Перекласти (Translate)

08 грудня 2017

СВЯТОТАТСЬКА ПОМИЛКА ПАПИ

СВЯТОТАТСЬКА ПОМИЛКА ПАПИ*

* публікація повторна; Фейсбук 01.12.2017 року видалив цей допис; коли Нація переможе, знайдемо паскуду, яка скаржиться до Цукерберга, і повісимо на Хрещатику як Муссоліні - догори дригом!

4 жовтня 1965 року Папа римський Павло VI уперше в історії папства відвідав США.

Я цілковито переконаний, що Папському приїзду передувала активна дипломатична переписка й інша діяльність між Католицьким вселенським престолом, Держдепом США та Ізраїльським МЗСом. Жиди натисли на Держдеп, а той “попрацював” із Ватиканом. І в результаті того тиску вийшла Папська булла (указ) про зняття з жидів провини за розп'яття Ісуса на початку нашої ери…

Папа вчинив 4 жовтня 1965 року святотатську помилку! І я впевнений - настане час, коли наступний якийсь Папа визнає указ Шостого Павла недійсним!

За законами будь-яких держав злочин учиняють Під'юджувач, Організатор, Ватажок і Виконавець. Навіть коли вбивство вчинить Виконавець, решту з цього ланцюжка теж судять і дають реальні строки нарівні з Виконавцем злочину.

Ісуса розп'яли. Це виконали римські воїни. То - Виконавці. Над ними керував їхній командир. То - Ватажок. Пилат, той римський суддя-губернатор, що засудив на смерть Ісуса, є Організатором загибелі пророка. Ну, а жидівська влада - Синедріон, котрий за юдейським законом визнав Ісуса винним і вимагав у Пилата його страти, є Під'юджувачем цього злочину!

Просто, на той час Юдея була провінцією Риму. І ніхто не міг убити - за законом - мешканця Римської імперії, крім як засуджений за римським правом. Саме тому Синедріон - “парламент” Юдеї - не зміг би виконати присуду смерти для Ісуса. Тому жидівський натовп, розбурханий первосвящениками, і кричав Пилатові “Розпни його!”. І, щоб не збурювати натовп, Пилат пішов йому назустріч…

Тому провина всіх Жидів у смерті Сина Бога християнського - незмивна у віках!

Помстись, християнине, за Ісуса!

04 жовтня 2017 року

Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: