Перекласти (Translate)

28 грудня 2017

НЕ НЕДООЦІНЮЙТЕ ВОРОГА, ДРУЗІ!

НЕ НЕДООЦІНЮЙТЕ ВОРОГА, ДРУЗІ!

Ну, так, я згоден. Хтось мені уже писав, що я занадто жорсткий і жорстокий. Інквізиція, єретики, розстріляти, повісити... І це при тому, що, на жаль, я за своє життя ще не вбив жодної людини, гм..., тобто маю на увазі ворога. Сподіваюся, що така нагода в мене буде.

Так от, звільнено 74 українських заручників. Українська частина України радіє. П'ята колона Москви шипить і бризкає ядучо-смердючою слиною.

Заплющити очі? Зігнорувати? Е-е-е, ні, друзі! Не недооцінюйте ворога! Там, на східному кордоні, як державному, так і тимчасовому "кордоні" з ОРДЛО, - ворожа людська маса! Там - відкриті вороги, відьмаки, єретики, схизматики. Тут, на вільній території, серед нас снують і виють приховані агенти ворога, шпигуни і таргани, ідеологічні щури, ракові клітини здорового організму.

Україна, як держава, ще, на жаль, не усвідомила, що ворог може мати у руках не тільки автомата, але й ручку, нині ж - комп'ютерну клавіятуру.

Ось - таких і подібних мислевірусів від П'ятої колони я прочитав безліч в інтернеті. Вже аж рябить мені в очах! Нема заслуги влади й президента? Тільки Путін, добрий, милосердний цар, зглянувся на сльози матерів і відпустив на волю українців!?..

Як же ж ви нам остогидли, зраднюки і малороси!

Але настане час - я вірю! - коли якименки та інші українці з вами поквитаються, тварюки!!

28 грудня 2017 року