Перекласти (Translate)

18 червня 2018

ОБРАЖЕНА, СУКО, ЄВРОПА...

ОБРАЖЕНА, СУКО, ЄВРОПА...
























МОЯ ВІДПОВІДЬ - НІ!

МОЯ ВІДПОВІДЬ - НІ!

ГЛОБАЛЬНО ПРО ПАЛЕСТИНСЬКУ ПРОБЛЕМУ

ГЛОБАЛЬНО ПРО ПАЛЕСТИНСЬКУ ПРОБЛЕМУ

Знаєте, тільки наївний думає, що така пропозиція Ізраїля (Єрусалим - столиця двох держав, Ізраїля і Палестини) влаштує розумних людей цього світу. Ізраїлю дали землю рішенням ООН у 1948 році, так воно, те падло, полізло на Синай та Голанські висоти, тобто на чуже... Українці знають, що як жидові дозволиш переночувати у хаті на килимку, то незчуєшся, як житимеш разом із дітьми та сім'єю у хліві! Ви маєте котів чи собак, знаєте, що то таке порода? Люди вивели безліч порід їх з притаманними кожній породі зовнішністю та вдачею (характером). Отак шляхом селекції за тисячі років виведено геть окрему від іншого людства породу людей - жидів. Там, де моральні чи правові міркування утримають українця від дій, навіть у голову не прийде то вчинити - аморальне чи незаконне, - там жид, не задумуючись, викине вас із хати. Порода така цих людей чи нелюдів, як хто хоче. Тому те, що серед широкого стадного бидла ґоїв (©) вважається "а єврєі ууумниєєє", насправді це така вдача цього народу, таке їхнє мислення, виведені селективно ним самим, як виводять породи з певними характеристиками свиней, великої рогатої худоби, коней, котів, собак тощо. Не жартую. Тому після згоди США на Єрусалим, як столицю Ізраїля, палестинці своєї столиці не отримають, а напруга на Близькому Сході триватиме століттями до остаточного вирішення жидівського питання у світі!

(©Так сказав Андрій Якименко, 12.06.2018, Фейсбук).

ДОЗРІННЯ ЧЕРЕЗ КРОВ

ДОЗРІННЯ ЧЕРЕЗ КРОВ*

* допис 16.06.2015, Андрій Якименко, Фейсбук

23 травня 2002 року Україна офіційно заявила про намір вступити в НАТО повноправним членом.

Потрібно було пройти через криваве місиво Майдану та Війни, щоб суспільство таки дозріло до усвідомлення, що НАТО - це є мир, безпека, спокій.

А у 2002 році українське суспільство сахалося НАТО, як нині сахається Росії з її Русскімъ міромъ.

Так, було чимало патріотів, котрі душевним криком волали до народу: "Захисти себе!".

Але хто й коли дослухався до пророків?
Їх же завжди оголошували єретиками й спалювали живцем під тюкання і схвальні вигуки навіженого натовпу.

Президент Кравчук подав заявку в НАТО, президент Кучма її пригальмував на прохання друга Путіна (еге, усі тепер переконалися який це "друг"?), президент Ющенко ганебно втратив за свою каденцію можливість зберегти для України мир.

Тепер - повторне коло. Дежавю...

А в НАТО ми таки будемо!
І гратимемо там головну ролю.
Адже ми не лише знаємо, на відміну від Європи, що таке Росія й Русскій міръ перед порогом.
Ми вберегли Європу від азійської орди.
Саме тому в майбутньому у НАТО наша армія і наша участь будуть головними чинниками миру на землі!

23 травня 2015 року

До статті "Педерасти із Фейсбука"

До статті "Педерасти із Фейсбука"

ПЕДЕРАСТИ ІЗ ФЕЙСБУКА

ПЕДЕРАСТИ ІЗ ФЕЙСБУКА

Ахахаха, Фейсбук мене заблокував 18 червня (18.06.2018) на 30 днів за статтю (а саму статтю "До ґейського параду" видалив) проти ґеїв та проти їхнього параду-пропаганди неприродних збочених сексуальних міжлюдських стосунків!..

Що це означає? Що серед моїх читачів виявився якийсь педераст, якого обурила моя безвинна стаття! Ну, довбися собі й далі тихенько в дупу, чого на статті скаржитися до Цукерберга? Але ж ні! Ця тварюка, що виступає проти природних міжлюдських відносин між протилежними стАтями, тепер хоче, щоб ніде й ніколи ми з вами не стрічали романів та оповідань про любов, кохання і природну родину!

Викиньте на смітник вірші, повісті, оповідання Тараса Шевченка, Марка Вовчка, Франсуази Саган та безлічі інших талановитих письменників! Тепер читати їх шкідливо. А настане час, коли читання творів про любов між чоловіком і жінкою буде карано не тільки видаленням допису, але й в'язницею, а потім з часом - навіть смертю!

Куди котиться цей світ?!..

Чхав я на педерастів, ґеїв та їхнього вождя Цукерберга! Я повторюю свою статтю!

18.06.2018

«До ґейського параду

Сьогодні у Києві пройде знов під щільною охороною поліції, ґейський парад педерастів.

Ні, я не ненавиджу цих людей. Поки що. Тому, що їхня ідеологія ще не запанувала в Україні, хоч як би нам нав'язували євро-толерасти цих педерастів. Я зневажаю цих людей.

Серед них є справді хворі на педерастію люди, як жінки, так і чоловіки. Медична й психологічна наука уже не вважають їх хворими, але я говорю не про медичну діяґнозу, а про ідеологічну хворобу. Так, я навіть вірю, що існують люди, котрі не мають сексуального потягу до протилежної статі, тільки до своєї. Вірю, тобто приймаю без перевірки чи справді існують люди з сексуальним потягом тільки або переважно до своєї статі. Розумно аналізуючи різноманітність проявів людської діяльности я вірю, що ґеї-педерасти (жіночі й чоловічі) бувають.

Але навіщо їх рекламувати і дозволяти проводити масові заходи?!

Якщо педерастія (чоловіча або жіноча) справді існує і це не є психо-медичною хворобою, а нормальною, нехай не так поширеною, та все ж нормальною людською діяльністю, то чи не слід би нам проводити масові заходи, скажімо, пердунів? Адже газопускання є ще більш поширеним і масовим, навіть поголівним, проявом здорової людської фізіології! А з толерастією до всього, що ми вважаємо європейським (бо, мовляв, прагнемо бути у Європі), здається, і до параду пердунів уже недовго нам чекати...

Як українці мають ставитися до ґей-парадів? Як націоналісти, як державники!

Нехай свої сексуальні потяги і звички ґеї здійснюють у себе у квартирі. Ми не повинні надавати право їм пропагувати ці й подібні збочення! Нам потрібні українці! Більше, більше, іще більше українців! Нам потрібно не 40 мільйонів українців. Щоб українці панували в світі нас повинно бути сотні мільйонів, мільярди українців! Українці мусять так розмножитися, щоб за кількістю перевищити Індію й Китай! А це станеться тоді, коли ми заговоримо про людську сексуальність, ніжність, почуття, любов, кохання між чоловіком і жінкою, а не нав'язувати нашим дітям сумнівну нормальність одностатевого "кохання" й шлюбів!

Тому усі паради педерастів-ґеїв - геть!

17.06.2018

Додаток:
Ось що я писав у себе на Фейсбуці три роки тому 17.06.2015:

"А ви кажете - Ґєйропа...

22 роки тому, 27 травня 1993 року, в Росії скасовано кримінальну відповідальність за гомосексуалізм (мужолозтво).

Я ще пам'ятаю цю кримінальну статтю, що її вивчали під час курсу кримінального права: у 1993 році я був студентом 4 курсу Харківської юридичної академії.

Відповідальність за мужолозтво існувала і в українському Кримінальному кодексі. Згодом статтю було скасовано, навіть раніше за Росію. Я ще дивувався: а відповідальність за "женолозтво", чому її не було?

Втім, з'ясувавши історію цієї статті, я зрозумів, що нелюбов до "гомосеків" ідеологічно тягнеться ще зі сталінщини (ну, полюбляли усілякі берії тільки школярок-старшокласниць!).

А запроваджено кримінальну відповідальність за гомосексуалізм, а особливо широке її застосування Совітам довелося здійснювати якраз з епохи Великої чистки (середина-кінець 1930-х, а також пізніше), коли людям давали величезні строки у 10-15, згодом у 1940-х і 25 років...

25 років!.. Табірний жарт: "О! Тобі Сталін гарантує, що житимеш іще чверть століття!".

Десятки років ізольованого від протилежної статі нікчемного табірного життя... Звідси всі "опущенці", "пєтухі" і т.д. Людську природу і фізіологію годі змінити. А вбивства за відмову молодого зека "любити" пахана!...

Отож, у Союзі жорстко застосовували боротьбу з "табірною Ґєйропою". А запровадити побачення з дружинами - не здогадалися робити? Але ж ні. Сталінові потрібно було якомога дужче завдати фізичного, фізіологічного, морального болю "враґам трудового народа, отщєпєнцам, троцкістам, бухарінцам, украінскім буржуазним националістам" і т.д.

Але суть допису не в тім.

Росія тепер вустами своїх кісільов-пропагандонів звинувачує Україну, що вона прагне, мовляв, до Ґєйропи. Послухаєш кацапський зомбоящик, так усі українці-чоловіки давно є "гомосєкамі". Ги... Тоді б і народу українського вже б не було!

Ото мудачйо кацапське! І не допруть, що Кохання і Любов не може існувати без Жінки й Чоловіка! Мабуть, москалі самі нікого не кохали й не любили...

Так от. Навіщо неправдиво звинувачувати інших, коли сама Росія ще з 1993 року вже давно в "Ґєйропі"!?"».