людина вже роззброєна?.. І лише потім, лише вранці викликати медиків з поліцією?.. Злодюжка нині в реанімації, перебуває у важкому стані, в нього зламано чотири хребці, а також є внутрішньочерепна гематома; нардеп Береза, як і Лозинський, заперечує, що бив його, і потерпілий має 18% шансів на життя, щоб розказати усю правду...

Ні, я б сам зламав би щелепу і руку - ту, з гранатою - цьому злодюжці-бандюку. Але навіщо катувати зв'язану людину аж до смерти, як Лозинський, - хоч убийте, не збагну!!

27 вересня 2017 року






В ФСБ УСЬО СЛУЧАЙНО! )))

В ФСБ УСЬО СЛУЧАЙНО! )))







КАЗАНСЬКИЙ ТЕЛЕПЕНЬ

КАЗАНСЬКИЙ ТЕЛЕПЕНЬ

Е-е-е-х! І Денис Казанський підхопив віруса зрадофілії! Я його читаю з 2013 року, ще з Майдану. Захоплювався його репортажами і дописами. Було правдиво та проукраїнськи. Хоча писав російською. Сам він з Донецька. Звідти й утік десь навесні-улітку 2014 року, коли відчув, що буде на підвалі "МГБ ДНР". Тепер Денис живе у Києві. І пише далі. Писав... І добре ж писав цей хлопака!

Не знаю, що з ним сталося, з Казанським... Останній його правдивий репортаж - із Січеслава, нині місто тимчасово називається Дніпро. Це було влітку 2017 року. Міський голова Дніпра Боря Філатов склИкав блогерів з усієї України на "фестиваль". Так названо підкуп ЛОМів (лідєров обществєнного мнєнія). Ну, офіційно це проходило як фестиваль (за майже мільйон гривень з міського бюджету), але ж ми розуміємо, що Боря це зробив для підкупу тих блогерів, які мають кожен понад 20 тисяч читачів. Правда ж, Борю? Практика із суддями, прокурорами та слідчими не пішла намарне?

Отож, Денис Казанський після "фестивалю" написав чудовий фоторепортаж із дописом про вкрай поганий стан із пішоходами (тротуарами) у Січеславі. Сміттярок нема, лавок нема, ями-ковдобані на асфальті, засмічений і захаращений кіосками залізничний вокзал і привокзальна площа - все описано правдиво! І після цього - зрадофільство проти влади!.. Ну, я ж не тверджу, що це твої фінансові вливання, Борю!! :)

Отож, уже не раз я бачу, як Казанський пише ахінею про події. Вибухи на складі - винна армія і влада, що, маючи розвіддані про підготовку злочину, розпочала навчання, щоб його зірвати?! А під час війни бувають і диверсії, Казанський! А партизан Ковпак, до речі, партизанив у глибокому тилу у німців!

Ні, я не знімаю жодної провини з охоронців складу. Я просто хочу, щоб навіть казанські розуміли, що йде війна! І припиніть валити свою армію й державу, коли склади нам зривають диверсанти з потойбіччя!

Примітка:
Вислів "Казанський телепень" не має жодного відношення особисто до Казанського Дениса. Це просто загальний вислів, на кшталт "Тамбовський валянок" :)

27 вересня 2017 року

ПРО СІРОЖУ - БОРОДАТУ ПИ...

ПРО СІРОЖУ - БОРОДАТУ ПИ...











КНИГА ПРО ПУТІНА. АВТОР ОХЛОБИСТІН ))

КНИГА ПРО ПУТІНА. АВТОР ОХЛОБИСТІН ))



МОВНИЙ ФАШИЗМ ))

МОВНИЙ ФАШИЗМ ))