Перекласти (Translate)

01 жовтня 2020

ЯК РОЗКРИТИ ЗЛОЧИН ЧИ ЗНАЙТИ СЕПАРАТИСТА

ЯК РОЗКРИТИ ЗЛОЧИН ЧИ ЗНАЙТИ СЕПАРАТИСТА

Майдан 2014 року.
Кожен майданівець, кожен український патріот був переконаний, що Янукович-президент працює на Росію, що з ним ми втратимо державність. Кожен майданівець, кожен український патріот був переконаний, що розстріли майданівців робила ФСБ Росії. ФСБ прислала своїх рязанських снайперів або під'юджувала тодішню СБУ (голова Якименко) та МВС (міністр Захарченко) вжити проти революціонерів зброю. Кожна антимайданівська наволоч реготала нам у вічі: "Яка там Росія, яке ФСБ?! Вам платить Америка пє́чєнькамі!".

Лютий 2014 року, Крим.
Кожен український патріот розумів, що "зелені чоловічки" з кулеметами, які оточили Верховну Раду Криму і кримський Кабмін, це російська армія. Кожен свідомий українець розумів, що референдум у Криму - то дія, вчинена Кремлем, а не крымским населением (рос.), як нам упарювали російські ЗМІ.

Тепер ми в Україні знаємо, бо вже в суді доведено, що Янукович - державний злочинець, здавав Росії Україну, а Росія через агентуру та місцевих зрадників розпалювала в нас війну та сепаратизм.

Тепер в окупованому Росією українському Криму в підручниках у школах розказують, що кримці вирішили відокремитися і провели законний референдум, але Росія ні до чого, просто допомогла вежливыми людьми (рос.), щоб українські фашисти не винищили пів Криму (тут, до речі, маю запитання: чи хто з українців переконаний, що він фашист?).

Чому ми знали, були переконані, що в цих подіях є рука Москви? Ніяких доказів же на початку не було! Тому, що ми  в і р и л и,  що то Росія - вічний ворог України - розпалює війну й сепаратизм в нашій країні!

Належні докази ми знайшли вже потім. Але нам ясно було, що Янукович, поїхавши на підписання євроасоціяції, але відмовившися підписати, керується з Москви! Нам цього достатньо було доказу! Хоч юридично факт непідписання вказував на небажання, але ніяк не на наказ з Кремля! Ми просто  в і р и л и,  що Янукович виконує накази Путіна! А юридичні докази ми знайшли вже потім.

Читаю радісну новину: в Одесі СБУ викрило владного посадовця, що підкупав виборчі комісії. Схвалюю. Молодці. Пишу, що у Дніпрі (місто Дніпро, майбутній Січеслав) Корбан і Філатов теж скупили виборчі комісії. І впевнений, що СБУ... не розкриє цього злочину! Упевнений, тому що...  в і р ю  в те, що СБУ не вірить, що у місті на Дніпрі-ріці підкуплено комісії під ці місцеві вибори!

Мені достатньо вірити, щоб знати, що Корбан і Філатов хочуть знову мати владу, щоб дерибанити бюджет! А стадо їхніх баранів, прихильників та лизоблюдів, звичайно, вимагатимуть від мене доказів. Але я доказів не маю! Я просто  -  в і р ю!! А з віри з'являться і докази, якщо цю банду рейдерів та мародерів добряче трусонути переносно та буквально!

Тому я стверджую: щоб знайти злочинця чи сепаратиста, треба спершу  в і р и т и,  щ о  в о н и  і с н у ю т ь! Ну, а потім докази посипляться на нас як з рогу достатку, я не сумніваюся! Тобто, спочатку треба цим паскудам не давати влади! А при нашій владі знайдуться і докази! Які, ці докази, існують уже зараз! Як існували, та ми не мали, докази втручання ФСБ Росії у розстріл на Майдані!

Ну, ви ж не вірили, що Зеленський знизить тарифи і припинить війну, посадить друзів-корупціонерів та сепаратистів? А звідки ви це знали, що цього не буде, коли Зеленський ще не обрався президентом??!!

01.10.2020
©Андрій Якименко