Перекласти (Translate)

29 лютого 2016

НЕПОКАРАНЕ ЗЛО або ПОМИЛКА ЗАХОДУ

НЕПОКАРАНЕ ЗЛО або ПОМИЛКА ЗАХОДУ

ПОДІЯ або КОЛИ НЕМА ЧОГО ПИСАТИ...

ПОДІЯ або КОЛИ НЕМА ЧОГО ПИСАТИ...

:)


Мерщій туди! Подивимось, що там нічо' не відбувається! А потім ми напишемо в Фейсбук!

:)

ЯКА ЦЕ РЕВОЛЮЦІЯ (РЕВОЛЮЦІЯ ЩЕ БУДЕ)*

ЯКА ЦЕ РЕВОЛЮЦІЯ
(РЕВОЛЮЦІЯ ЩЕ БУДЕ!)*

* Допис 20 січня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

На одному з чергових Вічі розпочату революцію названо Революцією гідности.

Народні маси усіх куточків України, що підтримують Майдан, виступають проти диктатури режиму, яку уособлює президент Янукович, за скасування антидемократичних законів від 16 січня 2014 року, за відновлення демократичного ладу в державі, демократичної Конституції і Законів, за європейські цінності тощо.

Попри заяви активістів радикально-націоналістичних організацій та публікації на сайтах Правого Сектора, Тризубу, УНА-УНСО про початок національної революції, нинішня Революція насправді за своєю історією, вимогами, складом учасників, керівників та масовою ідеологією є Революцією демократичною, але не Національною революцією.

Ні Майдан, ні учасники акцій (повстанцями їх назвемо, коли з обох сторін буде застосовано вогнепальну зброю) у переважній масі своїй (підкреслюю - переважній масі) НЕ визнають, як публічно, так і в думках своїх, що ця Революція є боротьбою Українського Народу (а не вживаного канцелярського географічного покруча "народ України") проти іншого ворожого народу, народу-поневолювача.

Зрозуміло, що цим ворожим для Українського народу вже кілька століть є російський народ - державоутворюючий народ Росії.

Не маю на увазі зараз Росію, як ворожу державу, хоча Росія - ворог України вже кілька століть поспіль.

Говорю про внутрішню політичну ситуацію в Україні - нинішню Революцію.

Бо коли б говорити про напрямок енергії, злости, дій держави назовні проти зовнішнього ворога, то слід тоді б говорити про Війну, війну між державами, чого зараз немає.

Тому нинішня Революція, безумовно, є демократичною, але ніяк не національною.

Коли громадяни держави, визнаючи себе окремішнім Народом, усвідомлюючи загрозу своєму народові з боку іншого народу держави, розпочнуть революцію в державі проти цього ворожого народу, тоді матимемо Національну революцію.

Саме тоді, коли Український Народ усвідомить небезпеку, яка йому загрожує з боку російського народу, що масово живе в Україні, зорганізується і повстане проти ідеологічного, організаційного, фактичного панування російського народу в Українській державі, саме тоді говоритимемо про Національну революцію Українського народу.

Звісно, після перемоги нинішньої Української Демократичної революції - немає анінайменшого сумніву в цій Перемозі! - буде вирішено й деякі - втім, не всі - національні проблеми і питання Українців.

Але остаточно національне питання Українців в Україні буде вирішено саме внаслідок перемоги в Українській Національній Революції.

Нинішня Демократична революція є потрібним, необхідним, але не остаточним етапом національної боротьби.

Після цієї Демократичної революції розпочнеться (можливо, через роки, десятиліття) Українська Національна Революція чи інакше - Національна революція Українського народу, яка безумовно переможе!

Хай живе теперішня  Українська демократична революція!

Хай живе наступна Національна революція українського народу!

Ми переможемо!

29 лютого 2016 року (повторна публікація)

"... В ЯДЄРНИЙ ПЄПЄЛ!"?

"... В ЯДЄРНИЙ ПЄПЄЛ!"?
:)

http://proua.com.ua/?p=40638

29 лютого 2016 року