Перекласти (Translate)

14 березня 2015

ЧИ КОРБАНСЬКИМИ МЕТОДАМИ?

ЧИ КОРБАНСЬКИМИ МЕТОДАМИ?

"Чи корбанськими методами?" - таке моє питання до Коломойського, коли я читаю, що Коломойський платив Кучмі хабарі.

Коломойський стверджує, що під тиском Кучми роздав йому через його зятя Пінчука хабарів на $110 млн.

Контрольна комісія Верховної Ради України з питань приватизації (голова комісії Філатов - ліпший друг, товариш і підлеглий Коломойського багато років) звернулася до Генерального прокурора України Шокіна з вимогою розпочати кримінальне провадження за фактами, озвученими на засіданні комісії головою Дніпропетровської ОДА олігархом Коломойським, пише Еспресо.TV, з посиланням на Фейсбук Бориса Філатова.

Отож , дай відповідь, будь ласка, Коломойський, чи корбанськими методами у тебе вимагали для Кучми хабарі?

Я маю на увазі: мішок на голову, руки за спину у кайданки, очі заклеїти скотчем, кинути до затонованого позашляховика і під дулами автоматів вивезти до зони АТО у Піски?

Якщо думаєш, що я кпиню, то запевняю - я серйозно!

Поспитай у Рудика і Величка, вони тобі в деталях пояснять як у них вимагали підписів, зізнань і явок із повинною...

Отож, щоби суспільство знало чи Коломойський "теж страждав" від хабарника-президента Кучми, потрібно знати чи корбанськими методами Кучма вимагав у Коломойського оплати за участь у приватизації державного майна!

14 березня 2015 року

КОРБАНУ ВЖЕ МАЛО СВОЄЇ ДРУЖИНИ?

КОРБАНУ ВЖЕ МАЛО СВОЄЇ ДРУЖИНИ?

Саме так!
Саме це запитання "Корбану вже мало своєї дружини?" - перше, що мені миттєво спало на думку, коли я прочитав заголовок статті "В Днепропетровске средь бела дня похитили женщину" ( http://34.ua/ru/news/view/55385--v-dnepropetrovske-sredy-bela-dnya-pohitili-zhenshhinu ).

Читаючи далі, я був іще більше зацікавлений:
"В Днепропетровске похитили женщину. Средь бела дня на нее напали трое мужчин и затолкали в машину. В автомобиле ей связали руки и накинули на голову мешок, сообщают «Детали»."

Але далі, після того, як я дійшов до тексту "Похитители женщины сознались: украли из-за долгов брата", мені полегшало на душі...
Ги! Буде ще Корбан викрадати людей через якісь їхні борги (комунальні борги, чи що?), коли в самого Корбана на банківських рахунках 150 мільйонів доларів, і Корбан залюбки цим хизується, оприлюднюючи цю суму в інтерв'ю!

Нагадаю, що Корбан - це заступник голови Дніпропетровської ОДА, тобто заступник Коломойського на нашій Січеславщині.

Може, у читача виникне питання: З якого це дива Якименко не дивується, що одружений Корбан міг викрасти жінку?

А що можна подумати про Корбана, коли викрадення людей "його ім'ям" - це вже надто звична річ у Дніпропетровську?

Ось, наприклад, останній випадок ( http://34.ua/ru/news/view/55381--aleksandr-velichko-obratilsya-k-genprokuroru-i-dal-pervyje-publichnyje-pokazanija-po-povodu-togo-gde-jego-uderzhivali ):

"Юист Александр Величко обратился к Генеральному прокурору Виктору Шокину и дал первые публичные показания по поводу того, где его удерживали 9 дней.

«Меня похитили по приказу заместителя губернатора Днепропетровской области Геннадия Корбана и я девять дней находился между жизнью и смертью на базе Правого Сектора, которая расположена в селе Пески Донецкой области. По сути, на базе Правого Сектора бесчинствуют люди Коломойского. Все это время меня заставляли написать какую-либо негативную информацию на исполняющего обязанности городского головы, секретаря Днепропетровского городского совета Максима Романенко. После пережитого ужаса я опасаюсь за свою жизнь. И исключительно под гарантии Генерального прокурора Украины я готов в рамках закона дать показания против Корбана. Если генеральная прокуратура не остановит Геннадия Корбана, то он убьет меня и членов моей семьи. И до тех пор, пока Корбан находится на свободе и представляет интересы областной власти, ни один житель Днепропетровской области не может быть в безопасности. Это я почувствовал на себе», - заявил Александр Величко.

Он написал официальное заявление на имя генерального прокурора в котором просит расследовать факт его похищения 25 февраля 2015 года во дворе Днепропетровской облгосадминистрации. Величко подчеркивает, что готов по требованию Шокина предоставить детальную информацию о произошедшем.

«От меня требовали, чтобы я написал негативную информацию на исполняющего обязанности городского головы города Днепропетровск Максима Романенко, угрожая мне физическим насилием и применением холодного оружия. И если я не выполню их требование, то они прострелят мне колено, отрежут палец, сделают из меня инвалида. А позже, потом, поедут резать мою семью на ремни. И когда это будут делать, мне дадут мобильный телефон, в котором я буду слышать, как членов моей семьи будут резать на куски. Я выполнил требование – переписал указанное заявление собственноручно, сделал видеозапись этого заявления. Иначе шансов выжить у меня и у членов моей семьи не было, и другого шанса спасти членов своей семьи, а именно жену и двоих маленьких детей реально я не мог. После этого меня погрузили в транспортное средство неизвестное, надели шапку на голову, завязали глаза скотчем, чтобы я ничего не видел, и под дулами автоматов вытолкали из подвала в машину. После того, как я выполнил все их требования, меня вывезли в неизвестном направлении. Впоследствии, когда меня привезли и разрешили снять повязку, я увидел, что меня привезли к зданию Новомосковской прокуратуры, куда я зашел и подал свое заявление. Не выполнить их требование я не мог, так как сильно переживал за членов своей семьи и за себя, и другого способа спастись я не видел. В настоящее время мне удалось вырваться из лап боевиков, я и моя семья в безопасности. Если не остановит Корбана Генеральная прокуратура, то этот беспредел будет продолжаться и дальше. Заявляю всем, что если не остановить те методы, которыми на сегодняшний день захватывается власть в Днепропетровской области Корбаном и его командой, то такие же методы будут применяться вплоть до Киева», - сказал Величко в видеообращении."

Але ж подібне викрадення вже було!
Улітку 2014 року так само за наказом Корбана у Дніпропетровську було викрадено голову Держкомзему України (!) Сергія Рудика!
Рудикові теж погрожували, принижували, примушували писати якісь папери...

Тому, коли я дочитав до кінця допис про викрадення керівника юридичної служби Дніпропетровської міської ради Олександра Величка, я щодо викраденої жінки заспокоївся.
У розумінні, що усвідомив: Корбан жінок не викрадав, принаймні, поки що.
Або про викрадення жінок нам досі невідомо.

Складається враження, що Корбан "спеціялізується" на чоловіках...
Гм, ну, прихильність, так би мовити, до чоловіків нині в Україні - дія навіть не злочинна!

А чи злочинні інші дії Корбана і його команди (як сказав Величко), настане час - про це напише власноручно Корбан прокурору!

14 березня 2015 року

АРХІВНЕ. ДОРЕВОЛЮЦІЙНЕ

АРХІВНЕ. ДОРЕВОЛЮЦІЙНЕ

28 листопада 2013 року, проаналізувавши внутріполітичні події у країні, відчуваючи неминучість величезних змін, що настають, на своїй сторінці у Фейсбуці (facebook.com/yakymenko.ua) я писав:

"В Україні - революційна ситуація!
Янукович не підпише ніякої Євроугоди!
Заяви, меморандуми, перенесення на потім, на весну, на 2015 рік - ЦЕ НЕПІДПИСАННЯ НІКОЛИ!!
Влада НЕ ХОЧЕ Європи та справжньої Незалежности!
Влада порушує Конституцію та Закони України про європейський зовнішньополітичний напрямок держави!
Український народ НЕ МОЖЕ чекати!
Чекання і відтягування - на руку Москві. За час затишшя всіх проєвропейських керівників та активістів Москва руками президента й уряду безумовно зачистить!
Підготовка кількох тисяч тітушок для завтрашніх провокацій, щоб з'явився привід негайного повернення української делегації через загострення подій - тому безумовний доказ!
Євромайдан, захоплений артистами-журналістами, протиполітиками, ніби 2010 року противсіхами, - потрібно повернути Опозиції!
Трійця керівників (Кличко-Тягнибок-Яценюк) повинні ВЖЕ СЬОГОДНІ звернутися до Народу прямо з Вільнюса із закликом забрати керівництво Євромайдану у клоунів та блазнів і утримувати його, налагодити його охорону, життєзабезпечення. Очільники (до повернення керівників Опозиції із саміту) - Луценко, Каськів, Гриценко, інші рішучі та перевірені люди.
МВС, Внутрішні Війська, СБУ, Збройні Сили України, інші силові структури очолено агентами Москви, тому є філіями ФСБ та Управління зовнішньої розвідки Росії. Але в них лишилися на різних посадах українські патріоти. Опозиція повинна вже сьогодні звернутися до цих патріотів із закликом фактично виявити і нейтралізувати офіцерів антидержавного та проросійського спрямування і не допустити застосування сили до народу.
Опозиція також повинна закликати народ утворювати страйкові комітети у Києві та на місцях.
Одночасно, в разі непідписання формального або фактичного Євроугоди, слід оголосити президента й членів уряду зрадниками Нації та Українського народу! З усіма подальшими висновками і діями.
Революції здійснюються у столицях!
Тому найбільше сподівання на Київ. А також на території Західної та українськомовної України. На Сході, Півдні та у Криму страйкоми та цей план дій буде виконано хвилею після перемоги Революції у столиці - Києві.
Керівникам Опозиції повернутися негайно в Україну відразу після фактичного непідписання Євроугоди або загострення внутрішньодержавних подій та очолити революційний народ!
Ми переможемо!
Україні бути насправді Незалежною в Об'єднаній Європі, бути незалежною від Росії та Москви!
Слава Україні!".

Тепер я відчуваю зовнішньо-політичні величезні зміни на історичній мапі світу і, зокрема, Європи!..

Ми переможемо у цій борні!

14 березня 2015 року

ЄФРЕМОВ ПЕРШИЙ. КОРБАН ДРУГИЙ

ЄФРЕМОВ ПЕРШИЙ. КОРБАН ДРУГИЙ

Як пам'ятаємо, улітку-2014, коли голова Держкомзему Рудик приїхав до Дніпропетровська призначати нового голову Дніпропетровського обласного комітету земельних ресурсів, то він був викрадений, побитий, принижений ПриватБатальйоном Дніпропетровської ОДА і, як стверджував сам Рудик, у підвалі облдержадміністрації його навіть допитував сам заступник голови ОДА Геннадій Корбан.

Перед цим ганебним злочином, вчиненим проти київського урядовця Державного комітету (!), Сергій Рудик відвідав у шпиталі, лікарні поранених у зоні АТО українських бійців, роз'яснював їм нове законодавство про безкоштовне надання усім учасникам АТО земельних ділянок, що було розроблено Держкомземом (не ОДА!).

Отака "піар-реклама" ("реклама" законодавства? маячня!) не сподобалася ПриватнійОДА - Коломойському (голові ОДА), Корбану (заступникові голови ОДА) та іншим, "і прімкнувшім к нім", як-от Андрію Денисенку (нині народний депутат), котрий теж брав ганебну й підлу участь у паплюженні київського урядовця на прес-конференції, миттю скликаній того ж дня, щоб звести наклепи на Рудика, що він регіонал (насправді свободівець), що він корупціонер (сучі ж брехуни!), що Рудик добровільно пішов служити за виписаною Корбаном "повісткою" у зону АТО (повістки видає військовий комісар!), навіть поїв там солдатської каші, що Рудика вже відвезли на фронт (насправді ніхто його нікуди не возив) і т.д.

Ну, такої ганьби, якої наклав на себе дніпропетровський "національний" активіст Андрій Денисенко, йому, мабуть, не змити довіку!
Використали тебе, Андрію, як аптечну ґумову штуковину!..

А от щодо Коломойського і Корбана - окрема річ.
Звісно, їм як кістка в горлі - був цей приїзд земельного урядовця зі столиці!
Ще чого!
Забере ж він усю "славу" від ДніпроОДА!
Це ж учасники АТО повинні знати, що лише ПриватКоманда (і лише вона!) розробляє всеукраїнські закони, роздає землі, рятує Україну!

От тому і вчинено було із Рудиком весь цей цирк і фарс (прес-конференція та інше), оббріхування, побиття і викрадення, тобто злочин.

Інтелекту у ПриватКоманди - майже нуль!
Як писалось в Інтернеті: "Усе, до чого докладають рук Беня й Гена, перетворюється на рейдерську атаку".
Ну, такий у "рятівників країни і усього світу" інтелект!
Інакше мислити вони не вміють...

Єфремов теж вважав себе непотопельним.
Шокін, генеральний прокурор, думає інакше.

Не маю сумніву, що злочин з Рудиком теж колись завершиться судом.
Корбан піде другим.
Недаремно ж Корбан так боїться слідчого, що навіть слід було зорганізовувати групу депутатів, медійний фарс в обласній прокуратурі, наїзди на Федика (тодішній облпрокурор), щоб заявити (не на протокол же!), що хоче спілкуватися з генпрокуратурою!

Ну, що ж...
Новий генпрокурор чекає в кабінеті...

... А щодо землі захисникам Вітчизни - читайте.
Землю Київ, який єдиний видає закони (не провінція ж дніпропетровська!) надасть усім Героям і членам їх сімей!

"Станом на 14 лютого територіальні органи Держземагентства спільно з органами місцевого самоврядування надали дозволи на розроблення землевпорядної документації щодо відведення учасникам АТО та членам родин загиблих на сході України військовослужбовців 13,896 тисяч земельних ділянок.
Про це йдеться у прес-релізі Держземагентства".

http://www.epravda.com.ua/news/2015/02/15/528256/

ЧОМУ ЯРОШ?

ЧОМУ ЯРОШ?

Чому Ярош з Правим Сектором підставлений ФСБ-хакерами?
Чому не звели наклеп на Свободу?
Чому ми повірили, що Правий Сектор з Ярошем можуть зірвати перемир'я?
Чому така ж публікація про БПП, Народний Фронт або Свободу викликали б у нас здорову недовіру і ми б кинулись шукати на підтвердження заяви?

Тому, що рішучі та героїчні правосеки з Ярошем-провідником надавали безліч приводів-підстав до такого реноме!
Ярош знехотя пішов на вибори і признався, що законотворчість - не його стихія.
Ми це й бачимо наочно, бо не бачимо керівника ПС у сесійній залі, а частіше - у зоні АТО.
Політика - не для Яроша і його партії.
Чим, до речі, користуються ненаціональні елементи (Борислав Береза-Бляхер, Коломойський, ПриватКоманда з Дніпропетровська тощо).

Тому, якщо ми вірили, що Ярош - бовдур, який може зірвати перемир'я, то лише тому, що Дмитро Ярош винен в цьому сам!

Спростування:
"Наше Внимание вызвала новость о том, что Ярош, отказывается соблюдать прекращение огня, в результате чего, два батальйона Правого Сектора, продолжают вести наступление. Не указывается, что за наступление, где и в каком направлении, но данную новость аргументируют тем, что якобы Дмитрий Ярош сообщил о своем решени продолжать борьбу через сайт национальной гвардии.

В связи с этим сообщаем.

Сайт Национальной Гвардии взломан рашистами, уже поменяли дату ЯКОБЫ слов Яроша с 14 на 15.02.2015

В кэше Google дата все еще 14-е.
Это единственный раз когда Ярош упоминается на этом сайте".

ЗА ВИКОНАННЯ ЗАПОВІТУ!

ЗА ВИКОНАННЯ ЗАПОВІТУ!

"Якщо справа дійде до війни, то її результатом буде не більшовизація світу і не перемога жидівства, а знищення жидівської раси в Європі!"
(вождь німецького народу Адольф Гітлер).

"Премьер-министр Израиля Беньямин Нетаньяху призвал евреев из европейских стран эмигрировать в Израиль.

По мнению главы израильского правительства, теракты против евреев в Европе могут продолжиться.

"Евреи заслуживают защиты во всех странах, но мы говорим нашим братьям и сестрам: Израиль - ваш дом. Мы готовим массовую иммиграцию из Европы и призываем к ней", - добавил Нетаньяху".

Нетаньягу скоригував гітлерів Заповіт.
Допоможімо ж усім жидам виконати нетаньягів Заповіт!

http://m.nv.ua/world/countries/premer-izrailya-prizval-vseh-evreev-pokinut-evropu-34581.html

УБИВЦЬ НІКОЛИ НЕ ЗНАЙДУТЬ

УБИВЦЬ НІКОЛИ НЕ ЗНАЙДУТЬ

2 березня 1995 року президент Росії Боріс Єльцин пообіцяв знайти убивць популярного російського журналіста і телеведучого Владислава Лістьєва.

20-річчя вбивства Лістьєва нині часто згадується як паралель з убивством Бориса Нємцова: обидва вбивства є політичними.

Попри те, що нинішній президент Росії Владімір Путін назвав убивство Нємцова провокаційним, наказав кинути на розкриття цього вбивства усі сили й засоби та пообіцяв знайти убивць - убивць політика Нємцова ніколи не знайдуть так само, як досі не знайшли убивць журналіста Лістьєва.

Я говорю про справжніх убивць Нємцова, а не призначених Кремлем.

02 березня 2015 року

НОВА АБРЕВІАТУРА

НОВА АБРЕВІАТУРА

Абревіатура (лат. abbrevio — скорочую) — складноскорочені слова, похідне слово, що виникає внаслідок утворення з перших літер або з інших частин слів, що входять до складу назви чи поняття.
Вживаються в усній та писемній мові.

Ми знаємо, що РФ - то є скорочена назва (абревіатура) словосполучення Російська Федерація.

Але моя знайома та другиня у соцмережах Оксана Зеркаль надала іншого значення абревіатурі РФ:

РФ - російський фашизм!

01 березня 2015 року

ПЕРЕДЧУТТЯ

ПЕРЕДЧУТТЯ

Даремно єдиний свідок убивства Нємцова, його коханка українка Ганя Дурицька відмовилася від Програми захисту свідків, що їй пропонував Слідчий Комітет Росії.
Втім, СК міг не пропонувати, а "пропонувати" захист, тобто для годиться.
Маю нехороші передчуття...

01 березня 2015 року

ДОПОМОЖУ БЕЗКОШТОВНО!

ДОПОМОЖУ БЕЗКОШТОВНО!

1 березня 2015 року « "пресс-служба следственного комитета России объявила награду в три миллиона рублей за "ценную для следствия информацию", которая могла бы помочь в расследовании уголовного дела об убийстве Бориса Немцова. "Анонимность всем обратившимся гарантируется". »
(з Мережі)

Цілком правдиво заявляю, що я знаю хто є вбивця Бориса Нємцова, знаю місце роботи і посаду вбивці і не потребую жодної винагороди!

Оприлюднюю точну і цілком достатню й достовірну інформацію про вбивцю опозиційного російського політика Бориса Нємцова.

Вбивця Бориса Нємцова:
ПІБ: Путін Володимир Володимирович
Громадянство: Росія
Місце роботи: Російська Федерація
Посада: Президент
Місце проживання: Москва, Кремль.

Належні мені 3 000 000 рублів прошу спрямувати на здійснення демократичних реформ у Росії.

01 березня 2015 року