Перекласти (Translate)

03 квітня 2019

ВИБОРЕЦЬ ЗЕЛЕНСЬКОГО

ВИБОРЕЦЬ ЗЕЛЕНСЬКОГО

ДЕЖАВЮ або СТАТИСТИКА

ДЕЖАВЮ або СТАТИСТИКА

Поки я роздумую над дописом про політичну ситуацію після 31.03.2019, опублікую свою статтю з 2014 року. Я статтю уперше поширив 24.12.2014, потім 21.02.2017, ну, й утретє я поширюю статтю сьогодні, 03.04.2019.

Оскільки у статті мовиться про сепаратистів, читай нинішніх зебілоїдів, то актуальність мого допису не втратила силу. От тільки статистику, думаю, треба уточнити. У бік збільшення, звичайно!
03.04.2019

Примітка 21.02.2017:
«Цікаво прочитати свою статтю понад 2-річної давнини. Війна у розпалі, майбутнє нестабільне й невідоме. Гострота образи на кримців та донбасян, ненависть до Росії... Розстріляти сепарів, москалів і зрадників! Така ідея витала у суспільстві. Я вивів цифру у 2-3 мільйони громадян України, яких слід було знищити як скажених собак! Повторюю: це був час шаленої напруги, переживань чи ми вистоїмо та гострого болю від душевної рани, завданої нам "співвітчизниками", котрим закортіло відокремитися у Росію... Що я відчуваю зараз? Мабуть, хвиля шаленої ненависти спала... Але логічно я розумію, що сепаратисти-колаборанти не покарані досі! Тому, якщо ми їх не депортуємо за Україну після перемоги, то доведеться все ж таки убити їх! Але вже меншим числом. Мені здається, що тепер достатньо і мільйона... Ось моя стаття за грудень 2014 року.
21.02.2017».

Стаття 24.12.2014:
«Нічого особистого. Тільки математика

(допис 24.12.2014, Андрій Якименко, Facebook)

Протягом тижня, з 15 по 22 грудня 2014 року, на Дніпропетровщині у містах Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Новомосковськ, Кривий Ріг, Павлоград, Нікопіль та восьми сільських районах Центр політичних досліджень здійснив опитування населення на актуальну політичну тему сьогодення: відношення людей до подій останнього часу та чи у правильному напрямку рухається держава.

Оскільки за запевненнями організаторів опитування проект був некомерційним, то приймаємо, що опитування 800 респондентів різного віку, статусу, доходів і т.д. є належним і відповідним, близьким до думки більшости населення Дніпропетровської области.

Отже, загальний результат цього опитування: більше половини опитаних вважає, що країна не рухається у правильному напрямку і не довіряє міліції та судам.

Але цікавими з точки зору майбутньої "роботи" з населенням для СБУ, контррозвідки, патріотів є цифри щодо сепаратизму:
81,2% - за унітарну Україну,
6,7% - за незалежну ДніпроНР ("Дніпропетровську Народну Республіку"),
6,6% - за автономію ДнНР у складі України,
2,2% - за приєднання Дніпропетровщини до Росії.

Звертаю увагу на те, що не бралося до уваги і не опитувалося щодо відношення респондентів до мови, до інших народів і т.д., тобто "національне питання" не вплинуло на результат, опитування показує відношення до територіяльної цілісности України і до централізованого управління державою.

Отже, 6,7 + 6,6 + 2,2 = 15,5% населення Дніпропетровської области є сепаратистами. Навіть не потенційними. Реальними. Вони вже є і навіть цього не приховують.

Згідно з українською Вікіпедією населення Дніпропетровської області на 1 січня 2013 року становило 3307,8 тис. осіб.

Скільки ж реальних сепаратистів в області?
3,307.8 тис. × 15.5% = 512.709 тис. людей.
Враховуємо погрішності: кількість населення ми брали 2-річної давнини (явно, що кількість населення нині падає), враховуючи і дітей, враховуємо також і вибірку опитаних - 800 осіб, а не проведений референдум тощо.

Ну, яку кількість ми віднесемо на наведену погрішність, додатково враховуючи, що не всі сепаратисти є активними і дієвими, значна частка з них є "кухонними сепаратистами"?
Ну, якщо хоч третина з цієї 5-ї колони є активним дорослим населенням, котре не бачить Україну сильною унітарною централізованою державою, і готове проти неї боротися, то й це становитиме:
512,709 тис. х 1/3 = 170,903 тис. ...

~170 тис. сепаратистів і активної п'ятої колони!

Сто сімдесят тисяч бандитів!

170 тисяч, ладних нас з вами вішати, вбивати, різати, допитувати активним методом у підвалах адміністративних органів, відрізати нам руки за тату "Слава Україні!" або тату-Тризуб, ладних за першої-ліпшої нагоди зривати українські прапори з будівель, натомість вішаючи триколори і кричати на наших вулицях і площах "Путін, памаґі! Ввєді вайска!", ладних запустити до нас зелених "вєжлівих" чоловічків, кАзачків, російську армію, зруйнувати наші оселі мінометами і градами!!!!!

І це лише у Дніпропетровській області!
А скільки областей в Україні, навіть відкинувши ЛуганДон і Крим?
Не буде помилкою збільшити цю цифру у масштабах України у 10-20 разів!
Тоді, грубо кажучи, ми вжахнемося від кількости лайна і бруду, що нам досі отруює життя!

Грубо кажучи, навіть не помилюся, що кількість 5-ї сепаратної колони в Україні становить у межах 2-3 мільйонів осіб!

Я й не дивуюся, коли вимогою з місць під час Великої чистки у Совітському Союзі 1937-1938 років у Сталіна вимагали "збільшення лімітів по 1-й категорії" (1-ша категорія - розстріл, 2-га категорія - 10 років таборів): Совітська влада тоді знищувала своїх ворогів, чистила тодішню свою 5-ту колону!

Тому 2-3 мільйони "по 1-й категорії" нині в Україні - це навіть не на п'ять балів, а так, слабенько, на трієчку...
Цифра ж занадто помилкова, бо занижена...

І хто угледить тут особистий підтекст чи інтерес?
Нічого особистого! Тільки математика!»

©Андрій Якименко, 2014, 2017, 2019