Перекласти (Translate)

17 грудня 2018

І СЛИМАК У ГЕТЬМАНИ?!..

І СЛИМАК У ГЕТЬМАНИ?!..

І куди у Гетьмани повзе оцей слимак?! Ти свої шмарклі вже розтер по зіжмаканій мармизі, га? Всі досі пам'ятають, коли тобі Турчинов, на тоді виконувач обов'язків Президента України, пропонував у лютому 2014 року очолити Донецьку облдержадміністрацію. А тоді, шмаркляве хлопченя, в Донецьку ще не було Гіркіних, Захарченків та русскіхъ чеченців, гнидо ти ляклива! Ти тоді, як місцевий багатій, ще мав авторитет і владу! Але засцяне щеня перелякалося відповідальности, відмовилося від можливости посісти владу...  Невже ти, хлопчику лякливий, думаєш, що українці хочуть бачити зіжмакану серветку твого рила на посаді Президента?!

На світлині:
Виборчий плакат Тарути.
Місто Кам'янське, Дніпропетровська область, вулиця Грушевського.
Знімкував 15.12.2018 Андрій Якименко.

17.12.2018

СПАЛИТИ ВІДЬМУ!

СПАЛИТИ ВІДЬМУ!

«Відьма не повинна жити!»

©Генрих Крамер і Якоб Шпренґер, "Malleus Maleficarum" ("Молот відьом"), 1487.

17.12.2018



"ГОЛОВА ПРОФСПІЛКИ"

"ГОЛОВА ПРОФСПІЛКИ"

КАМ'ЯНСЬКА ЗЛІСТЬ

КАМ'ЯНСЬКА ЗЛІСТЬ*

* допис 17.12.2016, Андрій Якименко, Фейсбук

Кам'янська тому, що цю злість я побачив у місті Кам'янському, колишньому Дніпродзержинську Дніпропетровської области. А злість тому, що коли кам'янчани пишуть балончиком на трансформаторній будці "Путлера геть!!!", то цим вони явно висловлюють, як зрозуміло має бути всім, аж зовсім не любов до Путлера.

Світлини свіжі. Нині зазнімкував. Був у тещі у гостях. Місто Кам'янське, вулиця Грушевського. Колись ця вулиця була Димитрова. Час минає, міняється суспільство і країна.

Очевидно, що цьому написові "Путлера геть!!!" вже понад два роки. Якась група патріотів не раніше лютого 2014-го написала російському президентові це послання. Знаковим для мене є не лише те, що Пулера - геть, але й те, що послання цьому злочинцеві написано українською мовою. І це у геть російськомовному місті Східної України!

Напис ніхто не стирає вже понад два роки. І щоразу кожен, хто йде повз трансформатор скупитись до крамниці (крамниця і аптека поруч), то мусить прочитати, що Путлера таки поперли геть!

Ось у цьому й полягає кам'янська злість: вигнати Путлера геть і написати про це для всього світу. Так, не білборд. Так, балончиком на трансформаторній будці. Але не це є головне!

Головне, що Путлера - геть!

На світлинах:
Місто Кам'янське, Дніпропетровська область, вулиця Грушевського, трансформаторна будка. "Путлера геть!!!".

17 грудня 2016 року

Я ВЖЕ ПОРОШЕНКУ ГОЛОС ВІДДАВ!

Я ВЖЕ ПОРОШЕНКУ ГОЛОС ВІДДАВ!

(є)БЕНЯ ЗА (т)ЮЛЬКУ

(є)БЕНЯ ЗА (т)ЮЛЬКУ