Перекласти (Translate)

08 грудня 2017

СВЯТОТАТСЬКА ПОМИЛКА ПАПИ

СВЯТОТАТСЬКА ПОМИЛКА ПАПИ*

* публікація повторна; Фейсбук 01.12.2017 року видалив цей допис; коли Нація переможе, знайдемо паскуду, яка скаржиться до Цукерберга, і повісимо на Хрещатику як Муссоліні - догори дригом!

4 жовтня 1965 року Папа римський Павло VI уперше в історії папства відвідав США.

Я цілковито переконаний, що Папському приїзду передувала активна дипломатична переписка й інша діяльність між Католицьким вселенським престолом, Держдепом США та Ізраїльським МЗСом. Жиди натисли на Держдеп, а той “попрацював” із Ватиканом. І в результаті того тиску вийшла Папська булла (указ) про зняття з жидів провини за розп'яття Ісуса на початку нашої ери…

Папа вчинив 4 жовтня 1965 року святотатську помилку! І я впевнений - настане час, коли наступний якийсь Папа визнає указ Шостого Павла недійсним!

За законами будь-яких держав злочин учиняють Під'юджувач, Організатор, Ватажок і Виконавець. Навіть коли вбивство вчинить Виконавець, решту з цього ланцюжка теж судять і дають реальні строки нарівні з Виконавцем злочину.

Ісуса розп'яли. Це виконали римські воїни. То - Виконавці. Над ними керував їхній командир. То - Ватажок. Пилат, той римський суддя-губернатор, що засудив на смерть Ісуса, є Організатором загибелі пророка. Ну, а жидівська влада - Синедріон, котрий за юдейським законом визнав Ісуса винним і вимагав у Пилата його страти, є Під'юджувачем цього злочину!

Просто, на той час Юдея була провінцією Риму. І ніхто не міг убити - за законом - мешканця Римської імперії, крім як засуджений за римським правом. Саме тому Синедріон - “парламент” Юдеї - не зміг би виконати присуду смерти для Ісуса. Тому жидівський натовп, розбурханий первосвящениками, і кричав Пилатові “Розпни його!”. І, щоб не збурювати натовп, Пилат пішов йому назустріч…

Тому провина всіх Жидів у смерті Сина Бога християнського - незмивна у віках!

Помстись, християнине, за Ісуса!

04 жовтня 2017 року

ПРО ПРЕМ'ЄРСТВО МІХУЇЛА

ПРО ПРЕМ'ЄРСТВО МІХУЇЛА

ПРО АРЕШТ АНДРІЯ ДЗИНДЗІ

ПРО АРЕШТ АНДРІЯ ДЗИНДЗІ*

* допис 06 грудня 2013 року, Андрій Якименко, Фейсбук

Учорашній арешт активіста Дорожнього контролю Андрія Дзиндзі, котрий є також палким прихильником Майдану та одним із його організаторів, говорить про намір влади пов'язати події 1 грудня 2013 року біля АП (намагання штурму, вчинене провокаторами Корчинського) з організаторами Майдану та звалити на Майдан усю провину для виправдання подальшої силової зачистки Майдану.

Андрій Дзиндзя міг стати АБО жертвою провокації, коли він зупинив грейдер, що з'явився згодом біля АП, вигнав водія, витягнув ключі та передав їх третій особі (а водія грейдера вже заарештовано), АБО такою ж невинною жертвою, як і нещасні невинні зіваки під час штурму АП. Дзіндзя, знаючи негативний випадок з БТРом 18 травня 2012 року під час масових акцій у Києві, просто запобігав його повторенню!

Відомості про те, що адміністрація Ізолятора тимчасового тримання за наказом влади дала вказівку штатним ментовським бандидат ІТТ (агенти серед ув'язнених) до ранку вбити Дзиндзю, свідчать про намір влади позбутися цього ключового свідка, розірвати ланцюг доказів проти провокатора Корчинського, пов'язавши штурм АП з майданівцями.

Те, що МВС тільки через 4 дні після штурму АП визнало Корчинського підозрюваним (а журналісти і громадськість ще з дня штурму прямо вказували на Корчинського!), коли той вже встиг зникнути з території держави, є зайвим доказом таких намірів влади.