Перекласти (Translate)

11 травня 2018

В НІЧНУ ЗМІНУ ))

В НІЧНУ ЗМІНУ ))

ЩОБ ДЕРЖАВА ІСНУВАЛА

ЩОБ ДЕРЖАВА ІСНУВАЛА*

* допис 11.05.2015, Андрій Якименко, Фейсбук, з додатком - коментарями до допису (знімки екрану)

«ЩОБ ДЕРЖАВА ІСНУВАЛА
(Про важливість мати більше громадян)

За Радянського Союзу, коли я був ще школярем, а населення Союзу становило понад 180 мільйонів громадян (цифра з пам'яті, можливо, неточна, суть не у цифрі, а у порядку величини), я й мислив такими ж багатомільйонними цифрами кількости населення, у тім числі й інших країн.

З підручника географії я з подивом довідався, що існують країни зі ще більшою кількістю населення - Індія, Китай, азійські та африканські країни.
Але яке для мене було подивування, коли я з якоїсь наукової збірки історичних розвідок, що не входила до шкільної програми, дізнався, що населення України за часів Богдана Хмельницького (17 століття) становило усього 5 мільйонів українців (козаків, як ми тоді називалися)!
Це для мене була незбагненна дивина!
Війни, битви, розвал Речі Посполитої Польської - і все це кількома мільйонами населення?
За Союзу Україна мала понад 50 мільйонів населення, тобто по якихось 300 років від Богдана зросло у десять разів!

Тепер, звісно, ми знаємо, що коли б не асиміляції, репресії, голодомори й війни, коли б не відкраяння від України Кубані та Ставропілля, північного Полісся, Вороніжчини та південної Курщини, Надсяння, Таганрогу, коли б не примусові і добровільні переселенння українців до Сибіру, Казахстану і Далекого Сходу (Сірий клин, Зелений клин) і т.д., то нас, українців, зараз було б десь біля 200 мільйонів або й більше!
Отже, головний висновок, який я ще тоді усвідомив: щоб нарід жив, не зник і розвивався, його повинно бути багато.
Тепер, коли в нас відкраяли Крим і шматок Донбасу, з 52 мільйонів громадян України, враховуємо, звісно, і добровільну еміграцію до Америки або Європи, лишилося вже менше сорока мільйонів...
Якщо будемо втрачати й далі території, то українців стане іще менше.
Порівнюючи з іншими країнами картина невтішна...
От, наприклад, ще 15 років тому, 11 травня 2000 року, в Індії народилася мільярдна (!) мешканка країни Аста Арора.
40 мільйонів українців проти 1 мільярда (а за 15 років іще більше) індусів...
Дякуймо, що індуси не такі войовничі, як москалі.

Отже, що потрібно нам зробити, щоб українців стало більше за індусів, китайців та інших наших майбутніх ворогів?
Потрібно збільшити населення Держави!

Мої пропозиції для цього.

1. Запровадження багатоженства.
Чоловік повинен мати право одружитися з кількома жінками (Аллах, як відомо, мусульманам дозволяє до 4-х дружин, ми ж не повинні обмежитися цією цифрою).
Право на повторне (багаторазове) одруження матимуть чоловіки, якщо від інших своїх дружин вони вже мають одну дитину, краще більше.
Звісно, слід створити умови, коли жінок буде вилучено зі сфери виробництва для можливостей спокійно народжувати і виховувати дітей, а чоловік щоб мав можливість матеріяльно забезпечувати свою величезну сім'ю.
Хто буде проти цих правових нововведень, нехай погодиться, що й раніше і тепер є непоодинокі випадки, коли чоловіки, особливо заможні, мають "офіційну" сім'ю та ще й "підпільну" - з коханкою-дружиною і його дітьми.
Тобто, слід просто існуючий стан закріпити юридичним дозволом.

2. Слід зобов'язати кожного чоловіка народити принаймні десятеро дітей, бажано від кожної його дружини.
Якщо його дружина (дружини) за станом здоров'я чи з інших чинників не у змозі на такий подвиг в ім'я Нації і Держави, то чоловік тоді відвідує Державний Центр Народонаселення, структури якого будуть існувати у кожному місті і райцентрі, де він матиме змогу після медобстеження і юридичного закріплення за ним жінки, яка стане матір'ю його дитини, зреалізувати з нею вимоги Державної програми збільшення кількости українців.
Звісно, держава бере на себе матеріяльне забезпечення такої "державної сім'ї".
Противників проти цієї ідеї прошу згадати скільки в України вештається по барах і клубах молодих жінок, єдиною метою яких є підчепити синочка якогось багатія і потім усе життя нічого не робити, звісно, крім єдиної "плати" - діти, сім'я, кухня.
Матеріяльні умови для сім'ї таким "державним" жінкам надасть держава за умов народження побільше дітей, нехай і від різних чоловіків.

3. Третій спосіб збільшення народонаселення - це захоплення нових територій з населенням, яке ми за 2-3 покоління перетворимо на українців, тобто просто асимілюємо.
Насамперед слід повернути історично наші вищеперелічені землі, нагадати колишнім громадянам тих держав, що їхні предки є українцями і навернути їх в українство, повернути українську мову тощо.
Згадаймо як мільйони етнічних українців, виїхавши до Росії, вже у другому-третьому поколінні стали етнічними росіянами. Цих колишніх росіян легко буде навернути в українство.
А також, якщо під час приєднання нових територій здибаємо інші етноси, то їм дамо на вибір: або стати українцями, або вибратися геть з нових наших територій.

Хіба багато так потрібно, щоб українці панували в світі? Лише виконати ці нещасні три ідеї!

І тоді вже під кінець 21 століття нас буде кілька сот мільйонів.
А це - добрий вже початок у протистоянні з Індією і Китаєм, коли кордони України упритул наблизяться до цих держав!».

Додаток:
Коментарі 2015 року до допису "Щоб держава існувала".

11 травня 2018 року