Перекласти (Translate)

18 липня 2020

ІДЕОЛОГІЯ, ЩО ЗМІНИЛА СВІТ НАЗАВЖДИ!

ІДЕОЛОГІЯ, ЩО ЗМІНИЛА СВІТ НАЗАВЖДИ *

* допис 18 липня 2014 року, Андрій Якименко, Фейсбук

18 липня 1925 року (89 років тому) у Мюнхені, Баварія, Німеччина, уперше вийшла з друку перша частина ідеологічного твору Адольфа Гітлера "Mein Kampf" - "Майн Кампф" ("Моя боротьба") - ідеологія, що змінила світ назавжди.

Гітлерів "Майн Кампф", як письмове (на противагу усному) закріплення гітлерової віри, за наслідком впливу на всіх людей земної кулі та світовий хід Історії, по праву займає серед ідеологічних та світоглядних творів людства місце нарівні з жидівською Торою, християнською Біблією, Ісусовим Євангелієм, Мухаммадовим Кораном, Марксовим Капіталом, Цитатником Мао Цзедуна тощо.

Помиляється той, хто вважає, що людством не рухають ідеї.
Після задоволення - а часто-густо - одночасно із задоволенням - природніх життєвих потреб у їжі, одязі, домівці, любощах, знаннях, свободі тощо людина завжди потребуватиме духовної поживи.

Завданням Українства є вилонити національного діяча, котрий би дав цю духовну поживу для всіх Українців, як її дали українцям-націоналістам Тарас Шевченко, Іван Франко, Микола Міхновський, Дмитро Донцов, Степан Бандера і багато інших ідеологів Українства.

Але той національний діяч стане справжнім Пророком, коли наверне у свою Віру не лише весь свій народ, але також інші народи світу і залишить людству писемне джерело своєї Віри.

Тому маємо знати, що наш український, наш національний пророк - Пророк Нації - можливо, живе серед нас.

І свою віру в сучасного бога - Віру в Націю, як бога - цей пророк вже пише у тенетах світової Мережі, як 14 століть тому Мухаммад писав свого Корана на пальмовому листі та кісткових лопатках верблюдів.

Тому знаймо - нині вже пишуться сторінки і файли майбутніх Українських Тори, Біблії, Євангелія або Корану.

Так само немає анінайменшого сумніву, що попереду всіх українців і навіть усіх людей світу - усе людство! - очікує хвилююче та захоплююче знайомство з життєдайним джерелом духовної вологи для спраглої душі - українським національним "Майн Кампф"!

18.07.2014
©Андрій Якименко