Перекласти (Translate)

14 березня 2015

ПУТІНСЬКЕ ПОДВІЙНЕ ВБИВСТВО

ПУТІНСЬКЕ ПОДВІЙНЕ ВБИВСТВО

Не маю анінайменшого сумніву, що Нємцова, російського опозиціонера, і Чечетова, українського опозиціонера, вбито російським президентом Путіним, тобто за його наказом.

Нема анінайменшого протиріччя в тім, що вони обидва були в опозиції до державних влад своїх країн, що ворогують між собою.

Нємцова вбито як організатора завтрашнього (1 березня 2015 року) протестного Маршу у Москві та щоб не допустити публікації його Доповіді з доказами для російських громадян агресії Росії та участи російської армії у війні проти України.
Намір Нємцова опублікувати Доповідь підтвердила його прихильниця Ксенія Собчак.

Чечетова вбито як знавця всіх залаштункових політичних ігор Москви проти незалежної України.
Забагато знав цей "руководящий" ("рукаміводящий" у сесійній залі ВРУ) Чечетов.
Міг би вивести усе слідство на своїх патронів у Кремлі.
Навіщо Путінові такий свідок?
Мабуть, Чечетову пояснили, що небажані свідки можуть отримати кілька куль у груди на кшталт Нємцова (три години різниці між двома смертями).
Радник міністра МВС і народний депутат Антін Геращенко підтвердив, що перевірятимуться навіть телефонні дзвінки до Чечетова, щоб знати чи не було вчинено злочину шляхом доведення до самогубства.

У будь-якому разі Рука Москви, Кремля і Путіна в одному випадку натисла на курок, а в іншому розчинила вікно і виштовхнула свідка в останній політ!

28 лютого 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: