Перекласти (Translate)

20 грудня 2019

ТА ВГАМУЙСЯ, ВРЕШТІ, ТЯГНИБОК!

ТА ВГАМУЙСЯ, ВРЕШТІ, ТЯГНИБОК!

Голова "націоналістичної" партії Свобода теж-націоналіст (ги-ги-ги!) Олег Тягнибок у себе в Телеґрам-каналі слушно наводить доказів "земельного шарахання" Давида Арахамії.

"Служкам брехати, що собакам мух лапа́ти. Сам голова фракції чого вартий", - пише Тягнибок і наводить досить довгий і докладний список (з відповідними інтернет-посиланнями) шарахань голови парламентської фракції партії Слуга народу Арахамії щодо законопроєкту про продаж сільськогосподарських земель.

12 жовтня Арахамія припустив можливість продажу землі іноземцям.
13 листопада Арахамія заявив, що складе свого мандата, якщо питання продажу земель іноземцям не винесуть на референдум.
14 листопада Арахамія заявив, що референдум по землі ще нешвидко буде.
4 грудня Арахамія говорить, що до кінця року (2019) ринок землі буде проголосовано парламентом.
6 грудня Арахамія вже сумнівається у тому, про що стверджував 4 грудня.
12 грудня Арахамія вже не сумнівається і стверджує, що голосування ось-ось буде (ну, тобто на 100% вірить).
16 грудня Арахамія вірогідність голосування вже оцінює у 70%.
18 грудня Арахамія, за твердженням Тягнибока, нібито відповідає журналістам, що "може бути так і так".

Добру роботу виконав Тягнибок, зібравши цю хронологію, заощадивши нам час, серйозно говорю! Чи партійні служби у Свободі це зібрали, неважливо.

Тут головне, що, висміявши в'їдливо зеленського партійця і голову зеленської фракції у Верховній Раді Арахамію, Тягнибок розвиває далі свої "тяжкі розумові висновки".

Тягнибок показує кількарічної давности світлину гурту діячів, де бачимо і Арахамію, і Порошенка, на той час президента України, і патетично верещить:
"А потім дивишся на це фото і розумієш: нічого дивного, нічого нового. Як кажуть у народі, трясе козел бородою, бо так змалку вчили. Хіба можна вірити "слугам"?".

Ну, тобто Тягнибок підводить читача до розуміння того, що зеленські слуги народу були і досі є і Порошенко (президент на світлині), і Полторак (міністр оборони на світлині), і Ричкова (депутатка на світлині), і Бірюков (помічник міністра оборони на світлині), бо тамо ж бачимо і Арахамію! Мовляв, теперішній зеленський Арахамія - родом із когорти зеленського Порошенка, який "навчив брехати Арахамію ізмалку"...

Боооже, який дурний і ниций цей примітивний Тягнибок!! Яка дебільна логіка дегенерата! Який смердючий казанок лайна може вигадати політичну єресь, маячню і нісенітницю, якою пригощає українців "державник" Тягнибок!

Та вгамуйся, врешті, Тягнибок!! Порошенко нині - опозиція Зеленському! А Арахамія має право, згідно з Конституцією, бути членом будь-якої партії! Так, цей Арахамія - урод моральний. Нині. Бо у Зеленського. Але коли робилася світлина, партії Слуга народу і Зеленського-політика ще й у помині не було!!

...Що робить із людиною звіряча, емоційна, аж до тремтіння у ногах і скреготу зубів, заздрість до політично-історичних успіхів того, хто через твою дурість і пихатість, вихопив у тебе прапор державотворення і націоналізму з рук!...

Додатки:
Олег Тягнибок, 19.12.2019, Telegram:
https://t.me/tiahnybok/402
https://t.me/tiahnybok/403

20.12.2019
©Андрій Якименко