Перекласти (Translate)

14 березня 2015

ДЕЖАВЮ. КОРБАНУ МАЛО РУДИКА

ДЕЖАВЮ. КОРБАНУ МАЛО РУДИКА

Виконувач обов'язків міського голови Дніпропетровська Максим Романенко подав до вищих державних та правоохоронних органів повідомлення про вчинення злочину.

« Максим Романенко заявил в правоохранительные органы, что вчера, 25 февраля 2015 года, Величко был вызван в Днепропетровскую облгосадминистрацию на встречу с Корбаном. Из ОГА Величко позвонил Максиму Романенко с неизвестного номера и сообщил, что от него требуют, чтобы Максим Романенко написал заявление об уходе. «Величко подчеркнул, что если этого сделано не будет, то его жизни угрожает опасность и его будут удерживать до тех пор, пока я не напишу заявление. Больше Величко на связь не выходил и где он находится сейчас в заложниках неизвестно», - сказал на пресс-конференции Максим Романенко.

«До этого в понедельник у меня состоялся достаточно острый разговор с Геннадием Корбаном , в результате которого мне фактически была объявлена война. Я связываю два эти события и в связи с этим обратился к Президенту с тем, чтобы жизнь человека была защищена, потому что я не знаю сколько Александр Величко может прожить - час, день, два...», - подчеркнул Романенко. »

От тепер, друзі, побачите, як ПриватПропаганда почне у всіх підконтрольних ЗМІ розвінчувати "крадія, хабарника, регіонала, ґвалтівника, ґея, вбивцю і т.д." в.о. міського голови Дніпропетровська Максима Романенка.
Невідомо ж якої консистенції лайно заповнює черепні казанки ПриватКоманди.
Втім, відомо. Навіть ПриватКоманді.
І ми теж усі знаємо, що це "наповнення" аж дуже смердить.

А все чому?
Бо Корбану і Коломойському потрібно поставити керівником Дніпропетровська когось "зі своїх".
Подивіться кого прийнято у штат Дніпропетровської міської ради (міськвиконкому) за післямайданний період (після призначення Коломойського головою Дніпропетровської ОДА), хто з новопризначенців має жидівське прізвище - і ви узнаєте кого бачить ПриватКоманда міським головою.
Втім, і серед свіжих і досі нікому невідомих радників голови ОДА теж існують кандидати на посаду міського голови з жидів.

Взагалі-то просувати когось зі своїх жидів на керівництво містом є дія цілком законна.
Але як це робить ПриватКоманда?
Погрозами, незаконним утриманням, побиттям, заручництвом тощо.
Рудик був. Тепер Величко. Колись таке почуємо і про Романенка.
Методи ПриватКоманди є старі, як і цей світ!

Але ж давність методів не робить їх законними!

Найцікавіше, що ПриватКомандівці не тямлять, що терпець народу - не безмежний.
На все приходить час розплати!

http://gorod.dp.ua/news/100846

27 лютого 2015 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: