Перекласти (Translate)

13 жовтня 2018

ЗОДІЯК У КАМ'ЯНСЬКОМУ ПАРКУ

ЗОДІЯК У КАМ'ЯНСЬКОМУ ПАРКУ

Маріупільських родичів з Донецької области ми повели до Кам'янського парку. Я в цьому парку вже не був, мабуть, років зо 30-ть... Парк оновлено після реконструкції. Чудово! От тільки знаки Зодіяку писано російською... Мабуть, треба міській владі писок натовкти!

У хіромантію і астрологію, в політ птахів і гущу кави тощо я не вірю. Але зазнімкуватися біля Зодіяку і його прогнозів нам було цікаво. Дружина каже, що усім ці знаки Зодіяку розкривають вдачу дуже влучно. Ну, нехай, повіримо і ми, ги-ги.

На світлинах:
Знаки Зодіяку з астрологічними прогнозами характеру людей. Міський парк, м. Кам'янське, Дніпропетровська область, 09.10.2018.

1. Рак. Юля Сімцова, 41 рік, братова Якименка Андрія в других (тобто, дружина Андрієвого двоюрідного брата Сергія, наголос: братовА), з м. Маріуполя, Донецької области. Напівгрекиня (по мамі), напівбілоруска (по батькові), українка.

2. Водолій. Наталка Якименко, 41 рік, дружина Андрія Якименка, з м. Січеслава (нині тимчасова назва м. Дніпро), Дніпропетровської области. Українка.

3. Козеріг. Андрій Якименко, 53 роки, з м. Січеслава (нині тимчасова назва м. Дніпро), Дніпропетровської области. Українець.

4. Овен. Сергій Сімцов, 56 років, брат у других (тобто, двоюрідний брат Андрія Якименка, син рідного брата Андрієвої мами), з м. Маріуполя, Донецької области. Українець.

5. Риби. Богдан Якименко, 24 роки, син Андрія Якименка, з м. Січеслава (нині тимчасова назва м. Дніпро), Дніпропетровської области. Українець.

6. Як бонус тим, хто прочитав досюди (ги!): Спанч Боб (Sponge Bob) або Губка Боб Квадратні Штани (американець) з Наталкою Якименко (українка).

:)

13.10.2018





Немає коментарів:

Дописати коментар

Прокоментувати допис: