Перекласти (Translate)

31 жовтня 2018

ЩЕ РАЗ ПРО ВІДХОДЬКУ

ЩЕ РАЗ ПРО ВІДХОДЬКУ

Відійшла від України? Ти вже не Приходько, суко! Піди до РАЦСу, там тобі, вівця, готовий новий пашпорт!

Додаток:
Андрей Мирошниченко, 31.10.2018, Фейсбук:

«Не надо переворачивать с ног на голову.

От Приходько ожидали и творчества,  в чем поддерживали, и умного патриотичного поведения.

Но увидели, что не смогла. И просто сказали, что не смогла.

Выступать за Россию сразу после агрессии против Грузии - это отсутствие совести.

Поддержка украинских фронтовиков - это зарождение совести.

Но в результате - таки не смогла. Нырнула во глубины говн. "Имеет право на выбор!" Ну, так же, как и "ополченцы молодых республик" - "все имеют право на выбор", да.

Картинно судилась не с проштрафившимися производителями ролика, а с самим Шоколадным Барыгой, дабы срочно стать попранной злочинной владой и слиться на будущую депутатскую зарплату к Воне.

Детсадовская многоходовочка, Настя.

Не справилась - ни по уму, ни по сердцу.

А вам тоже Вона "импонирует своими человеческими качествами?" Вам тоже бессовестная ложь - норм? Ну так вам нечего делать в моем аккаунте.

Хи-хи-хи-хи, ридни мОи. :) ».

31.10.2018

ПОХВАЛИЛИ ))

ПОХВАЛИЛИ ))

ЗА ЩО Я ЗАБАНИВ ЖЕЖЕРЮ

ЗА ЩО Я ЗАБАНИВ ЖЕЖЕРЮ

Мій багаторічний Фейсбук-друг, читач, коментатор Юрій Жежеря щойно мною забанений як ворог Нації, агент Кремля, йолоп і дегенерат.

Ось історія викриття єретика.

Допис Андрія Якименка:
«Згадаю як все починалось...*
(*допис 31.10.1995, Андрій Якименко, Фейсбук, повтор допису 31.10.2018)
Згадаю, як все починалось... Тоді існувала ДСУ (політична партія Всеукраїнське політичне об'єднання "Державна самостійність України"), яку очолював лікар Роман Коваль (м. Київ). Згодом Коваль розвалив політичну партію, перетворивши її на клуб (громадська організація Історичний клуб "Холодний Яр"). Свої політичні амбіції Коваль зреалізував у клубі... Випав, таким чином, з активної партійно-політичної діяльности. До речі, і посаду собі у клубі придумав - Президент Історичного клубу! Ну, якщо ніколи не стане Президентом України, то хоча б дотягує до рівня "Президента" клубу... Андрій Якименко на той час - голова Січеславської обласної організації ДСУ Дніпропетровської области (Андрій Якименко добився у судовому поряду реєстрації органами юстиції обласного партійного осередку саме з такою назвою). Володимир Стадниченко (м. Олександрія, Кіровоградська область) на той час командир Варти ДСУ - напіввійськової організації партії ДСУ, що декларувала прихід партії до влади силовим методом».

Коментарі 31.10.2018 під повтором допису "Згадаю, як все починалось...":

«Yura Zhezherya:
- "Прихід до влади силовим методом"....
Це ж скільки тоді там в (ДСУ) було чекістів?
Кожний другий мабудь...

Андрій Якименко:
- Yura Zhezherya, не верзіть маячні! Тоді ми так вірили, що владу треба брати силовим методом! І тоді, коли Кравчуки-Кучми розвалювали те, що було в Україні після Союзу, тільки силовим методом можна було зберегти Українську Державу! Чекістів у нас, в ДСУ, точно не було. Агенти СБУ? Хтозна, можливо... Але тоді СБУ вже була українською спецслужбою. Так, ще не "твердоукраїнською", як нині (ще будемо їх твердішати!), але все ж оця КДБ-манія штибом "фсє нацианалісти сдєлани на Луб'янкє" - це хвороба мозку, задавнена, причому ще із Совка! Справді-бо!

Yura Zhezherya:
- Пане Андрію, я вас поважаю за те що ви любите Україну.
Хоча наші погляди і навсіда сходяться.

Yura Zhezherya:
- Пане Андрію Якименко, якщо з'являється організація яка декларує що має на меті, захоплення влади силовими методами. То цілком логічно що через тиждень вона буде мінімум на 50 відсотка складатися з агетів спецслужб і не тільки своєї країни.
Це цілком логічний розвиток таких організацій.

Андрій Якименко:
- Yura Zhezherya, ви - савєцкій чєлавєк, я вже вам діяґнозу поставив. Такі, як ви, вірите, що УПА було створено НКВДою. :)

Yura Zhezherya:
- Не то не правда.
УПА було створено українцями.

Андрій Якименко:
- Yura Zhezherya, ну, тоді якого біса свистіти, що в моїй ДСУ були поголівно чекісти?! Повторюю, не верзіть маячні! Я сам створював і вів цю ДСУ, був активним ДСУшником, входив до Проводу ДСУ, а на Дніпропетровщині взагалі навіть голова Коваль не мав впливу, була моя політика, усю кухню тут варив я, підбирав людей, які були в мене на долоні, був у них удома (теж перевірка) тощо, а ви мені торочите, що я з кухні лазню зробив! Я от не люблю такої дурі, справді! Головне, що ви цю космічну дур говорите безапеляційно і з апломбом! (©доктор Борменталь - Шарікову, на звинувачення, що тому шкода професорової горілки).

Yura Zhezherya:
- Пане Андрію Якименко, чи ви можете за кожну людину що у вас була вписатися що він не якийсь агент?

Yura Zhezherya:
- Наскільки мені відомо про чекістів такі випадки появи організацій вони не гавили.

Андрій Якименко:
- Yura Zhezherya, хуйня розмова! Я вас підозрюю, що ви або телепень, або агент ФСБ! Не жартую. Оберіть щось одне, або обидва. Отакі підленькі мисле-віруси, які ви вкидаєте на Святу ДСУ і одного з активістів ДСУ Андрія Якименка я не дозволяю і припиню враз! Я попередив! Такі методи, як у вас, використовувала НКВД для дискредитації і сіяння сумнівів щодо УПА, а згодом КҐБ щодо дисидентів-шістдесятників і далі. Останнє попередження! Розстріляю! Лайна і срачки в мене на Святій сторінці не буде! Все!

Yura Zhezherya:
- Андрію Якименко, це все емоції.
Непереймайтеся так. :)

Андрій Якименко:
- Yura Zhezherya, так, це ваші емоції і ваша дурість. Я не переймаюся, з чого б це? Я попередив, а потім побачу.

Yura Zhezherya:
- Андрію Якименко, уявіть себе на п'ять хвилин директором кгб чи СБУ.
Тобі твої підлеглі доповідають що з'явилася  організація яка має на меті захопити силою владу..... як швидко ви відправите туди агентів?

Андрій Якименко:
- Жежеря, ти - тупий баран! Я ж тебе, телепня, попереджав, неодноразово попереджав, щоб ти не вносив мені на сторінку ФСБ-мислевірусів із сумнівами щодо Святости ДСУ, Андрія Якименка і їхньої діяльности. Тобі не доперло. Ти знову став вкидати, як КҐБ проти Чорновола (ґвалтівник, бандит і т.д.), своє лайно-розуміння тодішньої ситуації... Ну, вже ж дегенерат! Я сам створював, реєстрував і вів ДСУ в Дніпропетровській області, довбню! Тобі сам Мухаммад роз'яснює, що є Ісламом, а ти, дУрню, ще сперечаєшся щодо 5-ти стовпів Ісламу (якщо допреш цю мою метафору, у чому сумніваюся...)! Я ж тобі навіть для твого бетонного казана дав аналогію, що ти - агент ФСБ, і я, Андрій Якименко, мовляв, у це вірю, що ти ФСБівець. Ти ж заперечуєш, що ти ФСБівець? Ото ж бо! Бо ти сам знаєш, хто ти є. Отак само я, Андрій Якименко, сам знаю про ДСУ, свою партію!! Ідіот ти дебільний! За срач і лайно в себе на сторінці я тебе неодноразово попереджав і ти знав мої вимоги, бо читаєш-коментуєш мене вже роками. Отже, ти висираєш лайно і мисле-віруси мені на мій Фейсбук навмисне! Пішов у сраку, хохляцька свиня! Бан!».

31.10.2018