Перекласти (Translate)

13 жовтня 2018

ЗОДІЯК У КАМ'ЯНСЬКОМУ ПАРКУ

ЗОДІЯК У КАМ'ЯНСЬКОМУ ПАРКУ

Маріупільських родичів з Донецької области ми повели до Кам'янського парку. Я в цьому парку вже не був, мабуть, років зо 30-ть... Парк оновлено після реконструкції. Чудово! От тільки знаки Зодіяку писано російською... Мабуть, треба міській владі писок натовкти!

У хіромантію і астрологію, в політ птахів і гущу кави тощо я не вірю. Але зазнімкуватися біля Зодіяку і його прогнозів нам було цікаво. Дружина каже, що усім ці знаки Зодіяку розкривають вдачу дуже влучно. Ну, нехай, повіримо і ми, ги-ги.

На світлинах:
Знаки Зодіяку з астрологічними прогнозами характеру людей. Міський парк, м. Кам'янське, Дніпропетровська область, 09.10.2018.

1. Рак. Юля Сімцова, 41 рік, братова Якименка Андрія в других (тобто, дружина Андрієвого двоюрідного брата Сергія, наголос: братовА), з м. Маріуполя, Донецької области. Напівгрекиня (по мамі), напівбілоруска (по батькові), українка.

2. Водолій. Наталка Якименко, 41 рік, дружина Андрія Якименка, з м. Січеслава (нині тимчасова назва м. Дніпро), Дніпропетровської области. Українка.

3. Козеріг. Андрій Якименко, 53 роки, з м. Січеслава (нині тимчасова назва м. Дніпро), Дніпропетровської области. Українець.

4. Овен. Сергій Сімцов, 56 років, брат у других (тобто, двоюрідний брат Андрія Якименка, син рідного брата Андрієвої мами), з м. Маріуполя, Донецької области. Українець.

5. Риби. Богдан Якименко, 24 роки, син Андрія Якименка, з м. Січеслава (нині тимчасова назва м. Дніпро), Дніпропетровської области. Українець.

6. Як бонус тим, хто прочитав досюди (ги!): Спанч Боб (Sponge Bob) або Губка Боб Квадратні Штани (американець) з Наталкою Якименко (українка).

:)

13.10.2018





СУКА, ПАДЛО, ГНИЛЬ ПАСКУДНА!

СУКА, ПАДЛО, ГНИЛЬ ПАСКУДНА!

Їду нині автівкою у Кам'янському повз площу Калнишевського, що біля ЦУМу та Виконкому Кам'янської міськради, що у центрі. Площа заставлена білими наметами з червоним серцем - кольорами Тюльчиної партії "Родіна", яку всі помилково чомусь називають "Батьківщина".

"Що таке? - кажу дружині - Ще ж до виборів нескоро. І центр міста заповнено поліцейськими...".

Ага, читаю в інтернеті, Баба Юля гостювала в місті Кам'янському, Дніпропетровська область.

"Влада наживається на цій війні, а нова влада [думаю, про себе каже] принесе вам мир!" (©Тюлька Тимошонка).

Ах, ти ж падло, сука, гниль паскудна! Брешеш, падло, про війну і мир! Хто наживається, ремиґаюча тварюко, на війні?! Що ж ти, шльондро, путінські ідейки вкидуєш у мозок українцям?! Який, суко, мир ти принесеш всім нам?! Ти смоктатимеш у Путіна, а нас в цей час ФСБівські пси вбиватимуть в підвалах "ВсеукрАінскої ДНР"?!

Чорт, хто має доступ до цієї гниди? Допустіть мене до неї! Я дуже хочу показати українцям її чорну кров і гниле серце!

13.10.2018

КОКО-ДЕНЬ

КОКО-ДЕНЬ

"Будеш коко?" - так мене питали покійна бабуся Стеша, царство їй небесне, і мати із самого дитинства.

Нині мені 53 і моя 41-річна дружина Наталка теж мене питає й досі: "Будеш коко?".

Звісно, буду! Коко я люблю. І всіляки минтики із кока теж. Коко нам поставляють наші курочки, яких ми дуже любимо за їхні кока. Курочок своїх ми годуємо теж минтиками, тільки курячими. Щоб наші курочки неслися добре добрим коком.

13 жовтня - Всесвітній День яйця (World Egg Day), свято всіх любителів яєць, омлетів, запіканок і яєшні.

Вітаю всіх із Коко-днем!

:)

13.10.2018